Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 28 aprilie 2017

Horoscop Urania saptamana 29 Aprilie–6 Mai 2017 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 29 Aprilie–6 Mai 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, discuții intense sau în varii ipostaze pe teme de educație, învățătură, perfecționare prin acumulare de cunoștințe. Posibile examene, audiții, vizionări. Deplasările de scurtă durată, pot avea un caracter neprevăzut. Unele dintre deplasările avute în vedere pentru această perioadă se pot modifica în ultima clipă. Atenție la limbaj, stil de exprimare și ton atunci când abordează subiecte delicate sau personale care îi pot „inflama” și nu-i vor pune într-o lumină avantajoasă. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, frământări legate de chestiunile familiale curente, de ordin relațional sau patrimonial. Dorința nativilor de a se refugia în sânul familie sau în spațiul protectiv al căminului. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, Berbecii vor deveni exigenți când va fi vorba de sentimente. Ei vor pretinde celor din jur manifestări de admirație și iubire dar, la rândul lor, nu vor oferi sentimente la fel de intense, ca și cum, acest noian de trăiri și emoții, li s-ar cuveni. Răstimp bun pentru sportivii profesioniști, pentru că-i va mobiliza la capitolul orgoliu, mândrie, ambiție sau voință, ceea ce poate avea un efect pozitiv asupra lor, făcându-i să se concentreze, în cazul unui concurs, meci, evaluare, pe ideea de succes, victorie sau performanță personală. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, trecătoare stări proaste legate de disfuncțiile fiziologiei ficatului sau a organelor interne localizate în abdomen. Posibilă problemă care enervează la locul de muncă (igienizare, deratizare, zugrăvire, redistribuire a birourilor, mutare). Din seara zilei de 4 mai, Mercur va reveni la mersul direct și va spori latura surprinzătoare a celor auzite dar și deciziile de ultimă oră pe care le vor lua sub presiunea momentului.


Horoscop Taur pentru săptămâna 22–28 Aprilie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, va continua seria problemelor, mai mari sau mai mici, legate de bani, cheltuieli, plăți, retribuții. Uneori, discuțiile pe această temă, cu cei vizați să rezolve aceste chestiuni, se pot desfășura pe un ton ridicat. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, perioadă mai rezervată: Taurii nu vor avea chef de întâlniri și schimburi de impresii. Vor fi mai tăcuți, mai rezervați, mai prudenți. Perioadă bună pentru acumularea cunoștințelor prin memorizare. Numeroase premize legate de salariu, loc de muncă, contracte, parteneri sau speranțe și idealuri care se bat cap în cap ori care nu pot fi rezolvate decât cu prețul unei renunțări sau al unui compromis. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, este posibil să apară primele disonanțe legate de familie și profesie sau postură publică. Pentru moment, Taurii vor conștientiza ceea nu pot să facă, adică până unde se întind capacităților personale sau ale atribuțiilor și virtuților lor practice. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, preocupări legate de educația copiilor, de plasamentul cel mai adecvat pentru continuarea studiilor acestora în funcție și de cheltuielile pe care vor trebui să le susțină. În alt plan, dorință de limpezire a sentimentelor, analiză lucidă a tuturor situațiilor care au generat emoții de natură să-i tulbure. Se menține, ca notă generală, o stare de sănătate marcată de nervozitate, frecvente dezechilibre organice, tulburări ale funcțiilor cerebrale sau psihice (insomnii, migrene, tulburări vizuale, auditive, agitate, surescitate) de mai mică sau mai mare intensitate, în funcție de vârstă sau de tablou clinic general care se vor reflecta și în felul concret de a gândi, de a vorbi, de a decide sau de a relaționa până spre 9 mai, în această notă și, după aceea, cu alte note particulare, până spre 20 mai a.c.Horoscop Gemeni pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, perioadă trăită intens, solicitantă, agitată. Germenii vor fi dinamici, comunicativi și „puși pe fapte mari”. Este perioada în care, în sufletul lor se nasc tot felul de idei, de planuri, de dorințe și se croiesc căi de acțiune, de atac. Unele dintre țintele acestor „atacuri” vor fi partenerii lor de viață, de afaceri ori dușmanii, antipaticii, rivalii. Atenție, nu chiar toate soluțiile care le vor trece prin minte ar trebui puse în aplicare oricât de mare ar fi dorința lor de a-i în lătura pe cei care le stau în cale. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, îngrijorări cu privire la soarta unor bani împrumutați unor prieteni sau dorința de a găsi o metodă de a debloca demersurile pentru a intra în posesia unei sume de bani sau a unii bun pe care și-l doresc de mult sau de care au, acum, mare nevoie. Dar, pentru asta, trebuie să vrea și să poată și alții: oameni, instituții, fundații ori restul familiei dacă este vorba de o donație sau o moștenire. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, Gemenii vizează un succes, o reușită sau, măcar, depășirea unui moment de baraj pentru ei (un concurs, o evaluare, susținerea unui test de verificare a competențelor). Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, dorința de a tempera spiritele în familie, de a-i „pune la locul lor” pe unii mai rebeli sau de a pune capăt unor discuțiilor sterile. La sfârșitul săptămânii, opoziția Marte/Lună Neagră, pe axa caselor I – VII, poate alimenta un conflict conjugal, poate contribui la escaladarea unor litigii care pot ajunge în instanță; cei lezați, victimele adică, vor fi Gemenii. Din seara zilei de 4 mai, Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct, ceea ce va fi în avantajul lor, cel puțin ca rapiditate în gândire și abilitate în exprimare ori capacitate de a soluționa o problemă personală.

Horoscop Rac pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, universul interior al nativilor va fi mobilat cu intenții, dorințe, planuri, strategii. Mintea Racilor va fi neobosită. Tot timpul vor găsi o pricină care să-i nemulțumească și pe care să-și propună să o rezolve. Cel puțin la nivelul intențiilor, mobilizarea lor va fi exemplară. Dar, în plan practic, ei se vor lovi de o serie de condiții care vor complica sau vor împiedica punerea în aplicare a acestor planuri. Unele vor fi generate chiar de starea lor de sănătate care le va impune un răgaz pentru a se reface, o pauză, în toată această forfotă interioară și exterioară care nu le dă pace. Din punct de vedere medical, unii Raci se pot confrunta cu disfuncții la nivelul circulației arteriale în general, sau doar la nivelul membrelor inferioare, cu tulburări venoase, musculare sau osoase (în regiunea șold – coapsă, până la genunchi). Risc de fracturi, leziuni, striviri prin cădere sau lovire. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, Luna, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, va exacerba trăirile, reacțiile și impulsurile generate de evenimentele în mijlocul cărora trăiesc. Multe provocări, multe disensiuni și multe nereguli, abuzuri sau nedreptăți se pot amesteca, haotic, dându-le, bruma de echilibru interior, peste cap. Unele motive țin de ordinul fleacurilor, al evenimentelor efemere care se vor rezolva de la sine cu mai puțin consum nervos. Altele, însă, nu vor dispărea săptămâni și luni. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, discrete premize bănești în al căror joc (ca motiv de neliniște sau ca speranță într-un ajutor scontat), vor intra prietenii și cunoscuții nativului. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, lehamite, plictiseală și ostilitate față de orice vine să se adaoge la acest tablou încărcat. Pur și simplu, nu vor mai răspunde la provocări.

Horoscop Leu pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, se nasc ori se intensifică disensiunile între nativi și unele cunoștințe. Deși nota generală este de relații menținute la „foc mare” cu prietenii și anturajul, totuși, cu unii dintre ei, Leii pot intra în coliziune directă. Se pot confrunta pe idei sociale, politice, economice, religioase, pe interesele personale care intră în concurență pentru aceiași miză, ori ca rezultat al manevrelor pe care unele persoane le pot lansa în speranța că îl vor păcăli pe un nativ din Leu. Și-au și găsit cu cine s-o facă! Replica acestora va fi dură, fără milă, drept pentru care acele relații care se vor degrada, acum și în acest context, au slabe șanse să se mai refacă pentru că Leii nu vor uita afrontul. Nici relațiile sentimentale nu vor fi scutite de furtuni. Dacă o neîncredere mai veche va fi confirmată de o minciună descoperită în această perioadă, atunci relația se va rupe definitiv și fără prea multe explicații, în afara celor „ses quatre vérités”, cât să se „răcorească”. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, posibilă oboseală, dorință accentuată de odihnă, lipsa poftei de mâncare, respingerea unor gusturi și mirosuri, stare de neîmpăcare interioară, mai ales dacă ele sunt motivate de unele nereguli din viața nativului. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, dorință de emancipare, ambiție profesională și dorință de revanșă manifestată cu atât mai intens cu cât, la orizont, se conturează persoane ostile (șefi, subalterni, colegi, observatori din afară), care comentează critic activitatea lor. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, regândirea administrării banilor. Din seara zilei de 4 mai, Mercur va reveni la mersul direct și, în „colaborare” cu furtunosul Uranus, va provoca una sau mai multe schimbări bruște de interes, de opinie, de viziune sau de plan de viață.

Horoscop Fecioară pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, puternice provocări publice și profesionale, acolo unde există o logică prin biografia și statutul unui nativ. Motivul poate fi de ordin profesional, politic, de imagine, de notorietate, de autoritate sau de percepție publică. Fecioarele se vor bate pentru propria lor cauză, pentru apărarea unor valori în care cred sau a unor proiecte. Miza este una personală dar, felul în care se vor desfășura „ostilitățile”, va da impresia că Fecioara este în mijlocul unui război cu toată lumea care poate face victime colaterale în rândul unuia sau mai multor membri de familie, ceea ce sporește implicarea dar și forța cu care nativul se va bate pentru a-i apăra pe cei apropiați. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, atitudine rezervată, tăcută, față de prietenii lor care vor fi puși „sunt lupă” și analizați meticulos. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, moment în care Fecioarele își vor reface forțele, își vor ajusta tirul, miza și metodele pentru evenimentele apropiate în care vor fi implicați. Uriașă dorință de a înfrânge interdicțiile, barierele sau opozițiile mai ales dacă acelea sunt absurde, abuzive sau simple șicane. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, nativii vor face efortul de a-și impune calmul, răbdarea, detașarea de emoții, capacitatea de a rămâne indiferent la provocări, de a se stăpâni. Din seara zilei de 4 mai, Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct, venind în ajutorul acestor nativi care vor face efortul să rămână lucizi și raționali, metodici și eficienți. În plus, până spre 9 mai, această planetă care operează pe casa a VIII-a, le poate oferi soluții ingenioase, infailibile sau de-a dreptul uimitoare prin subtilitate, în a rezolva o chestiune care grevează statul lor patrimonial. Posibile schimbări surprinzătoare de statut financiar.Horoscop Balanță pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, lumea gândurilor, a viselor, a reprezentărilor superioare și ale idealurilor se va afla într-o stare de dizarmonie cu percepțiile sau cu concluziile recente ale nativilor. Aceștia vor regreta unele opțiuni, vor identifica vulnerabilitățile unor proiecte sau structuri politice, culturale, sociale, juridice. Cei care se vor exprima în public nu vor avea parte de un auditoriu onest. De aici, riscul de a li se răstălmăci afirmațiile, de a fi criticați, neînțeleși ori aruncați în mijlocul unor controverse iar Balanțele ar trebui să ia în calcul că, în fond sau în formă, au și ei o parte de vină, prin lipsă de suplețe și diplomație. Toate tipurile de deplasări – mai lungi sau mai scurte, în țară sau străinătate, cu scop recreativ sau în interes de serviciu – vor fi minate de conflicte, confuzii, greșeli de tot felul. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, sentimentele nativilor vor fi marcate de dorința de a păstra ceva ce au obținut, de a menține o relație care a însemnat pentru ei mult sau de a nu strica o alcătuire partenerială, conjugală, contractuală pe care se bazează. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, vor sesiza în atitudinea unor prieteni interese meschine: dacă este vorba de o relație sentimentală, Balanțele ar putea fi dezamăgite văzând cât de profitor/profitoare sau de interesat de bani și avantaje este cel/cea pe care o iubesc. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, zile banale, petrecute sub semnul plictisului și al dorinței de a ieși dintr-un impas. Dacă au de susținut o dispută sau un proces nativii pot avea până spre 9 iunie, surprize, cele mai multe bazate pe declarații sau răsturnări spectaculoase de opinie (retractări, dezvăluiri, afirmații care aruncă o lumină nouă asupra evenimentelor în derulare sau asupra motivului însuși care a declanșat ostilitățile).


Horoscop Scorpion pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, pentru unii, axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale, (plăți, salarii, dividende, cadouri, moșteniri, favoruri, înlesniri) stă destul de prost. Cel puțin, așa pare să fie situația spre 5/6 mai când va opera o combinație astrală dezavantajoasă. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, va fi rândul proiectelor să intre în criză. Ceva ce și-au propus merge greoi, s-a blocat într-o procedură juridică sau într-un demers oficial care întârzie să producă efecte. Un alt sector care ar putea să le dea bătăi de cap unora este cel legat de stabilitatea și performanța la locul de muncă unde, astrologic, se identifică mai multe motive de tensiune și nemulțumire formulată în mod deschis. Unii Scorpioni ar putea fi revoltați de măsurile care s-au luat sau care urmează să fie puse în aplicare, privind regimul lor de muncă: atribuții de serviciu, salarizare, răspundere, funcție, relație cu șefii, evenimente care schimbă statutul instituției (faliment, reorganizare, desființare, fuzionare, modificarea legislației etc.). Până pe 9 iunie, unele persoane (depinde și de felul în care își desfășoară activitatea) vor avea o surpriză în acest sector de viață. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, principalele lor direcții de viață vor intra în contradicție cu o chestiune contractuală, cu o relație partenerială (de afaceri sau de muncă), conjugală, procesuală. Acolo unde există premizele ca acest context astral să se confirme, se poate vorbi despre situații-limită, despre blocarea inițiativei personale sau a posibilității de acțiune nestingherită , un fel de „n-am încotro”. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, posibil apel la un prieten de la care așteaptă un sfat, o „mână de ajutor”, o soluție practică dar, mai bine nu l-ar face, dacă nu sunt siguri de „bonitatea” morală a respectivei persoane.Horoscop Săgetător pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Nu, între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, nu e bine de loc. Săgetătorii vor lua „în piept” atacurile marțiene, din opoziție (casa a VII-a), aspect astral care se intensifică cu fiecare zi cu care ne apropiem de răstimpul 5/6 mai, când Marte va face opoziție la grad perfect cu Luna Neagră în Săgetător, aducând suferință personală, necaz, evoluție neverosimilă a conflictelor și toate bazate pe un abuz, o nedreptate, o încălcare a legii (morale, juridice, etc.) care se comite asupra nativilor. De această etapă, toți nativii ar trebui să țină cont cu excepția copiilor și adolescenților sau a celor retrași la pensie care sunt protejați prin faptul că nu sunt în prim-planul vieții active. Atenție sporită la ce vorbesc, ce semnează, ce declară, ce hotărăsc sau cum se poartă toți cei care au pe rol un proces: pot, din stângăcie, din neștiință sau din furie să complice lucrurile. În astfel de cazuri, e bine să se apeleze la cineva competent, mai calm și mai obiectiv să-i reprezinte și să-le apere cauza. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, toată lumea va vrea bani de la un Săgetător: statul, familia, copiii, prietenii, iubitul/a. Nu cădeți în capcana șantajului sentimental. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, Sensul Vieții (Nodul Nord al Lunii) începe să „lucreze” și să sugereze, până la începutul lunii iunie, direcții interesante care merită să fie studiate. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, se conturează intenții „organizatorice”. Unii Săgetători, mai ales cei aflați între 40 și 50 de ani, vor dori să-și pună ordine în viața lor, mai ales că, răscolirile recente au actualizat și au intensificat o serie de disfuncții parteneriale. Unii vor dori să termine cu participarea lor la activitatea unei societăți comerciale sau își vor propune să pună punct unei căsătorii ajunsă „formă fără fond” sau, de-a dreptul, chin.


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, se conturează o perioadă stringentă legată de muncă sub toate aspectele. Unora li se subminează statutul în instituția în care lucrează, alții trec prin situații stupide; de exemplu, îmbolnăviri sau accidente care îi împiedică să ducă la bun sfârșit o lucrare, să o predea la termen. Vor fi și cazuri de oameni care vor trebui să se gândească serios și să ia hotărâri rapide legate de viitorul locului de muncă, în funcție de deciziile care li se comunică și pe care, oricât le-ar contesta, tot nu le-ar putea anula sau modifica. Al doilea aspect vulnerabil al perioadei și, de fapt al întregii săptămâni (aspectul astral care generează aceste disfuncții evoluează crescendo, până spre 9 mai) privește sănătatea. Vor fi vizate aparatele loco-motor și respirator, sistemul arterial, funcțiile hepatice și sistemul nervos care controlează activitatea brațelor și a picioarelor. Cei care au afecțiuni instalate deja pe aceste sectoare anatomice nu au voie să facă eforturi fizice, imprudențe (să renunțe la tratament, să facă „experiențe medicamentoase”, să mărească nejustificat doza, să urmeze terapii corporale contraindicate, etc.). Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, grijă pentru a rezolva chestiuni oficiale care cer o răbdare de fier. Cramponare sau îndârjire în lupta pentru un bun personal, pentru averea familiei, pentru un patrimoniu. Aspectul astral de bază nu se va risipi până spre 9 mai și va continuă, cu noi influențe planetare, până spre 20-25 mai. În cazul altora, această luptă cu tendințe ostile lor, distructive, poate privi cariera, numele, funcția, demnitatea. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, posibilă soluție menită să aducă un venit. Între 4 mai(după ora 12:47') și 6 mai, ceva în mecanismul lor de gândire trebuie curățat de prejudecăți, de evaluări greșite, de mize nerealiste.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, nativii pot trăi sub impresia evenimentelor de dată recentă în care au fost puse la încercare relațiile cu unele cunoștințe sau cu persoane dragi ori, chiar, cu copiii lor. Nota generală este tensiune, de confruntare, de nemulțumire, de nedreptate, de exagerare. Cineva, dintr-o „tabără” sau din alta, va greși, va exagera sau, cum zice românul, „își va da arama pe față”. Felul în care vor decurge evenimentele, afirmațiile făcute, jignirile aduse, suferința provocată nu vor putea fi trecute cu vederea și, pentru mult timp de acum în acolo, nici iertate. Mai complicat vor sta lucrurile în cazul conflictelor dintre părinți și copii (din punct de vedere astrologic este vorba de „copii mari”, trecuți de vârsta adolescenței până spre pragul maxim de 33 de ani). În planul creației artistice, riscul este ca unii Vărsători, în postură de autori, creatori sau interpreți, să adopte o soluții extravagante, cu îndrăzneli nesusținute de o valoare artistică reală, îndreptându-se spre un eșec sau spre o etapă risipită, în măsura în care, peste un timp, realizând eroarea, o vor corecta. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, felul de a se exprima și conținutul ideilor va fi ostentativ și, pentru unii, deranjant. Din 4 mai, Mercur, revenit la mersul direct, în casa a III-a a comunicării, va permite intuițiile sau șansa de a intra în posesia unor informații în circumstanțe neobișnuite. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, posibile tensiuni între nativ/ă, părinți, soț/soție. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, reorientări financiare forțate de împrejurări. Posibil abandon al unui demers cu rost material. Riscurile dar și unele avantaje provin de la Micul Benefic (până pe 6 iunie, ) și de la conjuncția Mercur/Uranus care dă spirit de pionierat și îndrăzneală fără margini.


Horoscop Pești pentru săptămâna 29 Aprilie–6 Mai 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 29 și zorii zilei de 30 aprilie, moment de descumpănire provocat de imposibilitatea găsirii unei soluții care să împace relația nativului cu familia și aspirațiile sale care nu pot fi realizate decât prin intermediul exercitării profesiei. Conflict între rolul social și cel personal, care îi obligă pe nativi să accepte concesia ca formă provizorie de rezolvare a crizei lor existențiale. Nota generală este de nemulțumire sau de revoltă trăită în taină și consumată în tăcere, în sufletul lor. Alții însă, care au funcții și responsabilități majore, pot trece prin situații dezagreabile (reclamații, contestări vehemente, bârfe) pe care vor avea tendința a să le rezolve prin renunțare la funcție, plecare din post pentru a nu abandona principiile care îi conduc în viață. În acest caz, nu va fi vorba de incompetență sau neputință ci de dorința de a nu se cufunda în lupte mizerabile, sub nivelul lor de înțelegere și de acceptare, un fel de „până aici!”. Între 30 aprilie (după ora 04:48') și dimineața zilei de 2 mai, încrederea în cei dragi va fi zdruncinată. Peștii nu-și vor mai pune speranța în acei prieteni care, în ultima vreme, îi dezamăgesc. Între 2 mai (după ora 07:12') și 4 mai la amiază, Peștii vor face dintr-un fapt minor o chestiune de virtute sau de orgoliu. Provocați de o circumstanță care le minimalizează valoarea profesională sau competența și le umbrește succesele, pot uita de modestia și delicatețea lor proverbială, dând curs unor tirade dezlănțuite ca la teatru, pentru a reașeza lucrurile la locul lor. Între 4 mai (după ora 12:47') și 6 mai, ar putea fi pus în discuție un contract de-al lor mai vechi. Condițiile reactualizării vor trezi revoltă, pentru că unele clauze le prejudiciază numele, valoarea, libertatea de exprimare, liniștea sufletească sau chiar veniturile. A nu se lua o decizie fermă, în acest caz, până pe 9 mai și, dacă se poate, chiar până la 25 mai.Horoscop Urania saptamana 29 Aprilie–6 Mai 2017

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5