Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 28 aprilie 2017 | 05:43


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu reusiti sa va deschideti spre lucruri noi, cu toate ca ati vrea sa fiti mai activ pe scena sociala. I-ati obisnuit pe cei din jur sa fiti sufletul petrecerii si acum ca sunteti cam lenes, provocati nedumerire in anturaj.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ati fost alaturi celor dragi si acum tind sa profite de bunavointa dumneavoastra. E cazul sa le puneti in vedere faptul ca aveti si alte lucruri de facut.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E minunat sa ii poti ajuta pe altii, dar nu si daca va puneti in pericol propria sanatate. Menajati-va, daca vreti sa puteti sa ii ajutati in continuare!


Horoscop pentru femeia din Rac

Familia are petentii cam mari de la dumneavoastra si faptul ca va opuneti, creeaza tensiuni in camin. Pregatiti-va pentru ceva conflicte!



Horoscop pentru femeia din Leu

Se pare ca afacerile personale se stabilizeaza astazi, multumita perseverentei dumneavoastra. Succesul in domeniul personal va aduce si satisfactii la locul de munca.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Chiar daca pare ca va intrerupe din planuri, faptul ca ajutati pe cineva drag nu e un lucru rau. Veti vedea ca, de fapt, v-ati ajutat si pe dumneavoastra insiva.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Noi prietenii se intrevad astazi, pe masura ce viata dumneavoastra sociala cunoaste un impuls din partea planetelor. Cu toate acestea, toate conexiunile acestei perioade sunt superficiale.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Monotonia in care ati trait in ultima vreme e in sfarsit curmata de o schimbare in viata dumneavoastra. Cat timp va ancorati bine in realitate, lucrurile vor iesi asa cum vi le doriti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti cuprins de o detasare emotionala si spirituala, combinata cu un idealism care nu va prea caracterizeaza. Nu sunteti ingaduitor cu cei mai putin vizionari ca dumneavoastra pentru ca va atrage numai inovatia.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi va puteti folosi creativitatea si farmecul la locul de munca. Reusiti sa ii multumiti pe cei din jur cu succes. Descoperiti si partea distractiva a muncii dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi, e bine sa va mentineti ideile pe linia generala de plutire. Nu incercati sa iesiti din grup, veti atrage nemultumiri asupra dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Trebuie sa va adaptati la noi conditii in relatie si la munca. Seful va cere o parere originala pe marginea unui subiect, dar simtul creativ nu va este alaturi astazi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții