Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Aprilie 2017 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

duminică, 23 aprilie 2017

Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Aprilie 2017


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 23 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Mintea va spune sa va apucati de studiu ceva mai intens, dar nu reusiti sa treceti peste comoditatea specifica. Ce e drept, o iesire in oras e mai placuta decat o seara cu ochii in carti.Horoscop pentru femeia din Taur

Descoperiti ca nu va puteti exprima deschis sentimentele fata de cineva drag. Va trebui sa fiti discret in fata unei persoane inabordabile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

V-a cuprins febra calatoriilor. Dar toate lucrurile sunt mai amuzante in doi, asa ca sunati un prieten si rezervati-va locuri impreuna.


Horoscop pentru femeia din Rac

Multe din aspectele personalitatii dumneavoastra vor fi redesenate astazi, pentru ca petreceti momente intime deosebite alaturi de o persoana draga. Exprimati-va liber pornirile interioare!Horoscop pentru femeia din Leu

Va este greu sa luati decizii legate de o problema in familie. Emotiile va orbesc si ati face bine sa amanati luarea hotararilor astazi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Deshideti adevarate campuri de lupta prin atitudinea autoritara si bataioasa pe care o aveti astazi. Se petrec schimbari neplacute in jurul dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunt accentuate abilitatile de socializare si de comunicare. Mintea e agera si reusiti sa intlegeti lucrurile in profunzime. Sunteti avid de a invata lucruri noi.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi simtiti mai mult ca niciodata ca faceti parte dintr-o comunitate. Veti fi angajat in discutii de grup care va vor da sentimentul de apartenenta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Schimbarile sunt bune, dar e bine sa va sincronizati mai intai cu cei din jur. Nu va faceti planuri de ultima ora, ii veti supara pe cei care depind de dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

A fost o perioada grea, dar astazi se arata o luminita in capatul tunelului. Nu mai oftati, astazi sunteti plin de idei bune.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Felul in care va exprimati emotiile starneste uimirea si confuzia celor din jur. Sunteti mai sensibil la cei din jur si resimtiti in mod negativ reactiile lor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti nevoit sa reorganizati afaceri legate de munca sau de creativitatea dumneavoastra, daca vreti sa va mentineti pe linia de plutire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5