Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 16 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 15 aprilie 2017 | 06:15


Horoscop de azi Duminica 16 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 16 Aprilie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Iti asezi inima pe tava si i-o oferi celui drag neconditionat. E un moment perfect pentru a impartasi iubirea, pentru a recunoaste in fata cuiva ce simti, pentru a-ti exprima public dorintele sau emotiile, deci nu te teme sa spui sincer ce e in inima ta. Bune, rele, sunt sentimentele tale si trebuie sa le recunosti, fara sa te gandesti ce va spune lumea. O declaratie de dragoste facuta acum ar putea primi un raspuns pe masura, pentru ca ai putea avea surpriza sa descoperi ca si cel caruia ii adresezi aceste cuvinte simte la fel pentru tine. Merita sa arati ce simti si sa-ti demonstrezi dragostea la modul cel mai vizibil posibil!




Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Te superi fara motiv pe glumele desantate ale unui amic care spune vrute si nevrute, dar fara nicio intentie negativa. Se foloseste de cinism, de ironie, de farse doar pentru a se simti el bine, fara sa-si dea seama ca atitudinea lui cam usuratica, de fapt, poate leza pe altii, printre care si pe tine. Atacurile sale la persoana sunt simple glume, nu te supara! Replicile sale se vor a fi doar amuzante, nicidecum critice, ca atare nu pune la suflet nimic din ceea ce-ti spune. Mai degraba ii raspunzi cu aceeasi moneda, ca sa vada si el ce simti tu. Recunoaste ca cel din fata ta doar o face pe nebunul si se manifesta liber doar din nevoia de a se distra si atat!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Se stie ca esti un justitiar neinfricat atunci cand in joc sunt adevarul, dreptatea, cinstea. Azi ai ocazia sa te ridici pentru aceste valori in care crezi si lupti cu mult curaj pana la victoria finala. Fie ca lupti pentru drepturile tale, fie ca te folosesti de aceste arme pentru a face altcuiva dreptate, te simti puternic in aceasta postura. Tu ai la dispozitie mijloace incontestabile prin care poti scoate adevarul la lumina, deci ridica-te pentru un scop nobil sau umanitar, pentru cei care nu au forta de a-si face singuri dreptate, pentru cei defavorizati sau mai putin norocosi. Le vei castiga recunostinta pentru totdeauna!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Fiecare pas pe care il faci iti confirma din ce in ce mai bine victoria catre care te indrepti. Vin in fiecare clipa noi si noi detalii care contribuie la reusita cea mai mare care te asteapta la capat. Esti foarte motivat sa duci mai departe acel plan care evolueaza foarte bine! Etapa dupa etapa, construiesti un succes de toata frumusetea, de aceea nu trebuie sa scazi ritmul nici un moment. E un succes care se ridica lent, picatura dupa picatura, dar deja se vede clar incotro merg lucrurile, perspectivele fiind mai mult decat promitatoare. Nu te opresti din mers ci mentii acelasi ritm constant si bun de inaintare!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Toate merg ca la carte azi, in ordine deplina, de parca cineva, mai presus de orice, orchestreaza toata aceasta actiune spre un scop pozitiv. Tu detii un rol central in aceasta reusita, pentru ca depui energie, pasiune si suflet in ceea ce faci, dar torni exact doza optima din fiecare resursa necesara: cat, cum si cand trebuie, fara sa dezechilibrezi evolutia lucrurilor. Se vede ca ai analizat corect care trebuie sa fie contributia ta in aceasta chestiune, astfel incat intervii intr-un mod intelept la momentul cel mai potrivit. Totul pare sa curga dupa un plan foarte bine stabilit: nici prea mult, nici prea putin, nici prea tarziu, nici prea devreme!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Vestile care sosesc de departe te pun pe ganduri si te supara, pentru ca ar fi nevoie de o interventie din partea ta acolo, la fata locului. Ca sa te poti prezenta personal, ar trebui sa lasi alte treburi deoparte si sa pleci la drum, or nu esti in cea mai buna stare pentru asta. E greu sa rezolvi problema prin telefon, deci, daca altfel nu se poate, urca-te in masina si du-te acolo unde e nevoie urgenta de tine. Chiar daca ti-ai stricat astfel programul normal al zilei, macar vei fi multumit ca ai reusit sa intelegi situatia din miezul actiunii, si nu din povestiri.


avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai grija cum te comporti azi intr-o imprejurare in care spiritul tau jucaus nu are ce cauta, altfel lasi o impresie gresita. Parca te-ai prezenta in fata unui juriu care asteapta de la tine idei inteligente, o comunicare eficienta si rationala, o atitudine de om serios care stie ce spune. Daca incepi sa faci glume cu cine nu trebuie, risti sa-ti strici imaginea de profesionist care cere azi sa iasa mai mult in evidenta, deci tine-ti sub control dorinta de distractie. Nu e locul ei aici!






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te lasi invins mult prea usor de o stare de apatie care, de obicei, nu te reprezinta, dar azi nu ai nimic interesant de care sa-ti agati interesul pentru a iesi din rutina. Pierzi timpul fara sa faci nimic special, dintr-o mare nevoie de odihna si liniste, numai ca, daca nu ai fi fost atat de coplesit de comoditate, in acest timp ai fi facut lucruri mult mai interesante. Poate esti influentat si de cineva din anturaj care te trage in jos, in starea lui negativa, si, in loc sa lupti cu energia pe care o degaja, te molipsesti de la el fara sa te mai opui. Din lene, din indiferenta, din plictiseala, din lipsa de motivatie sau chef, te lasi dominat de stari pasive care nu construiesc nimic bun.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai grija cum incerci sa distragi unui prieten atentia de la suferinta sa. Umorul tau, desi e binevenit cu alte ocazii, s-ar putea sa-l irite si mai tare, semn ca nu ti-ai ales cele mai potrivite glume. Nu trebuie sa razi pe seama necazurilor altora, chiar daca scopul tau e nobil, de a-i abate atentia de la durerea sa. El mai degraba are nevoie de compatimire, sa plangi alaturi de el sa-i tii hangul in nefericirea sa, pentru ca a incerca sa-l scoti din tristete ar fi trata ca gest de impolitete fata de ceea ce simte el. Poarta-te cu manusi cu cei care trec prin momente sensibile, pentru ca orice ai spune, greu de crezut ca-l vei face sa zambeasca. Pune-te in pielea lui!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca intalnesti omul potrivit care sa-ti alimenteze visele si sa te ambitioneze cu instrumentele cele mai eficiente, scopul tau este din ce in ce mai aproape! Merita sa-ti alegi un model, un idol, un exemplu demn de urmat intr-o persoana care a reusit pe drumul pe care tu inca te afli. El a ajuns acolo unde tu deocamdata visezi sa urci, si daca ii urmezi indrumarile, sfaturile sau strategia de succes, vei fi ca el foarte curand. Nu incerca sa faci totul doar dupa propria ta idee, cand ai in fata ta un om care a reusit inaintea ta ceva similar si ajunge doar sa-i urmezi reteta. Asculta-l si retine tot ce are sa-ti impartaseasca!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Culmea ca exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tarie ideilor tale, dar inainte de a te supara pe ei, ar fi bine sa te gandesti daca nu cumva au dreptate. Daca spun nu, poate ca e ceva in beneficiul tau si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca opozitia lor era un fel de a te opri sa faci vreo prostie. Nu te incapatana sa mergi mai departe pe drumul tau facand abstractie de prieteni sau de familie, pentru ca ai putea sa gresesti si sa regreti ca nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din alta perspectiva.

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Te bucuri de tot ce faci cu entuziasm si pasiune, pentru ca se vede ca iubesti viata si oamenii si nu refuzi nicio ocazie de a profita de darurile frumoase din fiecare zi. Spui da oriunde te-ai duce, razi, glumesti, te distrezi, iar aceasta atitudine joviala si optimista devine sursa ta de energie pentru ceea ce va urma de acum inainte. Consideri ca nu are rost sa te cramponezi de ceea ce-ti lipseste, ci dimpotriva, scoti si mai mult in evidenta ceea ce ai din belsug si sustii ceea ce vrei sa obtii. De investitia ta de energie depinde ceea ce vei primi incepand de maine!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții