Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 21 aprilie 2017 | 05:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi simtiti nevoia sa aflati mai multe despre originile si trecutul celor din familie. Aveti senzatia ca asa veti putea sa va rezolvati niste rpobleme actuale.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti foarte responsabil si hotarat sa va duceti la bun sfarsit toate indatoririle astazi. Va avantajeaza relatiile cu cei mai in varsta, pentru ca puteti profita de experienta lor.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi va redescoperiti, aflati ca aveti un talent ascuns. Acest lucru va energizeaza si va ofera buna dispozitie de care aveati nevoie pentru a duce ziua la bun sfarsit.


Horoscop pentru femeia din Rac

Cand oamenii importanti nu va inteleg, sunteti deosebit de afectat. Aveti rabdare si meditati, pentru a evita frustrarile inutile!



Horoscop pentru femeia din Leu

Rabdarea si perseverenta isi arata astazi roadele: o dorinta ascunsa si veche vi se indeplineste. S-ar putea sa fie ceva legat de o relatie la care ati tot visat.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Partenerul nu raspunde pasiunii dumneavoastra in aceeasi masura si aveti tendinta sa exagerati acest lucru. Calmati-va, e doar o problema de timp.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti indoieli legate de propria persoana si astazi le puteti indeparta daca faceti loc in agenda dumneavoastra pentru meditatie. Daca folositi timpul asta numai pentru a va adanci in depresii, nu faceti decat sa va sporiti problemele.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Spontaneitatea va face jucaus, dar va si determina sa vorbiti inainte de a gandi. Nu va angajati discutii in contradictoriu!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cei din jur va ingreuneaza capacitatea de a va exprima. Ideile dumneavoastra nu sunt sprijinite.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cautati sa creati o legatura mai profunda si mai intima cu o persoana draga. Simtiti mai intens trairile si sentimentele.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ar fi bine sa va concentrati pe atributiile cele mai importante, daca nu vreti sa va aglomerati prea tare. Conservati-va energia!

Horoscop pentru femeia din Pești

Gandirea pozitiva va asigura castiguri mari. Singurele limite sunt cele pe care vi le auto-impuneti, asa ca eliberati-va de frauri si permiteti-va sa infloriti.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții