Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 1–7 Aprilie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 31 martie 2017 | 06:24



Horoscop Urania săptămâna 1–7 Aprilie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 1–7 Aprilie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, nativii vor avea o mare plăcere în a avea schimburi de idei și informații, de a-și îmbogăți universul de cunoaștere, de a fi la zi cu pregătirea profesională. Relațiile cu străinătatea vor oscila: când unele mijloace de comunicare vor funcționa bine și rapid, când se vor bloca, întârziind primirea unor vești pe care le așteaptă de la instituțiile cărora li s-au adresat cu ceva vreme în urmă, în vederea rezolvării unei chestiuni personale. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, gânduri și sentimente contradictorii legate de casă, familie, statut social sau chestiuni legale, cele din urmă dând și nota generală a întregii săptămâni, marcată de efortul de a înfrânge niște bariere în relațiile personale. Din 3 aprilie, Venus, aflată în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Peștilor, unde va tempera tendințele egoiste sau refractare la sfaturilor și cooperare. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, persoanele mai tinere sau „încă tinere” pot fi cuprinse de fiorii primăverii care să-i motiveze să facă niște schimbări în viața lor sentimentală sau în genul de plăceri cultivate. Ideea de a face sport mai mult decât din necesitatea medicală de întreținere corporală, adică din pasiune sau în vederea cuceririi unor titluri, poate să reprezinte pentru Berbeci o soluție de reașezare personală. Scepticismul și îndoiala celor din jur nu vor avea capacitatea de a-i destabiliza. Adolescenții și cei în plin proces de maturizare se vor „căli” la focul interior al pasiunilor care le pot revela laturi necunoscute ale structurii lor umane. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), conduită atentă, responsabilă, meticuloasă în chestiuni de muncă; zi dificilă în relațiile parteneriale, contractuale sau procesuale cu posibilitatea ca aceste derapaje că se reflecte în imaginea publică sau în statutul profesional.



Horoscop Taur pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, sentimente complexe, amestecate, greu de disociat, provocate de starea de lucruri de la locul de muncă unde pot avea loc schimbări sau unde veștile adevărate cu privire la viitorul instituției se întretaie cu speculațiile. De aceea, până nu se produce un eveniment clar, fără echivoc, nativii este bine să nu ia o decizie. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, femeile vor fi mai sensibile la auzul unor relatări ceea ce le-ar putea determina să sară în ajutorul celor care au un necaz. Planeta Venus, revenită, din 3 aprilie, în casa a XI-a, va avea meritul să răspândească blândețe și să le dea capacitatea de a-și revizui atitudinile și hotărârile luate în legătură cu fiul sau fiica lor, cu o persoană de care sunt legați prin emoții și sentimente intense ori în legătură cu un prieten. Posibil moment plăcut ori util lor creat de un apropiat de-al lor. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, unii dintre cei născuți în zodia Taurului vor trebui să intervină într-o problemă ce privește numele familiei, imaginea unei rude, amintirea unui părinte. Perioadă caracterizată prin impulsuri personale, autoritate. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), dorință de a stabiliza o relației, de a o face mai solidă, mai sănătoasă sau trăită mai echilibrat în plan emoțional. Reflexivitate și obiectivitate. Nota generală a săptămânii va fi dată de planetele Marte și Mercur aflate în tranzit prin semnul lor zodiacal, care îi vor transforma în niște persoane harnice, neobosite, determinate, practice, preocupate de aspectele concrete ale vieții de fiecare zi. Etapă delicată și în planul sănătății unde tulburările sistemului neuro-vegetativ și ale funcțiilor cerebrale pot cunoaște fluctuații și tulburări bruște, uneori, aparent, fără un motiv întemeiat.



evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, răstimp plăcut, în care nativii vor deveni simpatici, veseli, destinși, optimiști și detașați de factorii de stres. Care îi „încolțesc” dinspre celelalte trei case ale Crucii Mobile din care face parte și zodia Gemenilor. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, tendința de a analiza și revizui toate cheltuielile (mai ales cele mici) în vederea realizării unei economii. Uneori, din această cauză, între Gemeni și copiii lor, pot apărea tensiuni, pentru că, din postura de părinți, vor interveni cu privire la felul în care aceștia își cheltuie banii sau pretind să li se facă cumpărături ori să li se finanțeze capriciile. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, moment de autoritate mai ales pentru cei care se exprimă în public sau într-un cadru oficial, organizat, în care se iau decizii, se susțin proiectele și se argumentează puncte de vedere cu privire la o strategie. Vor fi avantajați toți cei care desfășoară activități pedagogice, publicistice sau în legătură cu politica, armata, instituțiile bazate pe ierarhie; unii Gemeni pot deveni lideri de opinie. Din 7 aprilie (după ora 07:20'), va începe o perioadă de concentrare pe chestiunile litigioase care privesc o casă, un contract, o relație de familie deteriorată. Pe un alt segment de viață, cel al relațiilor cu prietenii și cunoscuții se observă adevărate încleștări astrale care se pot manifesta printr-o schimbare bruscă de statut a relației sau doar a unuia dintre cei implicați într-o relație de amiciție. Dialogul se poate întrerupte pe fondul unor evenimente care dezvăluie un aspect greu de acceptat sau iertat. Nota generală este de bruschețe, de radicalism și de exagerare și a unora și a celorlalți; chiar dacă au dreptate, vor face prea mult caz.






Horoscop Rac pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, stări nervoase inegale ca intensitate, care vin și trec, modificându-le nativilor, de câteva ori pe zi, starea de spirit. Organic, segmentul cel mai solicitat va fi sistemul nervos care controlează activitatea brațelor și a mâinilor precum și sistemul nervos, arterial și muscular al aparatului loco-motor. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, Luna va străbate zodia Racului, pe care o guvernează, aflându-se în domiciliu; o Lună puternică ce va accentua sensibilitățile organice, psihice sau sufletești ale nativilor de unde și marea lor receptivitate față stimulii exteriori: amintiri, emoții, trăiri artistice sau religioase, creativitate, dragoste, dor, nostalgie, vise și speranțe. Revenită în Pești, din 3 aprilie, planeta Venus, deși retrogradă, va contribui, într-o măsură mai redusă decât dacă s-ar fi aflat în mers direct, la o stare de bucurie, de euforie (de la caz la caz și cu o motivație întemeiată). Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, unele persoane care aparțin acestei zodii vor avea două posibilități: fie se adresează conducerii întreprinderii unde lucrează și cer sau explică de ce ar trebui să li se aplice alt regim salarial sau aceste schimbări vin fără negocieri, ca urmare a aplicării unor acte normative de ultimă oră. Teoretic, suma cu care li se va mări salariul va fi una mulțumitoare, reparatoare și convenabilă ca formulă contractuală. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), consultări cu prietenii, sondarea opiniei celor apropiați cu privire la o inițiativă căreia doresc dă-i dea curs, apel la specialiștii în domeniu să se pronunțe pe un aspect economic sau juridic ce condiționează activitatea vizată. 7 și 8 aprilie vor evolua de scheletul unei construcții astrale care va pune în prim-plan cariera, succesul, ascensiunea sau dimpotrivă insuccesul, „presa proastă”, șubrezirea autorității.








Horoscop Leu pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, întâlniri cu prietenii, cu tovarășii de idei sau de „pahar”, conversații în care Leii vor face o impresie puternică, vor convinge, vor face prozeliți și vor fi priviți ca niște persoane fermecătoare. Dar asta nu va dura mult. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, la originea stării lor organice proaste se vor afla afecțiunile mai vechi digestive sau pancreatice, sistemul osteo - articular și pielea (risc de alergii, iritații, reacții dermice față de agenții medicamentoși sau alimentari vechi, toxici ori prost preparați pe care organismul lor nu-l va tolera). De altfel, întreaga săptămână se persistă un risc de lovituri la cap, de fracturi și traumatisme. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, Leii vor fi obligați să se implice într-o chestiune ce-i privește ca loc și rol în societate, ca desfășurare profesională. Leii vor fi supuși atacurilor, obstrucțiilor, mai ales dacă se dorește „dislocarea” lor dintr-o funcție sau dintre-o demnitate. În acest joc complicat de interese, Leii vor fi singuri iar acest aspect trebuie să le fie foarte clar. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), impact asupra salariului sau veniturilor indiferent de forma contractuală sub care s-a convenit că va plătită prestația lor profesională. Negocierea sau consultarea ori chiar punerea în fața faptului împlinit nu vor permite soluții favorabile lor. Pe 7 și 9 aprilie va începe să se manifeste un aspect care va pune într-o ecuație puternic conflictuală o relație cu frații, cu vecinii, cu persoanele dintr-o instituție de învățământ, cu tovarășii de drum într-o călătorie/deplasare/excursie sau cu oameni și instituții din afara țării. Varianta cea mai „blândă” ar fi o veste proastă de genul amânării, întoarcerii unui dosar căruia îi mai trebuie aprobări sau documente. Cel mai prost va acționa asupra liderilor de opinie, politicienilor, persoanelor cu funcții.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, discuții și confruntări publice (în funcție de locul și rolul nativului în societate. Combinații enervante de evenimente care se suprapun sau se împiedică reciproc în evoluția lor. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, crispări provocate de felul în care Fecioarele vor relaționa cu prietenii și apropiații din grupurile de interes din care fac parte. Unul dintre motive - dar nu singurul!- ar putea fi banii: cât s-a câștigat, cât s-a pierdut, cine e beneficiarul și cine sunt vinovații, ce interese stau în spatele unor proiecte în care, de curând sau cu un timp în urmă, s-au implicat. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, răstimp dedicat „gândurilor de mărire”. Multe persoane născute în acest semn zodiacal se vor gândi la felul în care pot reveni în prim-panul unei activități, în fruntea unei instituții, în centrul atenției publice. Deocamdată, totul se consumă la nivelul intențiilor și al proiectelor croite în linii generale. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), Luna, în tranzit prin Fecioară, le va da o mână de ajutor astral, prin relațiile armonice, chiar dacă de scurtă durată, cu Mercur și Marte, aflate în semnul de Pământ al Taurului, cu care acești nativi se află în armonie, permițându-le să aibă încredere în forțele lor, să devină implicați, hotărâți, serioși, responsabili și eficienți. Perioadă caracterizată prin meditații profunde asupra unui „drum în viață”. O perioadă de pregătire, de întoarcere la cărți, manuale, cursuri etc. va fi, pentru unii, binevenită, pentru că le va consolida cunoștințele necesare altui nivel de competență. Zilele de 7 și apoi 8 aprilie se vor caracteriza prin încurcături bănești, conflicte care pleacă de la înscrisuri, acte, documente de orice fel, care conțin erori materiale ce trebuie urgent corectate. Nervi, pierdere de timp, riscul de a se afla „pe muchie de cuțit” ca termen de predare al unui dosar, documentație, etc.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, momente trecătoare de inspirație, idei interesante vor trece prin mintea nativilor care le pot reține pentru a le transforma într-un proiect complex sau pe care le pot fructifica în activitatea curentă. Vești din străinătate, corespondență, prin toate mijloace permise de tehnologia modernă cu oficiali și reprezentanți unor instituții. Deplasările nu sunt rău aspectate dar, uneori, mai ales cele efectuate în străinătate, se pot asocia cu formalități plictisitoare pentru care nu s-au pregătit suficient. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, cei care au funcții și responsabilități s-ar putea afla în încurcătură. O „contribuție” în această degringoladă o pot avea, cu sau fără intenție, partenerii de afaceri, asociații de orice tip sau partenerii de viață care vor emite pretenții și vor pune condiții tocmai când Balanțele vor avea mai multă nevoie de libertate de mișcare, de timp, calm și concentrare. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, un personaj important (eventual cu „haină militară” sau cu statut oficial), poate să apară în viața unui nativ din Balanță și să-l ajute sau să se constituie ca un reper uman și profesional demn de urmat. Între 7 aprilie (după ora 07:20') și 8 aprilie (ora 23), mecanismele interioare (gânduri, analize, amintiri, meditații, îndoieli, decizii) vor fi îndreptate spre noțiunea de ordine, logică și disciplină mentală. Nativii nu vor dori să-și piardă timpul în trăiri interioare obositoare și emoții neproductive. Și, dacă din cauza unor evenimente de dată recentă ori a unei suferințe fizice, unii vor fi cuprinși de moleșeală mentală, specificul acestui tranzit astral va avea meritul să-i cheme la ordine și să-i „pună la treabă”. Prezența planetei Venus în casa muncii poate reprezenta stropul de ajutor necesar, într-o situație neclară și defavorabilă cu care s-au putea confrunta în următoarele patru săptămâni.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, Scorpionii vor încerca un amestec de dorințe contradictorii, de tendințe nerealiste ori de câte ori va fi vorba despre bani cash, câștiguri materiale, avantaje care, în timp, pot „produce bani”. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, perioadă plină de sensibilitate în care nativii pot da dovadă de o sensibilitate ieșită din comun, de aspirații frumoase. Intențiile lor sentimentale vor fi serioase chiar dacă ei nu vor declara asta cu voce tare sau în ciuda unui comportament alinat, galeș, provocator, care ar trimite cu gândul mai degrabă la aventură, flirt, decât la o relație serioasă pe care să o respecte și să o cultive. Intrarea Planetei Venus în zodia Peștilor, într-o postură de „exaltare”, chiar dacă, pentru două-trei săptămâni, va rămâne în mers retrograd, în casa a V-a a sentimentelor, alături de alte planete, va colora și va intensifica aceste trăiri nobile. În cele mai multe cazuri, prezența Scorpionilor va fi fascinantă. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, perioadă dedicată bătăliilor scurte și câștigate rapid, fără prea mult efort, mai mult pe bază de intimidare a adversarului sau pe o evidență convingătoare a faptelor invocate, abil, de către nativi. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), dorință de a acționa chibzuit în toate relațiile cu prietenii. Scorpionii nu-i vor părăsi pe aceia la greu dar nici nu se vor repezi cu „arme și bagaje” în proiectele acelora. Cu multă precauție, firească lor, nativii îi vor cerceta pe oamenii vizați de investiția lor umană, morală, socială, culturală nu doar economică, ca să știe pentru cine își pun obrazul. Gesturi sugestive, comportament elocvent, aluzii, ironii, glume cu subînțeles menite să atragă celui drag din viața lor că e cazul să corecteze un detaliu de viață personală dacă vrea ca relația să meargă mai departe. Posibil conflict la locul de muncă sau eveniment care le dă programul de lucru peste cap.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, nativii riscă să se piardă în discuții sterile; vorbă multă, sărăcia omului va fi un proverb rupt din realitatea acelor zile. E nevoie de puțin spirit critic, de control, pentru a unele discuții, chiar dacă se vor chema pompos, negocieri sau tratative, să nu rămână la stadiul de schimburi de amabilități și conversații banale. Mai ales că, uneori, în spatele acestor dialoguri inutile poate să stea o tactică de abatere a atenției de la aspectele vulnerabile ale unui contract sau a unei situații aflată în dezbatere. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, mecanismul financiar se blochează. Unii pot rămâne fără cash, altora nu le vor intra banii în cont; unele plăți se pot face parțial, dându-le planurile peste cap, etc. Posibil moment tensionat în familie: Săgetătorii vor întâmpina probleme pedagogice în încercarea de a-i face pe copii să înțeleagă cum și cât se poate cheltui, că nu toate dorințele se pot realiza imediat și cu orice risc, etc. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, pentru cei maturi acest tranzit este excelent. Le poate susține o avansare, un succes, începerea unui proiect ambițios sau, măcar, încheierea unei etape pregătitoare în relația cu oficialitățile în vederea unei strămutări din țară. Unora, s-a putea ca aprobările să le vină mai repede, mai simplu sau în condiții mai avantajoase decât estimau ei. Etapă plină de fior și frison în plan sentimental, emoțional, erotic. Aventurile se consumă ca îngheța în timpul verii. Perioadă bună sau chiar de excepție pentru sportivii profesioniști care însă pot forța organismul provocându-și accidentări. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), Săgetătorii vor face efortul de a rămâne obiectiv, de a nu „înfierbânta”, de a nu fi luați de vârtejul unui conflict. Moment al logicii, al simplității și al acurateții în gândire, vorbire, acțiune, înțelegere.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, schimburi de impresii și informații legate de evenimente în derulare la locul de muncă. Posibile bârfe, deformări ale adevărului se pot strecura în conținutul veștilor care ajung la urechile Capricornilor ori incapacitate a acestora de a le asimila repede și corect. Discrete fluctuații ale stării de spirit și a rezistenței la efort și oboseală. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, analize în lumina ultimelor fapte, vorbe, situații, impresii sau evenimente externe care privesc un conflict personal, o ceartă între soți, o dispută între partenerii de orice fel, în litigiile cu diferite persoane. Capricornii vor da dovadă de tenacitate și abilitate fie în a-și asuma și controla un risc, a elabora o strategie cam „abruptă” ori de a naviga printre atacurile mai multor dușmani. Miza, de cele mai multe ori, va fi legată de o chestiune de familie (un interes, o avere, etc.) iar această direcție, care va da nota generală a săptămânii, se va prelungi până pe 7 – 8 aprilie când se va produce o opoziție drastică, la grad perfect, pe axa Berbec/Balanță, între Soare/Jupiter de-o parte și Uranus, de cealaltă, postură complicată de intervenția agravanta a lui Pluton din Capricorn. Pentru unii, cum este și firesc, această combinație astrală, dacă nu are suport în realitatea lor existențială nu are cum să se concretizeze, în cazul altora, însă, ea va bate în cuie pentru următoarele luni (săptămâni?) direcția de evoluție a unui aspect major de viață. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, succes sau soluție favorabilă din punct de vedere financiar (plată, împrumut, donație). Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), plăcerea, cheful sau disponibilitatea de a conversa în varianta „mărturisi, taclale, sporovăială” vor fi nule. Nativii se pot îndrepta spre copiii lor cu măsuri categorice în privința timpului liber, al divertismentului sau conduitei.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, perioadă mai puțin productivă pentru Vărsători care se pot lăsa duși de alean și se pot risipi în tot felul de plăceri care nu-i solicită prea tare (filme, divertisment, vizite, petreceri, jocuri, cochetărie). Nici măcar pentru o aventură ca lumea nu vor avea energia necesară să se mobilizeze. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, destulă stinghereală la locul de muncă. Vărsătorii nu vor fi în largul lor din varii motive: unii dintre colegii lor vor pleca în condiții dezamăgitoare (demisii, restructurări, pensionare), se vor face schimbări în regimul de muncă, șefii își vor impune interesele lor sau ale interpușilor prin directive clare, fără echivoc, care vor avea darul să le înfrângă nativilor voința, mândria sau conștiința. Într-un astfel de context, revolta lor va fi justificată și, când va veni momentul potrivit, aceștia vor reacționa. Deocamdată, aparent, se vor supune fără să facă obiecții. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, întâlnirile din familie se vor solda cu scântei, mai ales dacă să abordează chestiuni fierbinți, în care interesul material joacă rolul decisiv. Vărsătorii, la rândul lor, vor fi inflexibili și vor face pe „inabordabilii”, așa... la intimidare. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), jocul minor al întâmplării îi poate conduce, în mod paradoxal, să speculeze o situație avantajoasă sau norocoasă din punct de vedere material (o reducere substanțială la o cumpărătură/investiție gen mașină, casă, utilaj). Pe acestă direcție, din 3 aprilie, vor avea suportul astral al planetei Venus care va intra în Pești, înlesnind câștigurile mici, medii sau, uneori, chiar pe cele mari. Nota generală a săptămânii va fi dată de conflictele verbale, disocierile sau dizidențele în sânul unor structuri oficiale – profesionale, sociale, politice.


Horoscop Pești pentru săptămâna 1–7 Aprilie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 1 aprilie (după ora 07:20') și 2 aprilie seara, vorba poetului:„zboară vești contradictorii//se-ntretaie știrile//ce e?//ce e?”, spre Pești vor veni tot felul de zvonuri, cele mai multe dinspre mediul familiar sau despre o rudă care face.... căreia i se-ntâmplă...etc. Această zvonistică va avea darul să-i enerveze pe nativii care, sensibili și participativi cum sunt din fire, vor simți nevoia să dea o mână de ajutor, să asculte, să suspine alături de ruda împricinată. Firește, în afara faptului că vor dovedi, a câta oară?! că știu ce înseamnă empatia și spiritul de sacrificiu, mare rezolvare nu vor reuși să producă. Ba mai mult, o bună parte din informațiile care vor fi ajuns până la ei, se vor dovedi eronate și exagerate. Între 2 aprilie (după ora 21:27') și noaptea de 4 aprilie, instinctul și dragostea maternă vor fi la cote maxime. Va fi vremea exceselor pe care le vor face mame ce vor atinge statutul, nu neapărat de râvnit, de „hiper-mamă”. Tendințe sufocante ale femeilor născute în acest semn zodiacal în relațiile sentimentale, unde bărbatul e îndrumat, supravegheat și controlat ca un bebeluș. Din 3 aprilie, Venus va reveni, în mersul ei aparent retrograd în zodia Peștilor, unde va sta aproximativ patru săptămâni, postură de unde va acționa în beneficiul nativilor, protejându-i și dându-le șansa să depășească mizeriile vieții curente, deasupra cărora unii se pot ridica prin inspirație, creativitate, spirit religios, credință practicată cu evlavie. Între 5 aprilie (după ora 00:14') și 7 aprilie dimineața, motive de mândrie la locul de muncă. Peștii se pot remarca sau se pot impune ca profesioniști în domeniul în care activează. Pe 7 aprilie (după ora 07:20'), încercare firavă de a pune lucrurile la punct într-un domeniu partenerial sau contractual dar, abia peste două-trei săptămâni, se va contura o soluție stabilă, reală.



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 1–7 Aprilie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții