Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 6 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on joi, 6 aprilie 2017 | 05:36


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 6 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 6 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sanatatea unei persoane din anturaj va preocupa. Evitati conflitele, e pericol sa fiti implicat intr-o confruntare fizica.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca dorinta de a rataci in lume e mare, incercati sa fiti precaut si sa nu faceti gesturi impulsive. Nu e indicat sa faceti calatorii in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Gradul de succes al unui proiect nu trebuie masurat numai in bani. Va obsedeaza prea mult banii si uitati sa va bucurati de beneficiile emotionale ale reusitei dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu mai incercati sa impresionati audientele prin alinierea la tendintele generale. Cei din jur sunt superficiali si va pun in pericol propria personalitate. Fiti propriul dumneavoastra ghid!



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti coplesit de actele pe care trebuie sa le intocmiti. Mai bine renuntati la sovaieli si intrati cu simt de raspundere in atributii.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca metodele noi nu va rezolva problemele financiare, poate e cazul sa va amintiti de cele vechi. Veti constata ca sunt mai eficiente.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

O reuniune amicala va aduce un beneficiu in sfera financiara. Un nou membru al grupului va ofera sfaturi valoroase in acest sens.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Diferentele de caracter intre dumneavoastra si un prieten va irita si va fac cam certaret, dar ar fi bine sa realizati ca ele sunt constructive, mai ales pentru o relatie de amicitie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cineva se pune in calea dorintei dumneavoastra de a duce un plan la bun sfarsit. Sfaturile pe care vi le da va incomodeaza. Daca nu vreti sa va confruntati cu asta, mai bine tineti planul secret.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relatia dumneavoastra e pe cale sa treaca la urmatorul nivel. Capatati incredere in sex-appeal-ul dumneavoastra si aratati asta prin tinute provocatoare.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi a asumarii riscurilor si a testarii metodelor murdare de a obtine ce va doriti. Problemele legate de afaceri sunt intr-o lumina buna si noua atitudine se dovedeste a fi eficienta. Cel putin pentru moment.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca mai tineti mult cont de ce isi doresc cei din jur, nu faceti decat sa va innabusiti spiritul creativ. Ar fi bine sa fiti atent si la ce va place dumneavoastra.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții