Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei saptamana 3-9 Aprilie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 3 aprilie 2017 | 05:48


Horoscop pentru femei saptamana 3-9 Aprilie 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 3-9 Aprilie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ar trebui sa iti concentrezi mai mult atentia asupra istoriei si asupra personalitatilor din familia ta si mai ales asupra celor din trecutul familiei. Asta iti va adduce o perspective asupra materialului din care esti construit. Probabil ca iti doesti sa fii diferit de parintii tai, dar genele nu se lasa manipulate. Saptamana asta s-ar putea sa ai de facut ore suplimentare, intr-io seara, poate chiar sambata, fapt ce te va face sa anulezi o intalnire. Asta iti va cauza probleme cu partenerul. Colegii de serviciu vor face haz de tine si vei reactiona foarte serios la aceasta tachinare a lor. Revino-ti, rasul face bine la suflet. Cea mai buna zi pentru dragoste este joi. De ce sa nu iesi la cumparaturi? Daca vei face asta de cateva ori, in scurt timp vei cunoaste o persoana de sex opus minunata.



Horoscop pentru femeia din Taur

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intuitia dumneavoastra nu greseste cu nimic. Sunteti persoana pe care cineva care este in pericol ar trebui sa caute pentru sfaturi. Folositi-va intuitia atunci cand trebuie sa luati decizii ce vor avea efect pe termen lung. Excludeti toate gandurile rationale si urmati-va simturile. Daca va ascultati sufletul, aveti mai mult de castigat decat daca stati sa ganditi fiecare decizie. Daca v-ati conturat un plan mai demult, este momentul sa le aratati rezultatele celor din jur. Aceste persoane au crezut intotdeauna ca nu va pricepeti la treburi financiare. Acum va trebui sa recunoasca faptul ca aveti ceva notiuni.



Horoscop pentru femeia din Rac

Munca ta pare sa intampine un obstacol major. Nu se indreapta in directia pe care ti-o doresti. Cel putin, asa simti. Alti oameni cred altceva. Incearca sa asculti atent ce au de spus in urmatoarele zile referitor la acest aspect si ia masurile necesare.Este o idee foarte buna sa te consulti cu ceilalti in aceasta saptamana. Chiar daca nu-ti convine, cel mai bine este sa o faci.Spre deosebire de altii, tu ai multa incredere in tine. Tu stii cel mai bine. Dar faci orice sa maschezi acest lucru. Uita de nesiguranta. Este momentul ideal sa faci asta.




Horoscop pentru femeia din Leu

Lucrezi mai mult ca niciodata saptamana asta si prin urmare realizarile nu intarzie sa apara. Ai foarte mult energie si faci totul cu mult entuziasm si incredere. Si energia ta mentala abunda, in discutiile cu prietenii si cunostintele, spre exemplu, iti vei putea apara punctul de vedere in orice situatie. Atat pe plan personal cat si pe plan profesional vei avea ocazia sa-ti pui lucrurile in ordine, sa-ti aranjezi in asa fel pionii pet abla de sah incat sa fii imbatabil. Asta va duce la o evolutie surprinzatoare pe plan profesional.Vei avea ocazia, spre exemplu, sa iti asumi responsabilitatea in rezolvarea unor probleme care vor duce intr-un final la promovare sau la un salariu mai mare. O ocazie buna sa iti arati valoarea si sa arati ca esti capabil/a sa-ti asumi responsabilitati. Lucrezi bine in echipa. Si asta se datoreaza nivelului ridicat de energie. Daca ai fost de curand in vacanta, vei stii ce sa faci pe viitor ca sa-ti incarci bateriile din nou. Pe scurt astea sunt saptamani fructuoase pentru tine, incununate de o intalnire.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vei avea o oportunitate excelenta in aceasta saptamana sa scapi de necazuri mai vechi. Trebuie sa fii cat se poate de diplomat. Vei realiza ca tu considerai a fi un munte ceva ce s-a dovedit a fi un deal si ca nu este asa dificil sa rezolvi lucrurile. Ai mai multa grija de chestiunile financiare. Cere-I angajatorului o marire de salariu, daca tu consideri ca meriti asta sau ca ai meritat-o in trecut pentru eforturile facute. Nu acorda atentie ajutorului binevoitor sau sfaturillor care iti sunt oferite, pentru ce acesti oameni sunt putin cam prefacuti. Risti ca seful sa iti spuna ca nu mai are nevoie de serviciile tale, din moment ce nu mai este atat de mult de lucru, dar fii sigur ca iti faci "temele" inainte. Asculta-ti vocea interioara! Vrei sa iti primesti prajitura si sa o mananci, chiar daca stii ca mai devreme sau mai tarziu usa iti va fi trantita in fata!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai parte de o raza de soare in mediul familial si radiezi de caldura si afectiune. Familia si prietenii tai se vor bucura de asta. Zilele astea totusi nu ai grija asa cum trebuie de portofelul tau. Exista sanse sa arunci cu banii incolo si incoace si sa regret apoi in cateva saptamani. Da-ti silinta, de aceea, sa pastrezi ceva bani in portofel. Hormonii tai joaca un rol important. Catre sfarsitul saptamanii s-ar putea dovedi ca te-ai concentrate asupra unei fantasmagorii. S-ar putea chiar sa fi fost foarte entuziasmat. Tine cont de asta pentru a nu-ti prejudicia reputiatia.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista un taur care a pus ochii pe dumneavoastra. Va va arata acest lucru pe parcursul acestei saptamani. Dumneavoastra, insa, nu observati nimic, indiferent de cate zice sau face acest taur. Va mentineti calm. Treziti-va!! Sunteti macar prezent mental in aceasta saptamana? Daca ratati astfel de semnale, mai mult ca sigur veti rata altele si mai importante. Ulterior, va veti da seama ca ati ratat o ocazie importanta, fiindca acest taur chiar vrea ceva de la dumneavoastra. Puteati sa fi renuntat la toate inhibitiile si sa va asumati un risc, dar ati preferat sa ramaneti singur. Exista, insa, si un avantaj saptamana aceasta. Profesional, va merge mai bine decat credeti, iar pozitia stelelor va va influenta din acest punct de vedere timp de mai multe luni.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

V-ati creat o latura extrem de emotiva. Experientele din ultimele luni v-au facut sa va dati seama cine sunteti si ce vreti de fapt de la viata. Tensiunile parca s-au evaporat. V-ati recuperat echilibrul: mintea si corpul sunt in armonie perfecta din nou. Gandurile si experientele penetrante ale acestei perioade recente v-au facut sa va dati seama de ce aveti cu adevarat nevoie. Stiti exact ce si cat de mult puteti oferi altora, dar si ce va asteptati sa primiti in schimb. Veti gasi timp sa petreceti atat acasa, cat si la munca. Chiar de saptamana aceasta veti incepe sa va impartiti timpul in mod egal. Iesiti mai des din casa. Aerul curat va ajuta, iar sportul va mentine.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Exista sansa sa va confruntati cu o despartire brusca de partener sau partenera. Exista o constelatie care, chiar daca nu influenteaza foarte mult situatiile actuale, este prezenta. Nimic nu provoaca mai mult sentimentul de solitudine decat atunci cand se desparte partenerul/partenera de dumneavoastra. S-ar putea, insa, sa nu fie vorba neaparat de cel sau cea la care tineti, ci de un copil, un membru al familiei sau de un prieten bun. Aveti grija ce faceti si ce nu faceti joi. Pericolul critic va trece vineri, iar sambata va veti reveni complet. Sunteti cumva genul care se inveseleste mancand? Daca da, consumati cel putin o zi pe saptamana numai legume, fructe si apa, fara a va atinge de paine, cartofi, orez sau paste. Veti avea rezultate miraculoase.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Un nativ din zodia Scorpion a pus ochii pe tine. El sau ea iti vor da de inteles mai de mai multe ori saptamana asta. Dar nu se pare ca nu-l/o bagi in seama, orice ar spune sau orice ar face. Vei ramane foarte calm/a. Ai grija sa nu fii absent/a mental saptamana asta, daca esti in stadiul in care nu-ti dai seama de semnale ca astea, caci astfel vei rata si alte ocazii. Cand vei medita iti vei da seama ca ai ratat ocazia asta, pentru ca acest nativ Scorpion este exact ceea ce-ti trebuie. Ai fi putut sa de eliberezi de inhibitii sis a-I arati toate abilitatile tale amoroase. Acum cu siguranta ca nu veti mai avea parte de un dus impreuna, ci singur cu tine insuti/insati! Vei avea un moment favorabil pentru tine saptamana asta. Pe plan profesional iti merge mai bine decat te-ai fi asteptat iar pozitia stelelor iti influenteaza pozitiv acest aspect din viata ta pana in luna Mai.

Horoscop pentru femeia din Pești

Influenta astrelor te face sa tanjesti dupa ceva cu adevarat incitat. Ai vrea sa evadezi din monotonia rutinei de zi cu zi. Te simti ca si cum magia ar fi disparut complet din viata ta. Esti deschis la noi prietenii si iti arati o parte noua, necunoscuta, a sinelui tau. Oamenii gasesc aceasta parte a ta mai atractiva decat cea pe care esti obisnuit sa o arati. Intri in legatura cu oameni noi, care gandesc diferit de cei pe care i-ai cunoscut pana acum. Probabil ca iti vei petrece mai mult timp visand si in cazurile cele mai bune, vei reusi chiar sa evadezi din realitate. Nu te lasa speriat de asta. Daca ai un partener, el sau ea nu trebuie sa se ingrijoreze, de asemenea. Dupa o scurta perioada de incitare, te vei intoarce plin de vointa si fericit la vechea ta rutina.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții