Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 26 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on marți, 25 aprilie 2017 | 06:29


Horoscop de azi Miercuri 26 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 26 Aprilie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Simtul artistic devine unul din criteriile care te ghideaza sa faci unele schimbari in viata ta. Ca e doar o schimbare de decor sau de atmosfera, adaugand un plus de frumusete spatiului in care te afli, sau pornesti pe o cale ce implica talent creator, esti pregatit sa deschizi acest drum cu bucurie, pentru ca e ca o dorinta implinita pentru tine. Poate visai sa-ti folosesti mai mult talentele cu care esti inzestrat, dar, prins intr-un angrenaj material, ai considerat ca arta nu te poate hrani, dar daca acest vis a ramas in inima ta ca o samanta care nu a dat roade, poate ar fi momentul s-o lasi sa incolteasca. Nici nu stii ce surprize iti poate oferi de acum inainte. Simti nevoia sa desenezi, sa pictezi, sa creezi? Da-i drumul!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Daca te-ai inconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea ca si gandurile tale se vor molipsi de aceeasi stare de bine. Incarca-ti vocabularul numai cu vorbe cu un continut motivant si pozitiv, spune doar da, pot si vreau, si vei descoperi la finalul zilei ca optimismul a pus stapanire si pe vocea ta interioara. Da, acea voce interioara care adeseori te face sa te indoiesti de puterile tale, cea care nu te lasa intotdeauna sa actionezi, acum suna altfel si te stimuleaza cu cele mai puternice afirmatii pozitive. Ajunge doar sa le inserezi adanc in constiinta ta si de acum inainte frazele tale vor incepe doar cu da.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Uneori e nevoie de o veste socanta ca sa revii cu picioarele pe pamant mai repede, dar nu inseamna ca trebuie sa te sperie o astfel de idee. E mult mai buna o interventie abrupta, dar salvatoare, decat sa tot tergiversezi lucrurile lent, la nesfarsit. Bucura-te ca a aparut acest moment, care da, explodeaza ca o bomba, dar dupa aceea vezi realitatea mult mai bine si poti sa iei masuri mult mai prompte. Dupa eruptie, relieful capata alta forma, decorul arata altfel iar cenusa sedimentata devine sol roditor pentru viitoare recolte, deci priveste aceasta situatie ca pe o masura benefica, nu ca pe un motiv de stres si griji suplimentare!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Te-ai gandit vreodata ce rol important joci in viata altora? Priveste un pic in jurul tau sa descoperi cine te priveste cu atata consideratie si respect incat tot ce-i spui e litera de lege. E semn ca exista oameni care te respecta pentru ceea ce reprezinti, care tin cont de sfaturile tale si deci in ochii lor esti un maestru, un erou salvator, deci nu trebuie sa-i dezamagesti niciodata. Ofera-le in continuare sfaturile de care ai ei nevoie, pentru ca ai multa experienta. Inteligenta, intelepciunea, modul tau diferit de a privi lucrurile denota ca ai tot dreptul de a da si altora un exemplu de maturitate, deci invata-i si pe ei sa te urmeze!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Te afli intr-un anturaj marcat de conflicte si neintelegeri, poate din cauza unei competitii care are ca scop final un premiu. Poate e si o motivatie materiala la capat, de aceea intri si tu in aceasta lupta pentru a obtine victoria. Poti fi printre primii in orice confruntare de idei sau de forte, pentru ca esti bine pregatit si detii o energie de invidiat, cu care ii dai la o parte pe rivalii tai. Nu te temi de conflicte, dimpotriva, gasesti in tine rezerve de ambitie care te propulseaza direct in prima linie. Ai ceva de castigat si nu te lasi pana nu obtii!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai multe lucruri de facut, agenda e arhi-plina, dar cand incepi sa le iei la bani marunti, iti dai seama ca sunt niste maruntisuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poti concentra serios pe parcursul zilei de munca pentru a le sterge pe toate de pe lista. Dupa ce vei scapa de ele, te vei putea gandi si la alte proiecte mai importante, dar deocamdata ar fi bine sa te despovarezi de astfel de aspecte neimportante, altfel le vei duce pe tine in spate ca restante de care tot va trebui odata sa te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Valoarea ta este contestata de o serie de colegi invidiosi pe tine, dar nu te lasi tu doborat de acestia. Dimpotriva, cand vezi ca ai rivali, inseamna ca esti valoros si trebuie sa tii la ideile tale pana in panzele albe. Totusi, asculta si parerile celorlalti, chiar daca par diametral opuse alor tale, pentru ca au si ei suficiente argumente pentru a se face auziti, doar ca tu esti cu un cap deasupra lor si te faci auzit mai usor. Agresivitatea lor nu ii ajuta sa isi impuna parerile, ci doar sa tulbure putin apele, dar pana la un punct au si ei dreptate.







Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai senzatia ca ti se pun in cale numai piedici de natura legala si, cu atatea interdictii, e greu de crezut ca vei ajunge undeva. Mereu ti se spune ca nu ai voie, ca nu e corect, ca nu e legal ceea ce vrei sa faci, de aceea trebuie sa gasesti o portita de iesire din stransoarea acestor restrictii enervante. Tot vei gasi tu o solutie de a ajunge acolo unde ti-ai propus evitand legile severe impuse de cei puternici, dar nu uita un lucru: a evita legea nu inseamna a o incalca, ci a ajunge totusi la scopurile tale cu mijloace corecte.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru ca si tu ii faci bine celui drag ori de cate ori ii stai alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completandu-va perfect unul pe altul. Cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Cand primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Esti nostalgic si iti aduci aminte de vremuri de demult, poate de pe vremea copilariei tale sau de cand erau copii tai mai mici. Poate ai ocazia de a trece prin locuri de care esti atasat emotional, de care te leaga amintiri intense si pe care le credeai demult uitate, dar iata ca ele mai au si astazi efecte dintre cele mai profunde. Ceva important din trecut revine acum in actualitate dandu-ti linistea peste cap, pentru ca nici tu nu stii clar ce este: fericire sau regret? Poate retraiesti aceleasi emotii de atunci!




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te preocupa soarta unor investitii, a unei afaceri, si stai si chibzuiesti atent la pasii urmatori, ca sa fii sigur ca nu faci nicio greseala sau nici un abuz. Esti atent la cele mai mici cheltuieli, te gandesti chiar si la eventuale plati neprevazute, vrei sa stabilesti o strategie bine pusa la punct ca sa nu te ia nimic prin surprindere. Prudenta de acum, spiritul econom care te cuprinde in acest moment, capacitatea de planificare in detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni in curand, cand roadele strategiei tale de acum se vor arata, profitabile.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Incearca sa te adaptezi in orice mediu, fara a o tine doar pe a ta cu incapatanare. Daca te afli printre copii, coboara-te la nivelul lor. Daca esti printre batrani, ridica-le moralul. Ai aceasta capacitate de a te plia perfect dupa anturaj, astfel incat vei trece drept unul de-al lor cu usurinta. Ziua va fi perfecta daca reusesti sa le faci pe toate cu placere, cu veselie, cu un dram de detasare si de superficialitate, aducandu-ti aminte de lucrurile frumoase ale vietii. Mai lasa seriozitatea deoparte!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții