Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Joi 27 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 26 aprilie 2017 | 06:26


Horoscop de azi Joi 27 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 27 Aprilie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sarbatoreste aventura in care ai pornit, bucura-te de fiecare nou episod din filmul de actiune in care esti chiar protagonist, Nu esti spectator la ce se petrece, ci chiar tu esti implicat in aceasta poveste si astepti, cu un copil curios, sa descoperi pe parcurs. Abia astepti sa vezi ce urmeaza, ce se va intampla maine, spre ce te indrepti, iar aceasta curiozitate te ajuta sa mentii ritmul alert, tonusul pozitiv si dorinta vie de a merge mai departe. Nu te teme de nimic, ci fii sigur ca scenaristul esti chiar tu, deci, evident, poti sa-ti brodezi povestea asa cum ti-ar placea tu sa continue.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

La vorbe bune ti se raspunde cu rautati, la laude si complimente - cu critici si judecati severe, deci nu mai intelegi nimic. De ce se poarta unii cu tine asa, e un mare mister, pentru ca nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalti parca vor cu orice pret sa te raneasca. Cel mai dureros e sa vezi ca exact cei la care tii cel mai mult ti se opun cu vehementa, dar tocmai pentru ca va leaga prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomatie si de intelepciune si tot tu ii vei ierta. Dar pe inima ta cine o linisteste?



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu-ti ies toate planurile asa cum ai dorit, ci te trezesti cu o surpriza neplacuta. Apare o situatie neprevazuta care modifica tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura inca pe deplin ca lucrurile mergeau bine, pentru ca inca se mai pot ivi situatii care dau peste cap totul si iti strica buna dispozitie. Poate sanatatea e cea care iti pregateste marea bomba sau vremea te obliga sa renunti la o calatorie, deci ceva nu iese ca la carte.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Iti gasesti armonia si bucuria impartasind altora aceasta stare de bine care te cuprinde. Inconjoara-te de oameni care simt la fel ca tine, care sunt pe aceeasi lungime de unda, deci lasa feelingul tau special sa te duca exact spre oamenii potriviti acestei stari. Fugi de cei agresivi sau invidiosi, care pot privi ciudat starea ta de bine, deci asculta-ti inima inainte de a te apropia de ceilalti. Parca e un clopotel acolo care te avertizeaza daca vine cineva care nu-ti impartaseste calmul si starea de bine si ti le-ar putea strica pe ale tale.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai grija in ce te bagi azi, pentru ca esti atras intr-o capcana. Colaboratorii cu care ai avut o relatie buna inainte nu mai sunt la fel de sinceri si de cooperanti, ci apeleaza la tertipuri incorecte pentru a-si atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gandi la dorintele tale, deci, ca sa ti le aperi, trebuie sa te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii si nu crede chiar tot ce-ti promit cei care iti stau alaturi, pentru ca nu e in avantajul tau, ci numai al lor!




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie sa pornesti o actiune noua, dar fa-o cu modestie, fara a te entuziasma atat de tare de la inceput. Trebuie sa-ti organizezi bine fortele, ca nu cumva sa dai totul pe o carte din prima etapa si mai apoi sa iti pierzi interesul si energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa iti cantaresti bine fortele si mai ales sa nu te lasi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea putin, deci e nevoie de o atitudine echilibrata si cumpatata in tot ce faci ca sa fii sigur ca investesti exact atata energie cat e necesara pentru scopul final.







Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te cam joci cu norocul, dar si acesta are o limita. Ti se ofera o data, de doua ori, dar nu se stii cat va dura, ca atare tine mai mult de ocaziile tale bune. Uneori esti prea sigur pe norocul tau si exact atunci dispare, deci nu miza numai pe bafta! Bazeaza-te si pe eforturile proprii. Pe de alta parte, dintr-o minune se poate rezolva o problema care te framanta, dar nu prin metoda de la care asteptai rezultate, ci dintr-o intamplare ciudata, picata din senin.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu erai multumit de directia in care mergea un proiect de la care aveai mari sperante. Aproape ca erai pregatit sa-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promitator la orizont, dar iata ca rabdarea ta a ajuns intr-un punct in care lucrurile incep din nou sa se miste. Ai stat pe loc o vreme, totul parea blocat, dar toate sacrificiile facute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspat, te scoate din impas si iti da alt chef de actiune. La nevoie o iei si de la capat, dar convins in reusita.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante. Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie. Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa. Mobilizeaza-i si pe altii in acest proiect, ca sa poata evolua ca la carte.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunt lucruri in viata pe care nu le poti controla, deci nu insista sa le stii tu pe toate in detaliu si nici sa le conduci tu dupa cum ai dori tu. De exemplu, norocul e ceva pur intamplator, tine de sansa, si nu ai cum sa il obtii cand vrei tu, sau cum vrei tu, mai lasa unele aspecte sa curga de la sine, in voia sortii, pentru ca surprizele ar putea fi mult mai frumoase decat daca ai incerca tu sa urmezi un program prestabilit pana in cele mai mici detalii. Nici iubirea nu poate fi controlata, nici norocul financiar nu vine programat, deci lasa hazardul sa contribuie la reusitele tale. Ai incredere in steaua ta norocoasa!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu te gandi neaparat de unde vii sau unde te indrepti, pentru ca tu inveti cu fiecare clipa a existentei tale. Asa e viata ta de acum, o scoala la care, zi de zi, mai ai ceva de acumulat. Asa te maturizezi, prin fiecare lectie invatata, deci fii mandru ca ai ocazia sa traiesti tot ce ti se preda de maestrul divin. Nimic nu e greu, nimic nu e rau, ci totul face parte din cursul la care participi ca un invatacel dornic sa se dezvolte. Azi poti vedea cat de mult ai evoluat, deci fii recunoscator pentru examenele vietii - bune, grele - dar prin care ai trecut cu brio!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții