Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 15-21 Aprilie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 14 aprilie 2017 | 05:36



Horoscop Urania săptămâna 15-21 Aprilie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 15-21 Aprilie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, nativii vor fi încercați de ideile novatoare, de dorința de a face schimbări reale, profunde, radicale în viața lor. Unele vor fi legate de modificarea statutului profesional, altele vor fi legate de modul lor de viață, de condițiile de trai pe care, de mediul în care trăiesc; de aceea, Berbecii vor intenționa să facă o schimbare în planul lor de viață pe care strămutarea în altă țară ar putea să o rezolve pe termen mediu sau a la longue. Cea mai provocatoare zi va fi 17 aprilie, când, ignorând dificultățile sau minimizând detaliile, Berbecii vor fi convinși că, ceea ce doresc, în acel moment, se poate realiza (destul) de ușor sau că este cea mai bună soluție. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, se va contura, în situația celor activi, nevoia de a-și proteja sau apăra un statut de imagine, de autoritate profesională, de prestanță socială. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, posibile surprize de la prieteni sau ipostaze mai puțin obișnuite în care nativii vor fi obligați să se implice sau cărora să le facă față, pe fondul obligațiilor și datoriilor față de prieteni și apropiați. Pe 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a II-a a banilor acestor nativi. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a III-a a studiilor mici, a călătoriilor și a schimbului de informații. Din 21 aprilie, după ora 22:43', va începe o perioadă mai blândă, mai temperată, în care năvala gândurilor și vigoarea unor dorințe se va estompa, făcând loc unei necesare etape de analiză și meditație. Acest mod de viață „au ralenti” va fi determinat de cele cinci posturi astrale care se vor afla, din 21 aprilie, în zodia Peștilor, conferindu-le, totodată, Berbecilor un plus de moderație și de înțelepciune.



Horoscop Taur pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, ar putea fi nevoie ca nativii să aibă o inițiativă sau să facă demersurile necesare intrării în legalitate ori a normalizării relațiilor de natură financiară între ei și persoane particulare sau instituții pe baza unor contracte, convenții și înțelegeri verbale. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, Taurii vor simți nevoia intensă de ști exact pe ce și pe cine să se bazeze în viața de fiecare zi. Uneori, planurile lor vor avea nevoie de un lanț de mici acte/fapte care să le netezească drumul spre un demers important. Alteori, ei vor simți nevoia să elimine îndoielile și eventualele surprize din activitatea lor. Dorință de clarificare și temei în convingerile și idealurile lor. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, posibile posturi publice; Taurii pot fi activi în viața socială sau pot fi provocați să se exprima într-un cadru oficial. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa I a acestor nativi, permițându-le, timp de o lună de zile, refacerea personală și reorientarea spre prioritățile viitorului ciclu astral de un an, pe care îl vor deschide cu acest prilej. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a II-a a banilor, ceea ce le va spori capacitatea de a munci și de a găsi noi soluții financiare. Din 21 aprilie, după ora 22:43', prietenia va juca un rol plăcut sau, uneori, poate că, esențial; Taurii vor avea nevoie să primească afecțiunea, prietenia, simpatia și încrederea celor apropiați. Revenită la mișcarea directă, Venus, Guvernatoarea zodiei Taur, în sectorul casei a XI-a, va permite, alături de restul planetelor din Pești, îmblânzirea relațiilor tensionate, împăcările și revenirea la sentimente mai bune între nativi și cunoscuții lor.



evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, se vor activa mecanisme legale sau care țin de onoare, simț al datoriei, obligație morală, solidaritate etc., cu privire la implicarea și activitatea lor în cadrul unui program comun, contract, asociere sau înțelegere ori căsătorie, chiar dacă pe fond, se identifică conflicte de intensități și importantă diferite. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, posibil moment de jenă financiară sau de indisponibilitatea celor solicitați să onoreze ajutorul cerut de către nativi. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, răstimp marcat de idei fructuoase, de inspirație, de avânt creator. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a XII-a, de unde va contribui la stabilizarea lor organică, fiziologică și psihică, conferindu-le temperanță și răbdare. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa I, devenind un factor de progres, un suport în toate acțiune pe care le vor întreprinde și un motor vital de mare eficiență și importanță pentru viața nativilor de fiecare zi. Din 21 aprilie, după ora 22:43', se va contura posibilitatea ca unele persoane născute în acest semn zodiacal să aibă parte de succes, prețuire, de notorietate sau de noroc într-un demers public, oficial de natură profesională. Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată, pentru unii nativi, de relațiile tensionate care se pot naște din fapte minore, dintr-o vorbă deplasată, dintr-o afirmație nejustificată sau rostită în momentul nepotrivit, ceea ce poate genera schimburi de cuvinte aspre și escaladări nebănuite ale disputei. Nodurile Lunare, pe axa Fecioară/Pești, vor face cuadraturi la semnul Gemenilor până pe 28 aprilie, când vor elibera de povara lor astrală casele IV și X. Ele vor reveni pe aceiași direcție în 2025/2026.





Horoscop Rac pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, posibile discuții sau situații care necesită consultarea legislației, apelul la un specialist (jurist), evenimente cu conotații legale la locul de muncă. Risc de tulburări ale sistemului arterial prin exerciții sportive exagerate sau muncă epuizantă, mai ales prin suprasolicitarea membrelor inferioare (atenție specială pentru cei cu circulație venoasă deficitară). Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, destul de multe motive de îngrijorare sau de implicare rapidă, eficientă în rezolvarea unor situații „pe ultima sută de metri”cu privire la un contract, un interes comun cu trimiteri directe sau doar cu consecințe secundare, în plan profesional. Între19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, mici surprize financiare sau materiale (cadouri, premii modeste, câștiguri la pariuri, etc.). În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a XI-a, a relațiilor de prietenie și, din această poziție, el va lumina toate relațiile cu persoanele cu cunoscuții, dându-le energie, noblețe a sentimentelor și materializare a bunelor intenții, făcându-i pe nativi plăcuți celor din jur și capabili să impresioneze ori să se impună în anturajul din care fac parte. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a XII-a, poziție astrală care nu-i va permite să fie la fel de activ ca în trecut. Multe dintre intenții sau acțiuni vor fi temperate sau amânate din varii motive: nesiguranță, stare fizică proastă, incapacitate de a se implica în activități obositoare, teamă de eșec, pregătire insuficientă. Din 21 aprilie, după ora 22:43', premize astrale care îi pot apropia pe nativi de un ideal, de materializarea lui, de aducere la bun sfârșit a unui proiect construit în „interioritatea” lor, a unei opțiuni dificile.







Horoscop Leu pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, tentații și de tentative de a evada din cercul strâns al obligațiilor. Nativii vor să aibă parte de intimitate, de căldură sufletească, de aventură, de inedit, de suspans sau - minimum minimorum - de o petrece pe cinste. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, program de lucru suportat cu dificultate: noian de sarcini de serviciu, obligații de predare întârziate. Leii nu vor avea poftă de mâncare și, în general, nu se vor simți în largul lor. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, posibile surprize de la parteneri sau, în varianta delicată, de la activarea unor clauzele contractuale care le-au „scăpat”. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a X-a, a ridicării în rang social, dându-le nativilor posibilitatea de afirmare (debut), de apărare sau cucerire a unor posturi sau a unui statut superior profesional. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, în casa a XI-a a prietenilor, ceea ce nu va fi de bun augur, pentru că va introduce, pentru niște săptămâni, nuanțe critice, conflictuale, acutizând asperitățile ținute, până atunci, sub control. Risc de despărțiri bruște de un prieten sau de părăsire a unui grup de cunoscuți. Din 21 aprilie, după ora 22:43', chestiuni legate de bani și bunuri sau beneficii și avantaje materiale. Unele sunt datorii mai vechi, altele construiesc premize favorabile Leilor ca efect al unui demers personal bazat pe invocarea și funcționarea!-, bunăvoinței celorlalți. Nota generală a săptămânii va fi dată de chestiunile care țin de conștiința propriei datorii morale și obligații profesionale care vor intra în contradicție cu realitățile de ultimul moment și care tind să-l împingă pe nativ spre răzgândiri, reevaluări și repoziționări.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, mici probleme domestice menite să aducă pe un făgaș normal sau legal activitatea curentă din casă, gospodărie sau cu privire la ansamblul bunurilor ce le aparțin lor și familiei lor. Posibile acorduri și înțelegeri verbale ori soluții amiabile între nativi și rude. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, sentimente stabile dar rezervate. Fecioarele nu vor fi dispuse să facă mărturisi, apelul la emotivitate va fi reținut iar sentimentele lor vor fi cenzurate sau exprimate cu moderație. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, posibile fluctuații ale stării de spirit, mai ales sub forma unor enervări de scurtă durată. Informații enervante sau alarmante legate de statutul lor la locul de muncă sau cu privire la posibile măsuri care, dacă ar fi puse în aplicare, le-ar afecta veniturile. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a IX-a Fecioarelor, consolidându-le ideile și proiecte de viață mai vechi, dându-le nativilor un accentuat simț practic, mai multă logică și stabilitate în gândire. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a X-a a acestor nativi de unde va prova evenimente importante, schimbări și confruntări pe fondul unor acțiuni ce vizează sau lezează direct viața lor profesională, socială sau imaginea. Din 21 aprilie, după ora 22:43', dorința de a-și face cunoscute opiniile, intențiile sau interesele și poziția în anume circumstanțe delicate, dificile, complicate sau lesne de răstălmăcit. Intervenția nativilor se va justifica prin intenția de a face precizările necesare. După 16 aprilie, sunt posibile înțelegeri și „căderi la pace”, avantajoase pentru ambele părți. Continuă să fie activă tendința astrală care patronează schimbările bruște în regimul financiar.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, efort de a aduce adevărul la lumină sau de a aduce precizările și explicațiile necesare pe fondul unor afirmații ce-i pun pe nativi într-o postură aparent vinovată. Balanțele vor dori să se facă dreptate cu orice preț, vor aduce în sprijinul lor texte de lege, vor invoca argumentele de orice natură menite să elucideze situația confuză care s-a creat în jurul lor. A se evita deplasările. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, treburile curente din gospodărie nu se desfășoară cum ar trebui. Dizarmonie în familie provocată de sentimente răscolite, de interese nerezolvate, de orgolii nesatisfăcute sau de lupte pentru supremație (gen soacră/noră, frate mai mare/ fratele cel mic, bunic/nepot). Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, mici „divagații” afective, născute din dorința de schimbare și de „alt registru” sentimental. Perioadă favorabilă derapajelor emoționale, compromisurilor sau „vinovățiilor conjugale”. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în casa a VIII-a a banilor, creând oportunități în vederea soluționării unui proiect care are nevoie de susținere financiară din partea unei persoane fizice sau juridice ori a chestiunilor patrimoniale. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a IX-a, de unde va genera o adevărată revoluție în conștiința lor. Multe dintre ideile care au stat la baza unor opțiuni și decizii se vor reformula, altele vor fi abandonate fără nici o părere de rău, în favoarea viziunilor adaptate noilor condiții de muncă și viață. Din 21 aprilie, după ora 22:43', perioadă optimă pentru reechilibrare psihică, relaxare, destindere, terapii alternative. Din 16 aprilie se va declanșa un mecanism astral care va influența în bine statutul nativilor la locul de muncă; șansă pentru unele Balanțe de a-și găsi un serviciu.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, pot apărea nereguli pe fondul legate de taxe, impozite și alte plăți. Verificați atent toate documentele; risc de amenzi ori sancțiuni fiscale. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, capacitate limitată de a conversa, de a vorbi expresiv, convingător. Grijile, supărările sau tensiunea nervoasă în care trăiesc este de natură să-i facă pe nativi taciturni sau extrem de rezervați în dialog. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, stări de nervozitate, neliniște sau derută cu privire la statutul unor bunuri personale ori familiale (casă, terenuri). În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, respectiv în casa a VII-a a relațiilor parteneriale, de unde va acționa în sensul consolidării relațiilor stabilite prin acorduri verbale sau contracte scrise și pentru aprofundarea unor planuri comune de activitate (socială, profesională, politică, financiară). Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a VIII-a a beneficiilor materiale obținute prin intermediul sau cu ajutorul altora, susținând demersurile menite să provoace un gest de solidaritate cu cauza lor. În egală măsură, însă, acest tranzit poate genera și conflicte care au la bază interese bănești contrare lor, mai ales în cazul partajelor sau moștenirilor. Din 21 aprilie, după ora 22:43', va începe o perioadă de două - trei zile în care Scorpionii se pot lăsa duși de valul unor emoții speciale (amintiri, nostalgii, dor, regret) care le pot influența comportamentul. Se menține activă disonanța pe axa celor două case ale sănătății și a muncii care îi poate încerca pe unii nativi, în funcție de vârstă și rol social, printr-unul sau mai multe evenimente care se desfășoară haotic, brusc, nemotivat, din categoria celor definite, de obicei, prin sintagma „stupid”.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, numeroase motive și prilejuri de implicare personală în chestiuni de importanță minoră. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, calcule legate de veniturile salariale, analiza unei situații speciale create la locul de muncă ce-i pune pe gânduri cu privire la felul sau cuantumul în care vor fi plătiți dacă acea ipoteză se va adeveri. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, informații care surprind, vești care șochează,surprize la drumuri, mici evenimente care survin pe neașteptate și au darul de a-i pune pe gânduri pe nativi. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a VI-a a sănătății sporind forța fizică, energia organismului, capacitatea de refacere după boli și intervenții chirurgicale și reechilibrare hormonală. În planul muncii, se profilează posibilitatea stabilizării unei situații, incerte până atunci, la locul de muncă sau găsirea unui bun plasament al forței și capacității profesionale. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a VII-a, de unde va impulsiona inițiativele menite să rezolva o cauză pe calea dialogului și a negocierilor. Acest tranzit astral poate să acutizeze însă conflictele deja existențe între soți și parteneri sau să determine separări și despărțiri. Din 21 aprilie, după ora 22:43', perioadă în care, vor - nu – vor, Săgetătorii vor trebui să se ocupe de o rudă în nevoie sau să găsească rezolvare unei chestiuni ce privește întreaga lui familie, postură dificilă în măsura în care, calea dialogului și a bunei înțelegeri, astral, nu se întrevede. Atenție la felul în care vor fi trăite evenimentele în plan sentimental. Nici o decizie, luată la mânie și la nervi, nu va dura mai mult de două săptămâni și, de vină, în acest vârtej emoțional, vor fi numai Săgetătorii.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, motive de neliniște. Ceva, din multitudinea evenimentelor care se derulează în prezent, îi influențează în chip negativ. Îngrijorările își vor pune amprenta pe starea lor generală (iritată) punându-le răbdarea la încercare. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, Luna va străbate sectorul lor natal dar acest aspect astral va avea darul de a intensifica preocupările personale sau legate de familie și patrimoniu. Unele idei sau soluții sau dovedesc a fi contraproductive sau greu de pus în aplicare în condițiile date. În locul lor, se conturează doar ipoteze greu de pus în practică. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, posibilă surpriză în regimul banilor, al plăților, al sumelor ce li se cuvin pentru o activitate prestată. Ea poate schimba, pentru moment, ceva din datele problemei care-i frământă. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a V-a, influențând toate tipurile de relații dintre părinți și copii; în principal, tranzitul presupune un sprijin financiar sporit sau cheltuieli majore legate de creșterea, îngrijirea și educarea copiilor. Contextul va permite consolidarea și stabilizarea relațiilor afective. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a VI-a și va instaura o perioadă de muncă, de efort susținut, de hărnicie și, eventual, de progres și succes. Nu vor fi excluse disputele la locul de muncă. În planul sănătății acest tranzit va șubrezi fiziologia membrelor superioare, a celor inferioare, a coastelor, sternului și claviculei sub aspect muscular, vascular, osos și nervos. Din 21 aprilie, după ora 22:43', perioadă bună pentru sfaturi, discuții, învățare sau chiar susținere a unui examen. Informații care le vor „deschide ochii” Capricornilor cu privire la un aspect de viață personală.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, Vărsătorii vor trăi în mijlocul unor evenimente ai căror protagoniști vor fi prietenii și apropiații lor, la care ei participă uneori cu drag și cu mare chef, alteori fără nici o tragere de inimă, mai mult din obligație, în funcție și de natura reală a sentimentelor care îi leagă sau îi separă de aceia. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, nativii vor nutri dorința de a se izola de colegi sau rude pentru a se odihni, pentru a se cufunda în universul lor de gânduri, preocupări și satisfacții cu atât mai mult cu cât văd că, de la un timp, proiectele lor stagnează tocmai pentru că s-au lăsat furați de vârtejul evenimentelor care i-au abătut de la scopul fundamental: evoluția personală. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, luna va traversa Vărsătorul și le va da celor ce aparțin acestui semn zodiacal chef de a trece la fapte mari, de a se schimba, de a deveni activi și, poate că, vor reuși. În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în semnul Taurului, respectiv în casa a IV-a a familiei și patrimoniului imobiliar ori funciar. Tranzitul va consolida sau va da o nouă perspectivă asupra bunurilor materiale pe care trebuie să le primească sau să le administreze, va consolida o legătură de familie sau va pune o problemă de filiație. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a VI-a ceea ce, de-a dreptul îi va „inflama” pe acești vânători de senzații tari, care vor adora ipostazele de viață speciale, aventurile, provocările. Din 21 aprilie, după ora 22:43', prilej de a câștiga bani, de a găsi o soluție financiară favorabilă lor. Va rămâne activă tendința combativă, conflictuală, subiectivă prin viziune, bizară în exprimare în cadrul unor lucrări de cuvânt, a unor prelegeri în fața unui auditoriu sau în felul de a redacta un document scris.



Horoscop Pești pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 15 aprilie și începutul nopții de 17 aprilie, preocupări legate de prezența în public, de recuperare de imagine, de apărare a drepturilor profesionale sau de afirmarea personală. Între 17 aprilie, după ora 02:05' și 19 aprilie, la prânz, discuții searbede și fără nici un spor de cunoaștere pentru nativi. Greu de găsit vreun temei sau vreun câștig în întâlnirile cu persoanele interesate de subiecte frivole, egoiste sau marginale. Între 19 aprilie, după ora 13:52' și seara zilei de 21 aprilie, Peștii vor avea tot felul de „tresăriri” interioare: ba li se va părea că au descoperit ceva, ba chiar vor primi, prin studiu, informare, cercetare sau informații oficiale explicații clare și indicii cu privire la modul de abordare a unei probleme (în principal de ordin financiar). În ziua de 20 aprilie, la ora 00:27', Soarele va părăsi zodia Berbecului, intrând în casa a III-a, ceea ce le va da nativilor, mai ales celor tineri, cheful de a învăța, spor în acumularea cunoștințelor, posibilitatea de a asimila repede și bine informațiile care vor ajunge la ei indiferent de mijlocul lor de propagare: scris/vorbit, audio/video, prin predare sau prin studiu individual. Favorizate vor fi, timp de o lună, și deplasările scurte, cu scop precis. Pe 21 aprilie, la ora 13:32', Marte va intra în zodia Gemenilor, respectiv în casa a IV-a, ceea ce va genera un factor de instabilitate și disconfort în relațiile cu unii membri de familie (discuții cu privire la o chestiune locativă, la un statut patrimonial, etc.). Din 21 aprilie, după ora 22:43', nativii vor primi energii bune, menite să le calmeze starea de spirit agitată. Unele spaime se vor atenua, unele nemulțumiri își vor găsi rezolvarea sau, pur și simplu, ei se vor distanța de provocările cotidiene și se vor cufunda, într-o stare de uitare, de abandon ori de cultivare a preocupărilor menite să compenseze carențele vieții de fiecare zi.



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 15-21 Aprilie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții