Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Martie 2017

Written By NIKE B. on joi, 23 martie 2017 | 05:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 23 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vi s-a imprumutat ceva care v-a imbunatatit stilul de viata, dar acum e cazul sa renuntati. Trebuie sa depuneti mai mult efort la munca, pentru a obtine mai multi bani. Despartirea e grea!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Apare o oferta in sfera profesionala, care e o ocazie perfecta pentru a va spori entuziasmul. Fiti totusi precaut si analizati oferta din toate perspectivele.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

V-a tot fost frica sa spuneti ce ganditi de teama ca veti produce suparari. Ceea ce nu stiti e ca sunt si altii care gandesc la fel si ca, impreuna, ati putea sa faceti lucrurile dupa bunul vostru plac.


Horoscop pentru femeia din Rac

E cazul sa renuntati la tot ce e invechit si depasit in viata dumneavoastra. Va veti simti mai atragator si mai deschis fata de persoanele din jur. Veti lua initiativa de a-i reuni pe cei dragi in jurul dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Relatiile pe care le aveti sunt avantajate daca va puneti la bataie punctele forte, nu slabiciunile. Bazati-va comuniunile pe ideea de egalitate, nu pe cea de superioritate.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti de rezolvat o problema financiara cu un partener sau un coleg de munca. V-ati intrecut limita de cheltuieli si aveti tendinta sa dati vina pe altii pentru asta. Fiti mai atent, inainte de a acuza pe cineva!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti in carca mai multe indatoriri, care va fac sa dati buzna in frigider la sfarsitul zilei. Atentie la kilogramele in plus. Se contureaza o relatie care promite sa fie pe termen lung.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti binedispus de evenimentele sociale in care sunteti angajat astazi. O veste buna din domeniul financiar completeaza auspiciile bune in care debuteaza ziua.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti energic si plin de carisma, lucru care va afecteaza in mod pozitiv relatiile. Purtati conversatii lungi si intime cu cineva special. Colaborarea la un proiect va aduce beneficii financiare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti un sentiment neplacut legat de relatia dumneavoastra. Simtiti ca vi se ascunde ceva si asta va nelinisteste. Daca nu intrebati, nu aflati!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca va tot agatati de trecut, riscati sa pierdeti relatia din prezent. Pastrati drumul drept! O discutie legata de incapatanarea dumneavoastra risca sa degenereze intr-o cearta. Lasati orgoliul deoparte!

Horoscop pentru femeia din Pești

Incercati din rasputeri sa schimbati parerile cuiva, dar intampinati rezistenta. Daca persoana e mai tanara, trebuie sa intelegeti ca va invata numai din experienta. Orice i-ati spune, e ca si cum ati vorbi cu peretii.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții