Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Martie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 24 martie 2017 | 04:00


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Încerci azi să obții ceva bazându-te exclusiv pe charisma ta! Astrele sunt însă de părere că nu vei avea prea multe șanse de reușită, deoarece cei din jur înțeleg care îți este strategia și au grijă să o decime, puțin câte puțin. Riști să ți se arunce în față vorbe care dor și să te enervezi peste măsură!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Vrei să îți convingi iubitul să te asculte într-o oarecare privință dar, din păcate, șansele de a-l impresiona azi sunt extrem de mici. Mai degrabă vei ajunge, în ciuda încăpățânării tale, să fii tu cea care ajunge să facă așa cum spune el. Nici măcar tu nu înțelegi cum ai ajuns în această situație.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

După ce ai muncit mult în ultima perioadă, azi îți sunt în sfârșit recunoscute unele merite. Evită însă să ți le asumi cu prea mare mândrie, deoarece astrele sunt de părere că astfel vei părea arogantă în ochii celor din jur, cei care se grăbesc să tragă concluzii pripite. Nu vrei să pari astfel!


Horoscop pentru femeia din Rac

Ești una dintre puținele zodii care o duce bine azi. Principalul tău avantaj este faptul că nimeni nu poate gândi rău despre tine, oricare ar fi circumstanțele. Așa că azi, ziua în care toți se privesc răuvoitori unii pe alții, tu ești singura la care lumea vine cu inima deschisă, ceea ce te face să te simți foarte bine!



Horoscop pentru femeia din Leu

Vei avea o zi dificilă, după ce auzi, din greșeală sau din intenția persoanei respective, părerea proastă pe care o colegă sau chiar o amică o are despre tine. Deși știi și tu cum să o pui la punct, durerea tot rămâne, și o vei simți din ce în ce mai puternic, chiar dacă faci tot posibilul să pari cât se poate de cool.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai o dispoziție groaznică azi, fără să ai nici cea mai mică idee de la ce ți se trage. Încă de dimineață te trezești cu capsa pusă și nu îți vei reveni deloc pe parcursul zilei. Partea bună este că nu ai chef de vorbă, ceea ce va diminua destul de mult potențialele conflicte.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Scepticismul pare să fie atitudinea ta dominantă de azi, dar astrele sunt de părere că ar trebui să fii mai degrabă recunoscătoare din acest punct de vedere. Motivul este că cineva din anturajul tău încearcă să te înșele, și doar faptul că ești neîncrezătoare te salvează.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi pierzi din cauza faptului că oamenii nu au o părere prea bună despre tine. Problema ta e că e foarte ușor pentru cineva să îți distrugă reputaţia, deoarece ai atâtea conflicte la activ. Este exact ceea ce va încerca (și va reuși parțial) o cunoștință: să te discrediteze în fața tuturor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Dintr-o imprudență, reușești azi să pierzi admirația unei persoane care chiar ținea la tine. Nu e vorba de nimic amoros la mijloc, mai grav, de cineva care te-a susținut mereu, chiar dacă tu nu ai realizat mereu. Deși vei încerca să remediezi situația, azi nu ai noroc din acest punct de vedere.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi ești într-o situație foarte delicată: va trebui să alegi între a spune adevărul și a răni pe cineva sau a minți și a proteja o persoană la care ții. Astrele îți recomandă să dai dovadă de sinceritate, deoarece oricum cineva va avea de suferit, dar astfel măcar îți vei putea proteja imaginea.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi îți alegi o cauză pentru care să lupți, dar care se pare că nu va avea nici cea mai mică șansă de reușită. Nimeni nu te înțelege, ca de obicei, dar azi astrele sunt chiar și mai nemiloase, pentru că ajungi să te cerți cu una dintre puținele persoane care te-a sprijinit mereu.

Horoscop pentru femeia din Pești

În această zi dificilă, astrele te sfătuiesc să ieși în lume, pentru că ești una dintre puținele persoane care au șanse de a-i alina pe cei care suferă sau de a atrage atenția asupra celor nedreptățiți. Fără tine, foarte multă lumea ar suferi mai mult decât o face deja!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții