Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Luni 17 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on luni, 17 aprilie 2017 | 05:09


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 17 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 17 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua de astazi poate fi una foarte frumoasa daca ai rabdare si nu pui la suflet tot ce auzi de la oamenii din jurul tau. Dupa orele pranzului poti avea o mica neintelegere cu un membru al familiei sau o persoana foarte draga si este important sa faci compromisuri pentru a evita un conflict.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Ziua de luni este una foarte aglomerata pentru tine; in prima parte a zilei esti nevoita sa te ocupi de cateva taskuri profesionale urgente. Dupa orele pranzului faci un drum mai lung pentru a revedea persoane dragi, cel mai probabil membrii familiei si rude apropiate.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Saptamana incepe cu dreptul pentru tine; oamenii din jurul tau stiu cat de mult iti doresti sa pui bazele unui proiect important, motiv pentru care iti ofera nu doar sustinere morala, ci si financiara. Un membru al familiei sau o persoana foarte draga isi doreste sa investeasca in afacerea ta.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ziua de astazi nu este deloc asa cum iti doresti tu; astrele au cateva surprize importante pe plan personal, asa ca este recomandat sa te pregatesti. In cazul in care esti singura, ai ocazia sa intalnesti o persoana interesanta, de care te vei indragosti imediat.



Horoscop pentru femeia din Leu

Treci printr-o perioada mai aglomerata la locul de munca, motiv pentru care te simti obosita si lipsita de puteri. Din fericire, oamenii dragi din viata ta te sustin moral si incearca sa gaseasca solutii pentru problemele cu care te confrunti. Seara se doveste a fi mai relaxanta.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Tulburarile de astazi rezultatul cuvintelor spuse sau al actiunilor din ultimele zile. Important este sa iei o mica pauza si sa eviti discutiile de orice fel cu oamenii din jurul tau. Fa-ti ordine in ganduri si in sentimente inainte de a lua o decizie cu privire la situatia in care te afli.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

In prima parte a zilei indraznesti sa privesti in viitor si sa iti analizezi cu mare atentie sentimentele; ai ocazia sa te ocupi de cateva probleme mai vechi, pe care pana acum le-ai tot evitat. Nu asculta sfaturile celor din jurul tau, ci bazeaza-te doar pe intuitie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ziua de astazi este una foarte frumoasa pentru tine; astrele iti recomanda sa profiti de aceste momente linistite si sa iti incarci bateriile deoarece urmatoarele zile vor fi de foc pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua de astazi este doar despre familie si prieteni apropiati; faci tot posibilul sa petreci cat mai multe momente frumoase in compania acestor oameni. De asemenea, in cazul in care esti singura, ai ocazia sa intalnesti o persoana interesanta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astrele iti recomanda sa profiti de ziua de astazi din plin; ai timp sa faci ordine in viata sentimentala si sa iei decizii importante in cazul in care simti nevoia. De asemenea, o discutie cu partenerul de cuplu te poate ajuta sa intelegi care este drumul pe care trebuie sa mergeti mai departe.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Prima parte a zilei este una destul de importanta pe plan profesional; ai cateva taskuri urgente de care trebuie sa te ocupi. Nu esti foarte concentrata, asa ca incerci sa profiti de ajutorul unui coleg de echipa. Impreuna gasiti solutii eficiente la problemele cu care te confrunti.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ziua de luni te gaseste mai fericita si mai optimista ca niciodata. O discutie cu partenerul de cuplu te convinge ca sunteti pe drumul cel bun. In cazul in care esti singura, astrele sunt pregatite sa iti scoata in cale o persoana foarte interesanta.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții