Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on luni, 24 aprilie 2017 | 05:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 24 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o atmosfera tensionata si confuza in camin. Sentimentul de nesiguranta va face sa fiti cam paranoic. Petreceti ceva timp pentru a umple golurile care va starnesc suspiciuni.



Horoscop pentru femeia din Taur

E o perioada in care vreti sa reinventati programul dumneavoastra de lucru obisnuit. Simtiti ca numai asa va puteti reface energiile necesare pentru a va indeplini atributiile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va cam tenteaza sa va mutati in alt oras sau doar sa schimbati locuinta. Oricum, e o nevoie de schimbare in sfera caminului, care va starni nemultumirea celor dragi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Partea dura a emotiilor dumneavoastra iese acum la iveala. Deveniti hipersensibil. Solutia e o plimbare in natura sau o scurta alergare in parc.



Horoscop pentru femeia din Leu

Indiferent de ce activitati intreprindeti, un parteneriat e indicat. Veti reusi astfel sa va mai eliberati agenda.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Odata ce spuneti lucrurile care va trec prin minte, veti scapa de piatra care va apasa pe piept. O problema evitata e o problema care va reveni oricum la un moment dat.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti multe de facut astazi. Solutia e sa le luati pe rand si sa nu lasati nimic neterminat.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Simtiti ca nu sunteti prea atractiv in aceasta zi si nici nu va simtiti apreciat de cei din jur. E cazul sa faceti unele schimbari in imaginea dumneavoastra, daca vreti sa captati mai multa atentie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi uitati toate neintelegerile din trecut si participati la activitati de grup. Avti de rezolvat indatoriri legate de computer. Sunteti in forma si apt pentru a prelua conducerea.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti nevoie sa fiti alaturi de oameni care va impartasesc entuziasmul. Sunteti mai activ decat de obicei si oamenii lenti va deprima.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Relatiile de orice fel sunt in centrul atentiei. Sunteti solicitat din stanga si din dreapta de cei dragi si atentia lor va energizeaza.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o perioada a nostalgiei, in care restabiliti legaturi cu vechi prieteni. Pregatiti-va pentru o factura mai mare la telefon!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții