Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 22 Martie 2017

Written By NIKE B. on marți, 21 martie 2017 | 05:30


Horoscop de azi Miercuri 22 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 22 Martie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sfaturile tale sunt primite cu bucurie de cineva care chiar astepta de undeva o interventie divina. Practic, tu apari in calea sa in cel mai potrivit moment pentru a-i reda speranta, pentru a-i alunga frica din suflet si pentru a-l face sa vada din nou orizonturile luminoase inaintea sa. Esti convins ca si el ar face la fel daca cel trist ai fi tu, tocmai de aceea participi trup si suflet la rezolvarea problemelor celui de alaturi. Cel mai mult iti place faptul ca el te asculta, tine cont de indrumarile tale si chiar le solicita cu mult interes, semn ca parerea ta conteaza enorm in cazul de fata. Ofera-i ceva din ce stii, pentru a-l readuce pe un teren sigur.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Te simti exclus dintr-o activitate si toate incercarile tale de a te integra, par sa nu dea roade. Decat sa suferi si sa te simti dat la o parte, alungat, neluat in seama, mai bine te-ai gandi ce anume ii face pe ceilalti sa te tina la distanta. Poate chiar nu te priveste acel lucru, nu ai nimic in comun cu acea activitate, sau poate nu a venit inca momentul sa te alaturi si tu. Nu o lua atat de personal, cum ca cineva ar avea ceva cu tine, pentru ca nu e deloc asa. Foloseste timpul pe care-l ai la dispozitie pentru alte treburi, pentru ca va veni si ziua cand vei fi invitat sa te alaturi si, daca nu vei fi disponibil, iar vei suferi ca nu poti participa.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Toata lumea iti cunoaste simtul foarte fin de a observa si ceea ce altii nu vad, de a intelege ceea ce altii nu inteleg. Azi antena ta receptoare pare si mai ascutita. Nu e nevoie sa ti se spuna lucruri in fata ca tu sa le cunosti, deja, pentru ca ai un spirit de observatie foarte bun care prinde totul din mers. Tu stii cum e omul din fata ta fara sa fie nevoie sa faca ceva ca sa-l cunosti, tu intelegi adevarul unor afirmatii fara prea multe explicatii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile si mai profunde pe care numai intuitia ta le descopera. Simti aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect asa, pentru ca poti lua la timp unele masuri de precautie.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Uneori e nevoie si de o pauza din efortul tau de a ajunge acolo unde vrei, si asta trebuie sa faci si acum! Stai pe loc, nu te mai agita atata si apleaca-te un pic spre sufletul tau, sa vezi de ce are nevoie. Posibil sa ajungi la concluzia ca nu iti doresti nimic din tot vacarmul in care te zbati, din tot acest iures de energii pentru cine stie ce scopuri, ci nevoile tale sunt mult mai simple, dar, prins intr-un mecanism cotidian atat de inversunat, tragi si tu la fel de tare ca oricine. Nu, mai bine rupe-te o zi de nebunia din jur si stai de vorba cu sufletul tau, cu copilul din tine, cu cele mai ascunse unghere ale inimii tale. Ceea ce iti cer acestea e atat de usor de atins, atat de accesibil, incat ajunge doar sa ceri de sus sa ti se arate!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ceea ce cladesti acum prinde contur din ce in ce mai bine, indiferent despre ce ar fi vorba: de o afacere pe care o gandesti, de o casa pe care o ridici, de o relatie pe care o legi… Abia astepti sa ajungi mai repede la finalul mult visat. E un proiect care evolueaza excelent, intr-un ritm promitator, cu pasi mari si siguri spre scopul la care visezi. Mai participa si altii la acelasi plan minunat si daca va uniti cu totii fortele, progresele vor fi mai rapide si mai vizibile. Nu te opri din elan, lasa-te condus de acest chef fantastic de reusita, pentru ca esti pe drumul cel bun, indiferent cat va mai dura, dar tu ai convingerea din ce in ce mai bine fundamentata ca totul va iesi perfect! Da, continua, esti tot mai aproape de finish!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este o zi generoasa in roade minunate, de parca orice interactiune cu cei din jur se soldeaza cu o anumita rasplata. Dai de oameni care au ceva de oferit si de impartasit, nu numai de primit de la tine, incat e o reala placere sa va oferiti unii altora darurile pe care fiecare le detine. Simti ca ziua se incheie cu un puternic sentiment de bogatie, de prosperitate de parca tot ce ai primit cu drag de la ceilalti a construit o adevarata zestre personala pe care te vei putea baza de acum inainte. Ai primit vesti bune, informatii folositoare, sfaturi benefice, stimulente pozitive, solutii practice la ceea ce te preocupa si cand faci inventarul tuturor acestor daruri, ai motive de reala fericire, spunand: oo, cate am!

avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Vin şi momente când trebuie să pui punct unei acţiuni care nu-şi mai are rostul. Eşti acum în faţa unui astfel de hop, care ţi se pare dificil, pentru că ştii că după el nu va mai fi nimic, dar probabil e obligatoriu pentru a te elibera şi a te putea apuca mai apoi de altceva. E un final de etapă, un capitol închis, linia de finish a cursei, un punct mort după care nu mai există nimic, şi îţi dai seama că sună destul de tranşant, dar orice final e de fapt motivul de a porni mai apoi pe alt drum. Indiferent la ce trebuie să spui astăzi adio, de mâine eşti liber să naşti alt plan!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te preface ca totul e in regula, ca sa scapi mai repede de o responsabilitate, ci asuma-ti in totalitate sarcina care iti revine. Nu astepta de la altii solutii, pentru ca totul depinde numai de tine si vointa ta. Apuca-te de treaba acum, nu mai amana, pentru ca a ascunde praful sub pres nu e solutia optima in cazul de fata. Cu cat te implici mai serios si cu cat nu depinzi de nimeni, cu atat rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea sa spui cu fermitate start si sa nu te opresti pana la capat! Daca cineva se ofera sa te ajute, esti norocos, dar dai mai mult randament daca faci totul de unul singur.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ca sa-ti implinesti un vis, primul lucru pe care trebuie sa-l faci e… sa visezi, desigur, ca atare opreste-te un pic din agitatia cotidiana si ai curajul sa cladesti acele castele pe care le doresti! Nu te lasa intimidat de cei care iti spun cu ironie ca tu fugi dupa cai verzi pe pereti. Nu renunta la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat in gandurile tale secrete. Din toate acestea se cladeste realitatea ta viitoare, pentru ca sunt recompensati doar cei care au curaj sa viseze. Lasa fantezia sa zburde unde vrea, las-o sa creeze pana in cele mai mici amanunte, si apoi ai rabdare, crezand cu tarie ca esti pe drumul cel bun catre norocul cel mare!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Puterea, suprematia, succesul - toate pot fi doar o iluzie daca nu le exerciti in cele mai potrivite forma. A o face pe seful, a ridica tonul fara motiv, a incerca sa-i domini pe ceilalti printr-o atitudine de despot nu sunt cele mai adecvate cai de a-ti demonstra valoarea, unicitatea sau suprematia ca atare nu te folosi de aceste arme! Tu poti arata ca esti cel mai bun si prin alte metode, nu prin cele bazate pe infatuare sau intimidare. Daca o faci pe durul cu cei din jurul tau, poate castigi o batalie acum, pe moment, dar nu inseamna ca i-ai convins ca puterea e la tine. E bine sa-ti vezi serios de treaba ta fara a cauta neaparat sa ti se dea dreptate sau sa te afli doar pe primul loc: nimeni nu ramane prea mult timp in frunte, deci nu asta conteaza!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Esti impulsionat de un gand nou, incitant, atractiv, care devine mistuitor pentru o fire patimasa ca tine. Nu te lasi pana nu-i dai startul si nu-l pui pe o linie ascendenta ca apoi sa-l alimentezi cu multa energie pozitiva ca sa evolueze repede spre scopul propus. Nerabdarea creste tocmai pentru ca ai maxima incredere in acest tel si esti foarte convins ca vei ajunge acolo prin forte proprii. Nimeni nu te poate opri acum din avant, esti mult prea montat in aceasta directie si nu te mai poti opri pana nu ajungi la capat, la implinirea marelui tau vis care te atrage ca un magnet irezistibil. E perfecta atitudinea aceasta de invingator convins ca poate orice isi pune in cap!

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai curaj sa visezi, sa trasezi o directie de evolutie a planurilor tale, pe cateva zile sau luni de acum inainte, pentru ca esti intr-un moment in care imaginatia da roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care inainteaza pas cu pas spre ceea ce va deveni intr-o zi realitate. Primul pas in acest joc de constructie e sa-i dai voie creativitatii sa ridice tot ceea ce vrei sa obtii. Nu-ti incorseta inspiratia, nu pune piedici nici macar celor mai indraznete ganduri, pentru ca ele sunt totusi posibile. Elibereaza-te de limite, de interdictii impuse de altii sau de tine insuti si zbori usor catre varful spre care inaintezi cu elan.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții