Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 12 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 12 aprilie 2017 | 06:03


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 12 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 12 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti cam irascibil astazi si aveti tendinta sa va luati de primul om care va iese in cale. Aveti grija, s-ar putea sa dati peste cineva la fel de irascibil ca dumneavoastra.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Cei din anturajul dumneavoastra au un comportament ciudat fata de dumneavoastra. S-ar putea sa aveti o discutie lunga si aprinsa cu ei.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Inainte de a va entuziasma in legatura cu o propunere de relatie, mai bine rezervati putin timp pentru a studia trecutul acestui nou oaspete in viata dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

E o zi buna pentru sapaturi "in adancime", adica pentru descoperirea unor secrete. Sunteti atras de ideea de curatenie, puritate. Aceste tendinte va imbunatatesc puterea de relationare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va simtiti depasit de prea multe atributii la locul de munca. Viata sentimentala e pe locul doi si s-au adunat multe emotii care asteapta sa fie exprimate.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Viata amoroasa se va imbunatati vizibil astazi, pe masura ce sunteti angajat in mai multe evenimente sociale. Trebuie, totusi, sa faceti o selectie intre ele.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Combinati-va talentul din sfera sociala cu inclinatiile creative. Ati fost prea multa vreme pragmatic si acum simtiti ca va lipseste ceva din cotidian.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cineva din anturaj are probleme financiare si va cere ajutorul. Chiar daca e o persoana care a mai facut asta si in trecut, nu e bine sa il refuzati.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

In loc sa mai innotati impotriva curentului, mai bine faceti un pas in spate si analizati la rece cauzele pentru care nu va merge prea bine cu partenerul. Vi se va face o oferta de munca.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu sunteti multumit de felul in care sunteti tratat la locul de munca, dar daca tineti in dumneavoastra aceste ganduri, cu siguranta nu veti rezolva problema.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti provocat de situatii misterioase, dileme si enigme in care va avantati fara sa ganditi. Aveti tendinta de a ignora sfaturile celor din jur. Fanatismul cu care va sustineti punctul de vedere va determina distantarea celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Pești

Descoperiti metode noi si eficiente de a obtine ce va doriti. Desprindeti-va de obiceiurile vechi, nu fac decat sa va incetineasca.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții