Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Joi 27 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on joi, 27 aprilie 2017 | 05:31


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 27 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 27 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Veti intampina probleme exact in domeniile fata de care sunteti mai obsesiv. Aveti de pierdut din cauza ca incercati sa controlati prea mult lucrurile si oamenii din jur. Riscati sa va diminuati autoritatea in fata subalternilor.



Horoscop pentru femeia din Taur

Va sunt stimulate enegiile sexuale agresive. Sunteti nerabdator si bateti din picior atunci cand nu va sunt satisfacute cererile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti fermecator si sociabil, pentru ca sunteti mai atent la ce simt cei din jur. Va este accentuat simtul artistic.


Horoscop pentru femeia din Rac

Relatiile va sunt influentate in bine astazi daca va orientati spre iesiri si activitati fizice impreuna cu cei dragi. Starea de spirit va este imbunatatita de astfel de iesiri din rutina alaturi de oameni apropiati dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi buna pentru organizarea agendei. Sunteti un mediator diplomat in relatiile celor din jur si tactul de care dati dovada atrage simpatia celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cineva superior va pune o pata asupra dorinelor dumneavoastra. Numai prin comunicare deschisa il veti convinge ca nu e nimic rau in aspiratiile pe care le aveti.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti prins intr-o situatie restrictiva care va provoaca discomfort. Simtul dreptatii va spune sa evitati schimbarile, cu toate ca vi le doriti de multa vreme.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vi se pare ca cei din jur va ataca in mod constant si sunteti deosebit de ofensiv. Sunteti impulsiv si nu reusiti sa va controlati emotiile. Atentie la dusmani, va pandesc slabiciunile!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada a introspectiei, in care intelegeti exact cum sunteti. Totodata si emotiile celor din jur sunt mai clare. E o zi buna pentru a lua decizii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi aveti tendinta sa luati decizii gresite, determinate de frustrarile pe care le resimtiti in camin. Sunteti tensionat si nimic nu pare sa va multumeasca.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca ati incercat sa obtineti un bonus sau sa negociati o tranzactie, astazi astrele va favorizeaza succesul. Aparati-va cu incredere parerile!

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca obsinuiti sa va faceti planuri financiare lunare, azi e cea mai potrivita zi pentru a le pune la punct. Odata indeplinita aceasta atributie, puteti trece cu usurinta la urmatoarea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții