Horoscop pentru femei de azi Vineri 14 Aprilie 2017 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 14 aprilie 2017

Horoscop pentru femei de azi Vineri 14 Aprilie 2017


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 14 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 14 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Deja aveti agenda cam incarcata, de ce va incapatanati sa o completati si mai mult? Mai bine ati cere ajutorul prietenilor pentru indeplinirea atributiilor care asteapta de mult sa fie duse la capat.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Singurul lucru care va poate deconecta azi e o intalnire cu prietenii. Daca nu va faceti timp si pentru ei, va veti trezi izolat si cu telefoanele inchise in nas.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Birocratia va pune bete in roate si face dintr-o problema simpla una care va scoate peri albi. Aveti de dat telefoane, de trimis e-mailuri si de completat acte. Nu va alarmati, timpul le rezolva pe toate.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti bantuit de tot soiul de fenomene oculte, pe care nu vi le explicati. Fiecare centimetru din dumneavoastra e sensibil la mediul inconjurator.Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti nevoit sa mergeti la munca, dar mintea va e lenesa. E mai bine sa amanati problemele legate de locul de munca, decat sa riscati sa faceti treaba prost.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi perfecta pentru a va rasfata. Chiar daca aruncati ceva bani in acest sens, nu exista o perioada mai buna pentru a o face. Nu veti simti micile cheltuieli, daca placerea va fi pe masura.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ceea ce spuneti conteaza mai putin astazi. Ceea ce e cu adevarat graitor sunt faptele dumneavoastra. Nu va mai ascundeti dupa deget, sunteti destul de transparent!

Horoscop pentru femeia din Scorpion

Relationati bine cu cei din jur, chiar daca pastrati totul la un nivel superficial. Faceti slalom prin mai multe grupuri si toti par sa va simpatizeze.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca analizati putin, va veti da seama ca unele din prieteniile dumneavoastra va afecteaza in mod negativ imaginea publica. Ati face bine sa faceti "o razie" in randul relatiilor dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Prietenii va cer astazi sfaturi, dar ar fi bine sa fiti atent ce le spuneti. Nu va implicati prea tare in treburile altora.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti relaxat, lipsit de griji. Aveti tendinta sa fiti extravagant si cheltuitor. Atentie, nu fiti prea generos!

Horoscop pentru femeia din Pești

Credeti ca dragostea si se_ul sunt diferite, dar partenerul pare sa nu aiba aceeasi parere. Sunteti confuz si nu stiti cum sa ii explicati exact care va este parerea.

Wild%20Fashion

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5