Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Marti 4 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on marți, 4 aprilie 2017 | 06:15


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 4 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 4 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Disciplina personala e pusa la incercare de un obstacol neprevazut, peste care se pare ca nu puteti trece. E posibil sa fiti in preajma unei persoane mai in varsta, care va influenteaza negativ viziunile asupra vietii. Mai bine ii evitati compania.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Va simtiti in siguranta in camin, dar ar fi bine sa nu va inchideti intre patru pereti. Stimulati-va energiile, pentru ca va vor fi de folos astazi. E o zi plina de provocari.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cereti prea mult de la cei din jur. Nu va linistiti pana nu puneti mana pe cele mai marete lucruri care va ies in cale. Nu uitati, o viata mai simpla asigura un echilibru.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi, e mai indicat sa nu fiti prea precaut in problemele financiare. Riscati sa nu mai luati nici o initiativa, daca o amanati prea mult.



Horoscop pentru femeia din Leu

Problemele legate de viata de camin si cea profesionala va izoleaza. Aveti nevoie de sustinerea si incurajarea celor din jur, pentru a trece peste aceasta dilema cu bine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi le cereti ajutorul celor din jur, chiar daca intuitia va spune ca nu sunt chiar asa dornici sa va fie alaturi. Nu fiti brutal si, in final, ii veti avea de partea dumneavoastra.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Respirati adanc si luati o pauza, daca nu vreti sa clacati inainte de a duce treaba la bun sfarsit. Sunteti avid de munca, dar nu veti reusi sa faceti tot ce va propuneti. Un prieten va ofera ajutorul. Acceptati, macar de dragul socializarii.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu trebuie sa va descurajati din cauza comentariilor rautacioase ale celor din jur. Mai bine le priviti ca pe critici constructive si le folositi la imbunatatirea imaginei personale.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi buna sa aruncati o privire in trecut, pentru a trage invataminte din experientele avute. Asta pentru ca sunteti in pericol de a pasi pe o cale a repetarii greselilor, mai ales in sfera relatiilor amoroase.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa va decideti asupra ritmului in care va derulati viata, fie pe ritmul alert, fie pe cel mai domol. O lista cu avantaje si dezavantaje va va ajuta sa luati decizia corecta.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Puteti sa va imbunatatiti viata sociala, dar atentie la persoanele de sex opus. Au tendinta sa va angajeze in activitati nu tocmai ortodoxe.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca doriti sa va apropiati mai mult de cineva drag, nu e cazul sa recurgeti la gesturi iesite din comun. Pastrati o atmosfera familiara si veti castiga mai mult.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții