Horoscop weekend pentru femei 29-31 martie 2024

Horoscop pentru femei weekend 29-31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de as...

Citește Horoscopul zilei de Luni 17 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 16 aprilie 2017 | 05:48


Horoscop de azi Luni 17 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 17 Aprilie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Suporta, pe cat posibil, conditiile ceva mai austere in care nimeresti azi, pentru ca o eventuala reactie din partea ta ar putea crea tensiuni si mai mari. Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe, chiar daca ai avea tu multe de spus, pentru ca cei care sunt in preajma ta pot fi in toane si mai negative, generand animozitati greu de tinut sub control. Taci si suporta, e atitudinea cea mai potrivita de azi, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele care mocnesc.




Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este o zi insorita pentru tine, cu multe motive de reala fericire. Parca ai ajuns la apogeul unei actiuni in care ai investit multa pasiune si energie, si acum cand vezi urmarile eforturilor tale, esti incantat la maximum. Poate fi o zi perfecta in iubire, daruindu-va unul altuia inima pe tava, dar poate fi si un moment de maxima satisfactie cand vezi ca tot ce ai cladit pana acum a prins contur si primesti laude si de la alte persoane. Cele mai frumoase emotii vin valuri catre tine, deci bucura-te de intensitatea lor, de energia lor pozitiva, de lumina si iubirea pe care le emana, si daruieste-le si tu mai departe, asa cum poti. Primesti si daruiesti, si fericirea e deplina!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E o placere sa stai de vorba cu cartile pe masa cu cei dragi, pentru ca atmosfera tihnita a acestei zile va inspira pe toti la marturisiri ce calmeaza spiritele in familie. Fiecare spune ce are pe suflet si va aratati deschisi sa iertati mult mai usor ceva ce altadata ar fi creat mari animozitati acasa. Stai si asculti cu inima, mai presus decat cu mintea, caci asa reusesti sa restabilesti o stare de lucruri echilibrata si placuta pentru toata lumea. Nu judeca pe nimeni azi, chiar daca ai avea motive, ci incearca sa privesti relatia dintre voi cu imensa toleranta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Se vede ca te apasa ceva pe suflet si, in loc sa cauti compania celor veseli care sa-ti abata gandul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemanatoare. Poate aveai nevoie sa vezi ca mai sunt si altii in aceeasi situatie, pentru ca uneori e mai usor sa te compari cu cei care se afla pe acelasi nivel decat sa privesti cu invidie la cei de deasupra. Cand vezi ca si altii sufera de aceleasi lipsuri sau dezamagiri, parca te mai linistesti un pic. Mai mult, de la cei care trec prin situatii similare poti primi sfaturi deja verificate pe care le poti aplica si tu pentru a depasi impasul.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai curaj sa te rupi de o stare emotionala care nu-ti face bine. E un gest de vointa din partea ta, ca sa scapi de temeri sau slabiciuni care te tin captiv intr-o zona sumbra. Tu poti fi si foarte puternic, si foarte ambitios, si foarte ferm in decizii, nu asa cum spune lumea ca esti bland si cuminte. Ia taurul de coarne in situatia de fata si arata-le ca, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neinvins. O criza de personalitate poate fi chiar potrivita intr-o astfel de situatie, aratand ca nu mai tolerezi sa fii condus, dominat, ingenuncheat de nimeni. Ridica-te si lupta pentru sansa ta!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Iubirea nu vine intotdeauna cu lucruri palpitante, cu evenimente stralucitoare, cu momente de top, ci tot iubire se numeste si cand taci alaturi de cel drag. Te simti bine in compania sa fara sa fie nevoie sa trancaniti intruna, pentru ca apreciezi mai mult comunicarea din priviri, dialogul telepatic, comunicarea prin taceri, pentru ca asa va respectati reciproc nevoia de liniste. Iti ajunge sa-l ai pe cel drag alaturi, fara sa spuna nimic, pentru ca tu primesti energie pozitiva din iubirea sa, chiar daca nu e permanent transpusa in cuvinte sau gesturi concrete. Amprenta lui energetica e mai importanta!


avon.ro%20


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu sta sa analizezi o situatie negativa pe toate partile, pentru ca vei gasi din ce in ce mai multe motive de suparare si iritare. Mai bine iti pui mintea la contributie pentru a gasi iesiri din acest impas, pentru ca mintea ta e creativa si descopera unele din cele mai stralucite idei. Poate in momentele mai pesimiste nu esti tu chiar atat de indraznet spre teluri marete, dar e suferinta naste de multe ori solutii geniale. Nu te mai chinui atat cu suspine si lacrimi, ci iesi din starea ta nefasta cu un plan nou de zile mari, care e acolo in mintea ta si asteapta sa fie eliberata pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu in brate, pentru nimic in lume!






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te crampona de un obstacol aparut in planurile tale, pentru ca nu e capatul drumului tau. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decat de a te ajuta sa te detasezi un pic de miezul evenimentelor, nu poti alerga continuu catre tinta propusa, ci, din cand in cand, mai trebuie sa te si opresti ca sa-ti tragi sufletul. Trateaza acest ragaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient intr-o perioada atat de stresanta. Ai incredere ca toate vin la timpul lor, ca exista o evolutie bine stabilita catre ceea ce vrei sa obtii, si aceste piedici de pe parcurs sunt si ele incluse in scenariu tot in beneficiul tau. Ia o pauza!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Te afli in fata unui nou inceput si te indoiesti ca ai merge in directia cea buna. E bine sa ai dubii, semn ca nu te arunci asa, la primul impuls, spre ceva care nu e inca bine conturat in fata ta. Da, porneste pe acest drum cu prudenta, asculta-ti intuitia care te mai trage de maneca, pentru ca ea nu te minte si nu se inseala. Esti una din zodiile cu o intuitie extrem de dezvoltata, ca atare fii cinstit cu tine insuti si asculta ce-ti transmite, pentru ca iti da sfatul cel mai potrivit. Entuziasmul e bun si el, dar in situatii foarte clare in care stii bine spre ce te indrepti, or, aici, orizonturile sunt un pic neclare si e mai bine sa pasesti cu grija. Nu cu teama, ci doar cu grija!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Suferintele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu esti primul vizat de aceste surprize neplacute. Poate nu se intampla nimic grav intre tine si persoana iubita, dar planeaza o atmosfera mai sumbra deasupra voastra, din cauza unor influente din afara cuplului. Daca unul din voi e incarcat negativ de emotii si griji, e clar ca isi va revarsa problemele si asupra celuilalt si veti suferi laolalta. Totusi, cel afectat simte nevoia de a-si spune pasul in fata celui drag, asteptand ajutor, sustinere si intelegere.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai alaturi de tine o persoana cu picioarele pe pamant care te mai trage uneori de maneca, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, asa cum ti-ar placea tie sa fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist si-ti mai taie elanul creator, dar uneori e bine sa te trezesti la realitate si sa vezi lucrurile exact asa cum sunt. El te ajuta sa fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca sa fie adevarate, deci asculta cu atentie ce-ti spune. El vorbeste din experienta, pentru ca a fost si el ca tine si stie sa te indrume acum in asa fel incat sa nu ratacesti pe cai imposibil de atins.

answear.ro%20

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Unul din rolurile pe care ti le-ai asumat tu in aceasta viata e sa relationezi in cel mai armonios mod cu putinta si asta vei face si azi, pentru ca te apropii de oameni cu un talent deosebit. Comunicarea merge ca unsa, prietenia e cel mai de pret dar pe care-l poti oferi iar lucrul in tandem sau in echipa da roade in mod fericit. Cine te are astazi alaturi simte din partea ta o energie aparte, de parca esti trimis de undeva de sus in viata lor exact cand au mai mare nevoie de tine. E o satisfactie maxima si pentru tine sa vezi ca sfatul tau are ecou, ca prietenia ta este apreciata la justa valoare si ca cel de langa tine te priveste cu recunostinta, semn ca misiunea ta de iubire si daruire a fost indeplinita.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții