Mesajul zilei de azi 20 aprilie 2024

Mesajul zilei de 20 aprilie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spun...

Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Martie 2017

Written By NIKE B. on luni, 20 martie 2017 | 05:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Impingeti-va limitele la maxim daca asta va inspira astazi. Daca totusi nu acesta e rezultatul, prima care va avea de suferit va fi propria sanatate. Iesiti din situatiile care va solicita prea mult, daca nu va aduc beneficii emotionale.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Va extindeti antenele "sentimentale" si relationati mai usor, chiar si cu persoanele pe care nu le prea agreati. Luati deciziile pe baza intuitiei.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu aveti prea multa energie astazi si ati face bine sa o dramuiti. Orice activitate in plus va poate seca de puteri si asta va pune in pericol activitatea de la locul de munca.


Horoscop pentru femeia din Rac

Energia si vitalitatea va faciliteaza negocierile astazi. Timpul petrecut cu o persoana draga va binedispune si mai mult, pentru ca lucrati impreuna la indeplinirea unor taskuri imediate. Ar fi bine sa evitati tendintele de a-i domina pe cei din jur.



Horoscop pentru femeia din Leu

Capatati cunostinte noi din cadrul grupului de studiu in care v-ati inscris. Sunteti in preajma unor oameni care sunt deschisi schimbarii sau care activeaza in domeniul tehnologiei.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va revin in atentie probleme legate de planul financiar. Nu le mai amanati, cu cat le rezolvati mai repede, cu atat mai bine.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Accentul cade pe planurile financiare pe termen lung. Abilitatea de a studia intens e ridicata si e suplimentata de interesul pentru probleme profunde. E o perioada propice pentru reglementarea oricarui soi de afacere.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ar fi bine sa folositi creativitatea care va domina astazi in scop profesional: veti fi mai activ si mai eficient in planuri, strategii si in scris. Comunicati bine cu cei mai in varsta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Simtiti nevoia de adrenalina si aventura in viata sociala. Asigurati-va ca aveti destui bani inainte de a va angaja in evenimente sociale extravagante.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Iesiti din cutia in care v-ati inchis si profitati de creativitatea care va loveste astazi. Stresul scade in intensitate, ceea ce va permite sa va reorganizati eficient programul.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Primele ore de lacomie sunt amuzante, dar conscintele au aparut deja. Azi trebuie sa evitati excesele culinare si sa fiti mai atent la dieta.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca aveti probleme legate de proprietati sau schimburi de imobile, ar fi bine sa apelati la sfatul unei persoane avizate. Sunt cateva aspecte de profunzime si motive ascunse pe care trebuie sa le scoateti la suprafata inainte de a incheia intelegeri.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții