Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 7 Aprilie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 7 aprilie 2017 | 04:00


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 7 Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 7 Aprilie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Prietenii stiu bine cum sa te anime. Aliniamentul astral te aduce in punctul in care fie faci un pas in fata, fie in spate, dar nu mai poti sa bati pasul pe loc.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Dragostea nu e fina ca ciocolata cu lapte ci plina de diferente de nivel si de electricitate. Pozitia de azi a cerului aduce agitatie emotionala in relatia cu persoana iubita. Vei descoperi ca vrei sa faci lucrurile diferit, sa te bucuri de diferentele dintre voi, apoi sa le sarbatoresti si pe urma sa te minunezi cat de mult va iubiti unul pe celalalt in pofida tuturor acestor deosebiri si contraste.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Alinierea planetelor poate sa insemne ca incepi sa fii obsedat de persoana iubita. Stii ca ai niste probleme in ceea ce priveste posesivitatea, iar cand combini aceste doua simtiri, cu siguranta nu iese un mix bun. O pauza, poate?


Horoscop pentru femeia din Rac

Atmosfera celesta de astazi va încurajeaza sa va dati sansa unui nou început. Desi aceste cuvinte pot fi de ajuns pentru a crea teroare în inima ta, nu le lasa sa faca asta, ar putea fi cel mai pozitiv lucru pe care ti l-ai permis sa-l faci de ceva timp. In adancul inimii tale stii ca asta este ceea ce-ti doresti cu adevarat, asa ca pregateste-te sa o faci.



Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e ziua perfecta sa incingi o petrecere la care sa invite persoane cat mai diferite si pe care sa le combini in cel mai creativ mod posibil. Aspectul planetar curent incurajeaza pe toata lumea sad ea tot ce-i mai bun. Dac esti in cautarea sufletului pereche, e foarte posibil sa-l descoperi printr-o simpla discutie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea ca o discutie interesanta sa te faca sa-ti doresti sa cunosti o persoana sip e alte planuri. Astrele iti dau curajul sa faci primul pas si sa muti discutia in directia care te-ar avantaja cel mai mult. Asta inseamna ca o intalnire in doi e iminenta.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Fi pregatit ca semnale puternice sa-ti iasa in cale - atat de puternice ca nu vei fi capabil sa le ignori. Aliniamentul planetelor de astazi face ca cineva sa te cucereasca precum pe un fluture flacara si ca sa fim onesti: e improbabil ca sa vrei sa il dai deoparte. Desi in general esti atras de apropieri mai subtile de data asta vei simti ca atractia dintre voi e irezistibila.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi plina de amuzament, multumita prietenilor tai, care nu iti mai permit sa te inchizi in casa. Esti in centrul atentiei si caldura ta naturala iti imbunatateste toate relatiile. Daca ai ceva pe suflet, nu vei avea un moment mai potrivit pentru a o spune deschis.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cu alinierea astrala de azi poti avea socul unei revelatii privind viata ta amoroasa. Ai continuat o relatie incapatanandu-te sa o privesti prin ochelari cu lentile roz. Este posibil sa apara un eveniment care sa-ti aduca aminte ca nimeni si nimic nu e perfect si poate este nevoie sa-ti schimbi comportamentul in concordanta cu adevaratul mod in care merge relatia.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi alinierea planetelor favorizeaza indrazneala: astfel, puteti rupe monotonia imbracand fara teama haine in culori mai tari. Uneori aveti tendinta de a purta haine in culori inchise - ceea ce, de altfel, nu reprezinta neaparat un aspect negativ. Insa, in ceea ce priveste dragostea si viata sentimentala, s-ar impune o schimbare - intrucat drumul dumneavoastra este pe cale de a se intersecta cu cel al unei persoane dinamice, foarte plina de viata, entuziaste si care debordeaza de energie. Este indicat sa fiti pregatit, intrucat aceasta persoana va dori sa porniti impreuna intr-o aventura!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

De obicei, ai o viziune clara asupra a ceea ce se petrece in viata ta. Ai o atitudine detasata, care te tine deasupra valurilor de emotii si acest lucru, dar asta nu te impiedica sa redescoperi adevarata valoare a romantismului. Te abandonezi in nimicuri mici si placute, care te reincarca de energie.

Horoscop pentru femeia din Pești

Partenerul tau e pe punctual de a te duce intr-un loc foarte interesant. Alinierea planetara indica faptul ca trebuie sa te pregatesti de aventura unica, dar si de a fi pregatit pentru o aventura a sentimentelor. Pe toate celelalte planuri, credibilitatea iti va fi pusa greu la incercare.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții