Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Marti 28 Martie 2017

Written By NIKE B. on marți, 28 martie 2017 | 06:15


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 28 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 28 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Succesul in plan financiar va fi asigurat de o strategie bine pusa la punct in acest domeniu. Ati mai incercat sa puneti planuri in aplicare, dar ati fost distras. Ocupati-va acum de asta pentru a va putea bucura si de lucruri mai palpitante.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi reusiti sa va ordonati programul, dupa o perioada de haos in ultimele zile. Asta va ofera un sentiment de siguranta, dar poate ar fi bine sa va ocupati si de sanatatea dumneavoastra ceva mai mult.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti gata sa va spuneti parerile fara ocolisuri. E bine totusi sa evitati certurile atunci cand o faceti. Cateva exercitii fizice va vor canaliza tensiunea in directia corecta.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi aveti de infruntat o femeie autoritara care incearca sa isi impuna cam agresiv punctul de vedere. Pastrati-va calmul, altfel veti spune un lucru pe care il veti regreta mai tarziu.



Horoscop pentru femeia din Leu

E cazul sa aveti acea discutie profunda pe care ati tot incercat sa o amanati in ultima vreme. Fiti cinstit si la obiect si veti reusi sa inlaturati un mare impediment din calea linistii dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o linie fina intre emotiile dumneavoastra si cele ale oamenilor din jur astazi. Va copleseste un val puternic de trairi care va impiedica sa fiti obiectiv cand e vorba sa ii ajutati pe cei dragi.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti cel care ofera cel mai mult in relatia dumneavoastra si tot asteptati ca partenerul sa contribuie si el la buna derulare a lucrurilor. In loc de asta, il obisnuiti cu latura dumneavoastra generoasa si el se complace in aceasta situatie convenabila pentru el.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Simtiti nevoia sa va faceti o imagine de ansamblu asupra lucrurilor. Daca cei din jur simt ca le ignorati parerile, ar fi bine sa ii luati si pe ei in considerare. E mai bine sa ii aveti de partea dumneavoastra in planul de atac.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cineva va pune la incercare spiritul combativ. Fiti atent la cum raspundeti provocarii, riscati sa va puneti in pericol reputatia.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ziua se anunta foarte aglomerata. Incercati sa fiti cu un pas inainte, pentru a nu fi luat prin surprindere. Sunteti frustrat ca cei din jur nu fac la fel si sunteti nevoit sa impartiti atributii in stanga si in dreapta.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti o viziune mai serioasa asupra vietii, pe masura ce depuneti eforturi in plus pentru a va intelege mai bine propria persoana. Veti avea mai mult succes in acest sens daca puneti punct unor probleme financiare mai vechi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cineva a profitat de dumneavoastra si acum e cam tarziu sa mai reparati ceva. Va simtiti prost ca nu v-ati dat seama de la bun inceput, dar e bine sa invatati ceva, pana la urma, e o experienta de viata.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții