Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Luni 3 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on luni, 3 aprilie 2017 | 05:33


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 3 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 3 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ar fi cazul sa va largiti sfera activitatilor, ce faceati pana acum e destul de plat.Primiti o veste buna legata de un proiect aflat in derulare.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti nevoit sa colaborati cu cineva intr-un proiect si asta va agaseaza. E greu sa impingi mereu pe cineva de la spate, dar stresul poate fi alungat cu o iesire in oras.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Evitati conflictele cu prietenii astazi, in atmosfera pluteste o iritare generala. Va confruntati cu o persoana pe care ati tot evitat-o.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti concentrat pe felul in care va percepe lumea astazi. E foarte important sa fiti privit cu ochi buni. Si astrele va ajuta sa straluciti!



Horoscop pentru femeia din Leu

Simtiti nevoia sa intrati in conexiune cu vremuri apuse si scoateti din dulap cutia cu vechituri. Sunteti nostalgic si reluati legatura cu un vechi prieten.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va indepartati de prieteni, va izolati, totul din cauza unei viziuni pesimiste asupra vietii. Incercati sa cautati sfatul unei persoane experimentate, mai in varsta.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi veti fi nevoit sa va dezamagiti familia, pentru ca nu reusiti sa va ridicati la asteptarile lor cam idealiste. Fiti calm si explicati-le ca e cazul sa luati si singur decizii.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Apare o rascruce de drumuri in viata dumneavoastra. Trebuie sa alegeti intre o problema sentimentala si una profesionala. Acultati-va instinctul!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca aveti de tinut un discurs, veti reusi sa captivati publicul cu succes. Nu lasati preocuparea fata de ceea ce cred cei din jur sa va afecteze stilul propriu. Aveti o problema cu o persoana de sex masculin.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Examinati dedesubturile unor dusmanii, secrete sau comploturi indreptate impotriva dumneavoastra. E bine ca ati ales ziua de astazi pentru analize profunde, astrele favorizeaza gandirea analitica.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti nevoit sa renuntati le ceva drag, din nevoia de a obtine ceva important in viata dumneavoastra. Incepeti un plan de schimbari majore pe viitor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu lasati emotiile sa va afecteze prestantele la locul de munca. Sunteti irascibil si riscati sa pierdeti clienti importanti numai pentru ca nu aveti rabdare sa ii ascultati.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții