Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 26 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 26 aprilie 2017 | 06:19


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 26 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 26 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Toata energia de care dispuneti se canalizeaza inspre viata profesionala si riscati sa provocati o explozie, daca nu va temperati putin. Ar fi bine sa va retrageti un pic in umbra.



Horoscop pentru femeia din Taur

Intelectul este mai ascutit astazi, de aceea orice activitate care presupune invatare va merge mai usor. Profitati de asta pentru a va imbunatati performantele la locul de munca.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi puteti face bani dintr-un hobby, sansele de a imbina placerea cu munca sunt mari. E o perioada buna pentru a porni o afacere.


Horoscop pentru femeia din Rac

Folositi-va calmul pentru e rezolva problemele din viata amoroasa. Diplomatia si amabilitatea sunt cheia acestei probleme.



Horoscop pentru femeia din Leu

Veti avea multe interactiuni sociale si e posibil sa incheiati ziua cu o intalnire intima, la lumina lumanarilor. Sunteti mai deschis ca niciodata ideii de relatie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

V-ati simtit constrans, oprimat si astazi dati frau liber unor trairi tinute mult timp sub lacat. Sunteti impulsiv si spontan si spuneti tot ce va vine in minte.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Ati vrea sa aprofundati o anumita relatie, dar constatati ca sincronizarea e proasta. Lasati timpul sa rezolve aceasta problema, momentan aveti mainile legate.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ati fost cam conservator si tipicar, atat in relatii, cat si in felul in care priveati viata. E cazul sa va puneti ochelari colorati si sa vedeti lumea si in alte nuante.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti ocazia sa puneti in practica ideile si dorintele dumneavoastra. Norocul va surade astazi si veti obtine rezultate favorabile in actiunile pe care le demarati.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relatiile cu persoanele mai tinere merg excelent. Exprimati-va liber sentimentele si lasati-va purtat de val. E o zi buna pentru relaxare.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi a placerii, da indulgentei, a micilor delicii care condimenteaza viata. Astazi uitati de stres si va dedicati distractiei.

Horoscop pentru femeia din Pești

Activitatile sociale sunt favorizate astazi. Ziua perfecta inseamna cumparaturi, o petrecere si timp alaturi cu prietenii. Aveti grija cat cheltuiti pe aceste mici delicii!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții