Horoscop Urania saptamana 22–28 Aprilie 2017 in functia de zodie | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 21 aprilie 2017

Horoscop Urania saptamana 22–28 Aprilie 2017 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 22–28 Aprilie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 22–28 Aprilie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, perioadă în care nativii vor da dovadă de sensibilitate și de o capacitate mai mare de a se emoționa în fața unor situații ce țin de natura umană ori de latura spirituală și artistică a evenimentelor la care participă. Tendința de a ceda, de a renunța sau de a modifica substanțial o premisă personală care, numai prin tenacitate sau încăpățânare, nu a putut fi rezolvată până acum. Pe fondul unei atitudini mai atente la nuanțe și la detalii și relativ dispusă să accepte schimbări, Berbecii pot învăța lecții de viață în funcție de locul sensibil al existenței lor: lecția blândeții, a modestiei, a prieteniei, a solidarității, a concesiei, etc. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, perioadă mai agitată, uneori dezordonată care nu le va da posibilitatea să ducă la bun sfârșit activitățile începute. Prilej de răzgândire și de enervare. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, nativii vor simți nevoia de a se securiza financiar, de a găsi o cale nouă de a câștiga bani din activități profesionale. Această dorință va fi sporită în intensitate și de faza Lunii Noi în Taur care se va produce în ziua de 26 aprilie, la ora 15:16'. În restul zilei de 28 aprilie (după ora 04:39'), se pot ivi prilejuri de a face scurte călătorii, excursii ori deplasări pe distanțe mici. Provocările la dialog pot degenera în contradicții și confruntări „hrănite” de temperamentul mândru și bătăios al Berbecilor care nu vor putea accepta ideea că și alții pot avea dreptate. După-amiaza, vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare sau „Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață” vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor evolua pe axa Leu/Vărsător a caselor V – XI a relațiilor de dragoste și prietenie până în noiembrie 2018.
Horoscop Taur pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Perioada dintre 22 și 24 aprilie noaptea poate fi petrecută într-un mod plăcut alături de prieteni. Nativii vor putea avea parte de mici ajutoare și susțineri venite de la apropiați. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, se configurează o dinamică interioară specială. Taurii nu avea liniște. Multe fleacuri de peste zi nu le vor da pace și, tot analizând și cântărind provocările cotidiene, Taurii vor reuși să se enerveze, să-și strice somnul și să ia, la mânie, tot felul de decizii belicoase. În acest context, noaptea nu va fi, pentru ei, un sfetnic bun. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, comportamentul acestor nativi va trăda dorința lor clară de a se fixa pe o direcție, de a susține un plan personal de viață și activitate cu îndârjire, cu atât mai mult cu cât, pe casa I a cerului lor astral se va produce, în ziua de 26 aprilie, la ora 15:16' faza de Lună Nouă în Taur, ceea ce va reprezenta, concret dar și metaforic astral, începutul unei noi perioade sau al unui nou stil de viață. Doar că această dorință de construcție personală va fi pusă la încercare, chiar din 28 aprilie (după ora 04:39'), de impactul pe care îl vor avea asupra lor alte două evenimente astrologice: intrarea planetei Venus în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, și schimbarea axei pe care vor evolua Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”), care vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor aborda axa Leu/Vărsător, făcând astfel o dublă cuadratură cu Soarele lor natal, la grade diferite, până în noiembrie 2018. În plan restrâns, din 28 februarie se vor acutiza situațiile în care se va pune problema banilor obținuți din salariu sau orice altă formă de plată a muncii prestată de către nativi. Nota generală este de nemulțumire, de contestare a unei măsuri restrictive sau poate fi vorba chiar de un abuz comis asupra drepturilor lor bănești.

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, va continua perioada favorabilă sau, de la caz la caz, doar calmă și normală, instalată de ceva vreme. Unii nativi ar putea beneficia de ceea ce se cheamă „presă bună”, alții vor simți că un eveniment, fără strălucire în aparență, îi apropie de un proiect de viață. Altora, chiar li se pot deschide niște drumuri. Totuși, asupra tuturor celor activi social și profesional, va plana riscul unor contradicții interioare ori de câte ori vor trebui să ia o decizie sau se vor apuca de treabă. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, spirit critic, manifestat uneori excesiv, comentarii răutăcioase sau făcute într-un moment nepotrivit, față de prieteni, ceea ce poate genera tensiuni între ei și cunoscuții. Contextul va continua să funcționeze, atingând maximum de intensitate în ziua de 28 aprilie, când Gemenii trebuie să-și cenzureze atent atitudinea, limbajul dar și inițiativele pentru a nu genera conflicte majore, nedrepte și costisitoare. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, Gemenii vor simți nevoia de stabilitate, de echilibru, respingând tot ceea ce e „volatil”, șubred, improbabil, nesigur, etc. și vor deveni precauți, din dorința de a nu rata un proiect, mai ales din 26 aprilie, ora 15:16' când se va produce faza de Lună Nouă în Taur. Pe 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului (casa a XI-a), semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie a. c, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești urmând să evolueze, până în noiembrie 2018, pe axa Leu/Vărsător, corespunzătoare caselor III – IX, ale educației și conștiinței superioare. Luna va traversa zodia Gemenilor și, alături de Marte în casa I, îi va mobiliza pe nativi, dându-le vigoare și implicare, eficiență și energie, motivație și abilitate în gândire și acțiune.

Horoscop Rac pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, vor fi active mecanismele interioare care țin de conștiință, de lumea idealurilor și a speranțelor ori a reprezentărilor superioare despre lume și viață menite să-l apropie pe nativ de drumul său în viață. Vor fi posibile cristalizări ale unor proiecte sau încercări de limpezire de sine pe fondul receptării unor mesaje subtile de ordin religios, filosofic sau cu semnificație socială și profesională. În general, Racii vor fi atrași de adevăr, de cunoaștere și progres prin învățătură și vor nutri dorința de a depăși etapele dificile prin voință și credință ori prin capacitatea de a-și schimba felul de a trăi la întâmplare, risipindu-și calitățile și pierzând timpul. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, provocări profesionale pe fondul unor critici sau dispute publice care pun ambiția nativilor la încercare. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, este posibil să se consolideze statutul unui nativ într-un grup în care s-a integrat de curând sau, pe fondul Lunii Noi în Taur care va avea loc în ziua de 26 aprilie, la ora 15:16', acesta să fie primit în organizații, asociații sau structuri oficiale care desfășoară activități practice, de utilitate publică, menite să-i ajute pe alții ori să construiască și să consolideze ipostaze umanitare. În restul zilei de 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor evolua pe axa Leu/Vărsător. În planul sănătății se conturează stări dizarmonice legate de fiziologia aparatului loco-motor și a circulației arteriale. Posibile stări de încordare nervoasă a căror motivație (nu singura însă!) ar putea fi, schimbările preconizate la locul lor de muncă.


Horoscop Leu pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, Leii vor fi preocupați de banii și bunurile pe care ar trebui să le primească în urma unei tranzacții sau care vor rezulta din punerea în practică a unor planuri mai vechi pentru care, acum, au instrumentele necesare. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, nativii ar putea fi nemulțumiți de mai multe aspecte ce le grevează viața personală sau profesională. Leii nu vor fi de acord cu direcția politică, ideologică, economică, socială pe care o susțin instituțiile, organizațiile sau grupurile în care ei activează. Aceste contradicții îi vor aduce în situația de a lua în calcul părăsirea acestor structuri; dar, până să plece, nu se vor putea abține să nu spună ce cred, ce gândesc, ce simt, într-o ultimă încercare de a readuce lucrurile pe un făgaș de relativă normalitate. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, contradicțiile care țin de conștiința sau de crezurile lor se vor confrunta cu o situație specială care nu-i va surprinde, pentru că aceștia luaseră în calcul ipoteza unor astfel de evenimente. Schimbarea de statut profesional va fi provocată, printre altele, și de faza Lunii Noi în Taur care se va produce în ziua de 26 aprilie, la ora 15:16', pe casa a X-a a cerului lor astral, inaugurând un ciclu de un an de ipoteze de lucru. În restul zilei de 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor evolua pe axa Leu/Vărsător, eveniment astrologic important pentru ei, pentru că Sensul Vieții în Leu îi va pune la încercare până în noiembrie 2018, obligându-i să se „regăsească” pe sine. Posibile schimburi de cuvinte usturătoare între ei și prieteni ori despărțiri de persoane apropiate, poate, chiar dragi.


Horoscop Fecioară pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, gesturi și inițiative născute din dorința de a îmbunătăți relațiile parteneriale sau conjugale. Fecioarele vor fi în stare să facă mici concesii, vor da dovadă de îngăduință, de toleranță sau de capacitatea de a ierta derapajele unor parteneri fie pentru a nu prejudicia un proiect comun, fie pentru a-și regăsi echilibrul interior prin pace sufletească și armonie relațională. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, multe dintre calculele anterioare legate de un venit, un câștig sau un beneficiu se pot da peste cap. Tot felul de condiționări nou apărute în demersurile legate de rezolvarea unui interes material sunt de natură să elimine, una câte una, fiecare dintre premizele pe care s-au bazat până atunci. Pe această direcție, ziua de 28 aprilie, se poate asocia cu vești proaste, enervante, destabilizatoare sau pline de contradicții dar, atenție! și de erori, exagerări sau deformări ale adevărului, ale realității, ale situației în cauză de care trebuie să țină cont. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, încercare de a elimina nesiguranța din gândurile și trăirile lor interioare. Fecioarele doresc să știe cu precizie pe ce se pot conta cu adevărat în această perioadă. Moment al logicii, al rațiunii, al pragmatismului favorizat de producerea, în ziua de 26 aprilie, la ora 15:16', a fazei de Lună Nouă în Taur, care le va putea schimba percepțiile și concluziile. În restul zilei de 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor începe să evolueze, până în noiembrie 2018, pe axa Leu/Vărsător, eliberându-i astfel pe nativi de povara Nodului Nord care i-a pus la încercare din 10 octombrie 2015 până în prezent.Horoscop Balanță pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, perioadă bună pentru sănătate care le poate înlesni unora salturi rapide în evoluția stării organice, mai ales în urma unor crize de dată recentă, a unor accidente sau operații. Posibile ameliorării ale unei situații complicate cu niște săptămâni în urmă la locul de muncă; unii pot găsi o „slujbă” acceptabilă sau mai bună decât cea anterioară. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, relațiile parteneriale de orice natură se complică prin șicane, certuri, escaladarea conflictelor prin acuzații, reclamații, mărturii contradictorii, exagerări. Atenție! acest context nu se epuizează ci evoluează atingând maximum de potențial pe 28 aprilie când, în cadrul unor anchete sau procese, pot avea loc situații dintre cele mai neașteptate sau lipsite de orice logică. Unii martori pot compromite sau submina o cauză aflată pe rolul instanței prin mărturia lor neconcludentă, prin retractarea unor depoziții anterioare, prin refuzul de a se prezenta sau prin orice altă manevră menită să complice demersurile oficiale. Împricinații înșiși sau avocații lor pot ceda nervos și, lăsându-se duși de valul emoțiilor, să permită instalarea unor nereguli. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, tentative de intrare în posesie a unor bunuri materiale sau a unor sume de bani. Demersul poate lua o turnură nouă pe fondul evenimentelor patronate de faza Lunii Noi în Taur care se va produce în ziua de 26 aprilie, la ora 15:16'. În restul zilei de 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și își vor continua evoluția pe axa Leu/Vărsător, corespunzătoare celor două case ale banilor și câștigurilor materiale, până la începutul lunii noiembrie 2018.

Horoscop Scorpion pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, Scorpionii ar putea trăi momente plăcute din punct de vedere afectiv, încărcate de tandrețe, duioșie sau iubire și senzualitate. E vremea poveștilor de dragoste „ca-n filme”, a speranțelor, a entuziasmului și a sentimentelor trăite intens. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, se anunță o perioadă de stres, încurcături, neconcordanțe, lanț de greșeli sau întâmplări stupide la locul de muncă. Nota generală este de conflict deschis, de depășire a măsurii, de neînțelegere a situației și de-o parte, și de cealaltă. Împotriva unora dintre Scorpioni, șefii pot lua decizii abuzive, represive care, în parte sau în totalitate, vor fi retractate sau reformulate peste aproximativ o lună. Evoluția acestor dispute poate cunoaște apogeul pe 28 aprilie, când întreaga conduită a nativilor trebuie să fie precaută, ei fiind primii vinovați pentru escaladarea conflictelor. Acest tranzit poate genera probleme și în planul sănătății. Principalul aspect privește o confuzie sau o neglijență medicală, un malpraxis sau un diagnostic greșit, cu toatele având la bază graba, neatenția, incapacitatea de a analiza în detaliu un caz medical. Risc de lovituri la cap sau de afectare, ca o consecință a rănilor ori traumatismelor, a uneia sau a mai multor funcții cerebrale. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, s-ar putea declanșa confruntări parteneriale a căror miză va fi, în majoritatea cazurilor, una patrimonială; ea ar putea fi declanșată sau amplificată de faza Lunii Noi din 26 aprilie și ar putea dura patru săptămâni. Pe 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor evolua pe axa Leu/Vărsător, făcând, până în noiembrie 2018, cuadraturi, la grade diferite, la casele IV și X.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, preocupări legate de amenajarea interiorului, de confort domestic, de crearea unui spațiu de viață și activitate casnică care să-l mulțumească pe nativ și să-l facă să se simtă bine, protejat, răsfățat la el acasă. Relații bune sau, măcar, ameliorate, între nativi și părinți sau acesta și rudele apropiate și mai în vârstă. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, relațiile între părinții -Săgetător și copiii lor se pot altera. Copiii vor fi nervoși, agitați, neascultători, rebeli, având, apelând la comportamente ciudate menite să-i șocheze sau, în intenția lor, să-i „sperie pe părinți” ca să cedeze în faza mofturilor și capriciilor ce le sunt refuzate. Relațiile personale, bazate pe iubire, atracție, senzualitate, sexualitate, pot ajung pe punctul de a se destrăma din cauza ieșirilor nervoase, cu accente dramatice ale partenerilor. Săgetătorii, lipsiți sprijinul Guvernatorului lor, Jupiter, vor greși, apoi, peste o lună, vor fi nevoiți să-și pună cenușă în cap. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, posibilitate de stabilizare organică. Unii nativi pot căpăta forță fizică, alții rezistență organică pe fondul unei suferințe trupești. Posibil moment de cotitură în evoluția stării de sănătate determinat și de faza Lunii Noi în Taur care se va produce în ziua de 26 aprilie, la ora 15:16'. Premize pentru consolidarea statutului lor la locul de într-un context de activitate profesională desfășurată până atunci temporar, sporadic sau de probă. Pe 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor evolua pe axa Leu/Vărsător, a caselor III –IX (deplasări, educație, cunoaștere prin studiu).

Horoscop Capricorn pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, posibile mai multe mici soluții fericite de ordin financiar sau o singură soluție mai importantă care pot purta amprenta norocului sau a bunăvoinței cuiva care înlesnește respectivul venit. Deplasări favorabile aflării adevărului, elucidării asupra unui subiect controversat; excursii cu scop recreativ. Șanse sau succes la un examen, concurs, vizionare, preselecție. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, conflict deschis cu rudele. Motivul central îl reprezintă un interes material, financiar, funciar, locativ sau de altă natură patrimonială. Conflictul, încă mocnit sau abia declanșat, poate atinge cote periculoase, prin acuzații nefondate, prin amenințări, insulte sau chiar acte de violență, în preajma datei de 28 aprilie când, confruntările pot lua forma unui nedorit „spectacol”. Cei care vor greși în acest context, vor regreta și vor fi obligați să-și revizuiască atitudinea, ideile sau conduita peste aproximativ o lună dar, în linii mari, conflictul nu se va stinge; de tot sau doar parțial, el va continua să genereze evenimente până la începutul lunii iunie. Prudență maximă; nu răspundeți la provocări, nu amplificați disputa cu gesturi, inițiative, cuvinte sau demersuri inutile. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, părinții vor fi obligați să se implice, mai mult decât în alte dăți, în problemele ridicate de creșterea, îngrijirea sau educarea copiilor. Nevoie de stabilitate afectivă intensificată de faza Lunii Noi din Taur, din ziua de 26 aprilie. Pe 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor evolua pe axa Leu/Vărsător, corespunzătoare celor două case ale banilor, până în noiembrie 2018.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, răstimp al micilor câștiguri, al avantajelor și profiturilor care, deși mici sau modeste, pot genera o stare de siguranță, de liniște interioară, pentru că le vor da nativilor posibilitatea de a se descurca fără emoții prin hățișul plăților. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, casa informației și a învățăturii va fi zbuciumată de un tranzit care va instaura agitația, instabilitatea mentală și iritarea. Nativii vor învăța greu, vor uita repede, vor încurca noțiunile, nu vor face față nici chiar problemelor de mică dificultate. Aspect prost pentru toți cei care vor susține examene. În planul dialogului public, al declarațiilor sau al felului de a se prezenta al nativului într-un cadru oficial, suficiența, neatenția sau confuzia vor juca un rol destabilizator care le poate crea unora probleme serioase. Risc de a înțelege greșit sau trunchiat informațiile oficiale. Deplasările se asociază cu ipoteza răzgândirii, a contramandării, a amânării, a schimbării rutei, a destinației finale sau a duratei de ședere. Risc de accident prin funcționarea defectuoasă a mijloacelor de transport. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, Vărsătorii vor simți nevoia să-și refacă puterile și să-și „tragă sufletul” alături de familie, în tihna căminului personal. Posibilă schimbare de statut patrimonial (casă, teren, bunuri) generată de faza Lunii Noi în Taur, care se va produce în ziua de 26 aprilie, la ora 15:16'. Pe 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare („Sensul Vieții și Pedeapsa în Viață”) vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor evolua pe axa Leu/Vărsător, confruntându-i pe nativi, până în noiembrie 2018, cu ecuații de viață personală și de destin majore.

Horoscop Pești pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 22 și 24 aprilie noaptea, perioadă plăcută pentru acești nativi care se vor abandona frământările existențiale. Peștii se vor bucura de artă, spectacole, muzică, petrecere, mâncare bună, lecturi interesante sau de o stare organică bună care să le dea puterea și curajul de a merge mai departe. Între 24 aprilie (după ora 03:33') și 26 aprilie dimineața, posibilă panică pe fondul unor plăți cu termene-limită stringente sau al incapacității de a le onora. O altă sursă de îngrijorare poate surveni de la evenimentele ori doar de la zvonurile vehiculate, cu privire la iminentele schimbări salariale ce urmează să intre în vigoare și care-i privesc în mod direct. Între 26 aprilie (după ora 04:57') și noaptea de 28 aprilie, Peștii vor încerca să-și păstreze cumpătul, să rămână lucizi și să acționeze metodic. Etapă bună pentru scurte deplasări recreative (schimbare de peisaj). Luna Nouă, care se va produce în Taur, în sectorul casei a III-a, în ziua de 26 aprilie, le poate aduce o veste în legătură cu derularea unui proiect sau o informație esențială care să le dea „cheia” rezolvării unei chestiuni practice și profitabile. Pe 28 aprilie (după ora 04:39'), vor avea loc două evenimente astrologice: planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn pe care îl va traversa până pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare vor părăsi axa Fecioară/Pești și vor evolua pe axa Leu/Vărsător. Această schimbare este memorabilă și salvatoare pentru Pești care, din octombrie 2015, de când, pe casa I a identității în harta cerului lor astral, s-a instalat Nodul Sud („Pedeapsa în Viață”), au fost greu puși la încercare. Acum, acesta va trece într-o casă ascunsă, discretă, a XII-a, iar Nodul Nord („Sensul Vieții”) se va afla, până în noiembrie 2018, în casa a VI-a a muncii și sănătății, creând un culoar favorabil desfășurării activităților profesionale, valorificării calităților și învigorării fizice a nativilor.


Horoscop Urania saptamana 22–28 Aprilie 2017

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5