Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Urania saptamana 8-14 Aprilie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 7 aprilie 2017 | 04:00



Horoscop Urania săptămâna 8-14 Aprilie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 8-14 Aprilie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, dispoziții interioare contradictorii: Berbecii vor să rezolve multe treburi, să fie harnici dar ceva mai puternic decât ei îi îndeamnă să le amâne, să se odihnească, să lenevească ori să se gândească în liniște și pace interioară la probleme lor de viață. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, se vor pune chestiuni delicate, de echilibru partenerial, conjugal cărora trebuie să li se acorde atenția și importanța cuvenită pentru că, în pe 11 aprilie, va avea loc faza de Lună Plină în Balanță pe casa a VII-a a parteneriatului ceea ce poate atrage un lanț de ipostaze surprinzătoare, de motive de uimire. Evoluția evenimentelor va fi marcată de bruschețe, de inedit și de presiunea timpului. Ipostaze deconcertante în privința unui conflict deschis, a unui proces sau a negocierilor. Semnarea contractelor va fi încetinită sau oprită motiv pentru care nu este bine să se forțeze nota pentru ca acesta să se încheie cu orice preț. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, preocupări materiale, chestiuni curente, de fiecare zi privind ce presupun operațiuni bănești cu sume mici care le vor impune nativilor restrângerea cheltuielilor sau răzgândiri, motivate și de intrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Mercur. Posibile mici activități practice răsplătite care le vor asigura „mărunțișul” necesar. Din 14 aprilie, după ora 13:27', prilej de a construi planuri legate de o călătorie de interes, de o vizită de prospectare, o excursie sau o strămutare în vederea completării studiilor și a pregătirii profesionale. Berbecii se vor entuziasma și se vor mobiliza, dacă li se oferă un capăt de drum în vederea concretizării lui. Și, cu toate că, pentru moment, nativii nu iau în calcul o ședere îndelungată, unele dintre ele se pot prelungi sau permanentiza, prin confruntarea, la fața locului, cu oportunități și oferte nebănuite.



Horoscop Taur pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, discrepanță născută din tendințele cu care se confruntă Taurii: dorința de a pune lucrurile în ordine, de a administra corect sau eficient o relație afectivă, de a găsi un sâmbure de beneficiu într-o poveste în care sentimentele ar trebui să primeze și valul de emoții care îi iau cu asalt, nu le dau pace și-i împing să renunțe la acele calculele și premizele lucide. Cele două tendințe vizibile în atitudinea, comportamentul și deciziile lor, îi vor deruta pe cei apropiați lor, care nu vor ști care dintre variante reflectă adevăratele intenții ale acestora. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, sănătatea nativilor va fi răscolită de tulburări de mai mică sau mai mare intensitate, în funcție de vârstă și tablou clinic. Faza Lunii Pline din 11 aprilie, care va angaja cele două case ale sănătății, va crea premizele unor dezechilibre organice ce pot agrava o suferință organică. Perioadă de stres, nervozitate, neliniște, insomnie și frică de necunoscut. La locul de muncă sunt posibile modificări de program sau ale raporturilor de muncă. Nota generală nu este una favorabilă, contextul astral permițând măsuri nejustificate, exagerate, abuzive care vor fi contestate de către nativii lezați în interesele lor salariale sau profesionale. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, perioadă a nemulțumirilor, iritărilor sau a crizelor de orgoliu și mândrie provocate de felul în care se poartă un partener de viață, de afaceri, de proiect. Dușmanii, rivalii ori competitorii acerbi ai Taurilor pot „trece la fapte”, lansând critici, atacuri, comentarii defavorabile, ridicând pretenții, punând piedici, creând animozitate sau o „atmosferă” nefavorabilă nativilor. Din 14 aprilie, după ora 13:27', concluzii care impun rigoare, respectare a legii, conformare în fața unor principii de drept, comerciale, juridice sau morale ce stau la baza unor interese personale legate de bani sau bunuri.



evomag.ro%20

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, chestiuni gospodărești, activități domestice curente. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, relațiile dintre părinți și copii pot lua o turnură neplăcută: discuții aprinse, certuri, măsuri mai mult sau mai puțin pedagogice, cu sau fără efect. Dar este și posibil și reversul: din teama de a nu greși sau de a nu amplifica starea de supărare care planează în familie, părinții pot lua decizia neinspirată de a nu reacționa în nici un fel, de a trece cu vederea, de a se face că nu văd și nu înțeleg ce se întâmplă tocmai pentru a nu fi obligați să ia atitudine sau de a se limita la un evaziv „despre asta vom vorbi altă dată”, ratând, tocmai momentul psihologic necesar unei intervenții în derapajele copilului sau ale adolescentului. În mod asemănător, ca trăire și reacție, se pot petrece lucrurile și în cazul relațiilor afective. Luna Plină, va acționa destul de brutal asupra acestor nativi, va tulbura apele în ceea ce privește comunicarea și încrederea între Gemeni și prietenii lor astfel că, nativilor, li se poate instala o stare de nesiguranță cu privire la ceea ce pot face unii dintre apropiații lor. Aceia, la rândul lor, se pot purta nepoliticos, dur, grosolan sau agresiv, de la caz la caz, în funcție de educație, vârstă, postură socială și motiv al discordiei. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, stare de stres și iritare, nemulțumiri reprimate la locul de muncă unde, una sau mai multe persoane, le pot face șicane, le pot submina autoritatea ori nu vor „juca” corect. În planul sănătății, posibile răceli duse „pe picioare”, dureri de dinți (a se evita extracțiile dentare sau operațiile pe maxilar) și disfuncții tiroidiene. Din 14 aprilie, după ora 13:27', posibile complicații parteneriale, confruntări pe chestiuni de principiu sau de legislație cu partenerii, mai ales dacă se desfășoară acte de comerț. Etapă dificilă în plan procesual.






Horoscop Rac pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, Racii vor înțelege că este momentul în care trebuie să acumuleze cunoștințe necesare profesiei lor, mai ales dacă și-au propus un traseu care să-i scoată din anonimat. Între 9 aprilie, după ora 15.35, și noaptea de 12 aprilie, relațiile de familie se tulbură. Dar nu divergențele de opinie sau de interes vor fi cele care vor genera starea de stres specifică acestei perioade, ci imaginea publică și statutul unei existențe personale care se desfășoară anevoios, conflictual (procese, acuzații, calomnii, anchete, reclamații). Posibile răsturnări de situație cu privire la funcția, imaginea, autoritatea sau responsabilitatea cu care au fost învestiți și care acum pot fi retrase, reconfigurate, limitate ori supuse cenzurii și supravegherii. Atenție la fundalul astral al acestei perioade, plin de provocări și surprize, marcat de Luna Plină din 11 aprilie, care poate declanșa sau poate amplifica încercările socio-profesionale, împingându-i să ia decizii neașteptate, să facă gesturi asupra cărora nu au meditat suficient sau a căror motivație reală și al căror substrat nu-l cunosc. Între 12 aprilie, după ora 1.42 și 14 aprilie la prânz, disconfort sentimental, clipe de amărăciune, de regret, răbufniri de mânie, subiectivism. Nu o dată vor fi pe punctul de a rupe o relație de prietenie sau chiar o vor pune la încercare, revărsându-și păsul, formulând reproșuri cu privire la loialitatea, cinstea, sinceritatea sau sentimentul datoriei acelor prieteni. Parte din aceste observații critice vor fi retractate peste aproximativ trei-patru săptămâni, când Racii vor reveni la sentimente mai bune, pe fondul redobândirii obiectivității sau al aflării informațiilor care vor nuanța semnificativ contextul ipostazelor neclare generate de respectivele cunoștințe. Din 14 aprilie, după ora 13.27, chestiuni juridice privitoare la felul în care nativii urmează să-și desfășoare activitatea.







Horoscop Leu pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, calcule bănești și chibzuieli materiale. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, știrile, informațiile, provocările la dialog pe fondul unor evenimente în derulare sunt de natură să-i alarmeze și să-i agite pe Lei care vor fi pe punctul să „se piardă cu firea”. Enervarea lor a fi la cote maxime, reacțiile intempestive și, chiar dacă, prin maturitate, educație și temperament, aceștia vor reuși să se stăpânească „de ochii lumii”, totuși, latura agresivă a momentului astral nu va dispărea nici din tonul, nici din conținutul afirmațiilor pe care le vor face nici din răspunsurile pe care le vor da. Nota generală va fi de exces, de lipsă de măsură, prilej pentru nativi să greșească. Evenimentele în derulare îi vor implica direct așa încât ei nu se vor putea extrage din context, ridicând indiferenți din umeri. Deplasările vor fi presărate cu situații neprevăzute, provocate de măsuri de ultimă oră care le vor da peste cap programul ori traseul, făcându-i să rateze obiectivele propuse. Examenele se vor desfășura sub semnul unor nereguli organizatorice și întâmplări dezavantajoase. În cazul unor Lei, se vor accentua conflictele interioare rezultate din incapacitatea de a-și armoniza convingerile persoane cu constrângerile momentului sau ale mediului în care trăiesc. Posibile crize de conștiință în cazul celor care au 40 - 42 de ani generate, în parte, de forța astrală a fazei de Lună Plină, din ziua de 11 aprilie. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, se configurează posibile presiuni publice, profesionale, sociale sau politice exercitate mai ales asupra persoanelor cu funcție, rang și demnități publice. Din 14 aprilie, după ora 13:27', stare de neliniște, dorințe dezordonate născute din nevoia de a compensa stresul acestei săptămâni printr-o plăcere sau o satisfacție anume. Din 11 aprilie, Mercur va fi „retrograd” punând sub semnul instabilității și revizuirii orice afirmație și orice angajament oficial.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, scurtă perioadă de disciplină interioară, de regrupare a forțelor în vederea ducerii rapid și la bun sfârșit a unor activități de rutină. Încercare de a impune o doză de rațiune și spirit practic partenerilor lor care se entuziasmează prea repede în fața unor soluții de moment sau a unor ipoteze nesigure. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, banii vor fi, pentru mulți dintre cei născuți în Fecioară, o problemă. Luna Plină din 11 aprilie își va revărsa potențialul astral asupra celor două case ale banilor și beneficiilor materiale și, de acolo, ar putea genera situații inedite, surprize de tot felul sau ar putea determina evoluția neașteptată a unui demers oficial, făcut de către nativi, cu un timp în urmă. Contextul va avea, deopotrivă, o latură profitabilă și alta riscantă, una plauzibilă și alta bizară. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, „plăceri înțepătoare”: Fecioarele nu se vor putea abține și vor lansa glume răutăcioase, observații tăioase, afirmații critice usturătoare sau vor da dovadă de inflexibilitate în dialog și/sau de lipsa tactului necesar, la un moment dat. Din 14 aprilie, după ora 13:27', contextul astral îi va determina pe unii să fie mai activi, mai implicați în chestiunile de familie unde trebuie să țină cont de un aspect legal sau moral ce a creat disensiuni ori să ia aminte la informațiile care îi privesc în mod direct și care indică nevoia dar și direcția spre care trebuie să-și îndrepte atenția pentru a corecta ceva. Din 11 aprilie, Mercur, Guvernatorul lor, va intra, pentru trei săptămâni, în mișcare aparent retrogradă, și le va atrage atenția pentru moment asupra unor idei greșite în virtutea cărora acționează și, mai târziu, asupra consecințelor, în plan financiar, a modului lor de a acționa din perioada martie 2017. Artiști, interpreții și creatorii pot trece printr-o criză de creație sau de inspirație.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, posibilă atenuare a unor stări organice neplăcute, stare psihică mai bună. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, Luna va traversa zodia Balanței, dându-le nativilor o predispoziție spre echilibru și împăcare a contrariilor. Balanțele vor fi mai concesive, mai docile, mai dispuse să asculte și cealaltă parte; vor dori să trăiască în pace și armonie, să „nu facă valuri”, să nu stârnească sau să nu provoace pe nimeni. Temperanța este cheia pentru a depăși stresul generat de faza Lunii Pline în Balanță care se va produce în ziua de 11 aprilie, ei se vor feri de excese, de situațiile provocatoare și prea complicate pentru mintea sau pentru inima lor. Totuși, evenimentele îi pot smulge din acest tip de punere la adăpost. În acest caz vom avea de-a face cu Balanțe încercate de viață care - vor, nu vor- vor trebui să privească realitatea drept în față, cu întregul ei context de semnificații. Cele mai încercate vor fi relațiile parteneriale. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, nativii ar trebui să se țină departe de combinațiile financiare care se vor ivi la tot pasul. Cele mai multe dintre aceste tentații vor avea o componentă vicleană, de păcălire și înșelătorie. Din 11 aprilie, timp de trei săptămâni, traseul planetei Mercur, va sugera reanalizarea unor soluții cu miză financiară pentru a se identifica eventualele vicii de formă și conținut și riscurile asociate. Pe 14 aprilie, după ora 13:27', posibilă dezamăgire cu privire la un demers legal pe care l-au făcut și în legătură cu care primesc un răspuns neconcludent sau un refuz, o amânare, etc. Este doar o etapă, demersul nu trebuie abandonat, trebuie doar formulat mai judicios și cu mai mult temei legal. Evitați deplasările între 14 -15 aprilie și verificați starea vehiculelor cu care intenționați să vă deplasați. Evitați utilajele din parcurile de distracție și aventurismul la volan.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, Scorpionii vor ține cont de rațiunile practice ale unor relații de prietenie care, în prezent, șchioapătă. Ei vor lua în calcul păstrarea dar și supravegherea lor dacă, la mijloc, sunt interese majore sau planuri și proiecte comune care trebuie duse la bun sfârșit. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, nativii se vor afla sub influența vibrației astrale a fazei de Lună Plină în Balanță, care se va produce în ziua de 11 aprilie și care se va exercita asupra celor două case ale sănătății. Pe o altă direcție de viață, Scorpionii care trec printr-un proces de refacere după o operație sau o afecțiune de lungă durată pot retrăi simptome și stări organice deficitare, pe care le credeau rezolvate prin vindecare. Este un semnal dat de organism că afecțiunea trebuie tratată în continuare, cu atenție, și că organul respectiv sau întregul organism este încă slăbit, motiv pentru a nu aborda un mod de viață normal, ca și cum ar fi pe deplin sănătoși. Din a doua perspectivă a interpretării astrologice, cea a relațiilor de muncă și a activității profesionale de fiecare zi, se identifică evenimente-surprize. Unele vor fi consecința aplicării unor acte normative de dată recentă. Altele vor fi provocate de „combinații” și „lucrături”, de manevre menite să compromită sau să dea peste cap cursul normal al activității lor. În spatele acestor acțiuni mai poate sta un act, un gest, abuziv, ascuns, tăinuit. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, Luna se va afla în sectorul natal și le va da suportul fizic și psihic necesar pentru a rezista provocărilor care le vin de la parteneri. Pe această direcție, Mercur, intrat în mișcare retrogradă, din 11 aprilie, îi va face să se răzgândească în ultimul moment ori să amâne pentru trei săptămâni o decizie de implicare într-un proiect comun. Din 14 aprilie, după ora 13:27', preocupări legate de găsirea unei căi legale pentru a rezolva o problemă bănească.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, amalgam de probleme curente personale, familiale, profesionale. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, relațiile de prietenie sau prezența lor într-un grup constituit din persoane cu afinități și interese comune va fi pusă în discuție. Săgetătorii se vor întreba dacă merită să mai facă parte din acest grup. Uneori, se pot întoarce de la o agapă, de la o întrunire sau chiar de la o petrecere, îngrijorați și mâhniți că li se face o nedreptate prin felul în care sunt tratați, că unii cunoscuți abuzează de răbdarea și cumsecădenia lor și, ne mai văzând nici o cale de a remedia relațiile și nici un motiv ca să rămână alături de ei, vor hotărî să rupă relațiile cu aceia. Dar, există și ipoteza ca, în sânul unui grup, să se nască un curent de opinie ostil lor, care să-l elimine pe nativ, rapid și fără explicații, precipitarea respectivă fiind provocată de tumultul provocat de faza Lunii Pline în Balanță (chiar casa a XI-a a prietenilor) care se va produce în ziua de 11 aprilie. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, mânie, furie, regrete, dorință de revanșă; strategie care să le consolideze stabilitatea la locul de muncă. Atenție, totuși, la componenta morală a acestor manevre. Din 14 aprilie, după ora 13:27', Luna va traversa zodia lor natală și le va da mai multă încredere în sine, mai multă energie, făcându-i mai limpezi în viziunile lor despre lume și viață, ceea ce le va permite să vorbească și să se poarte cu sinceritate și onestitate. Din 11 aprilie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, și, pentru niște zile, îi va obliga să-și revizuiască opinia sau atitudinea față de un coleg sau față de un șef. După aceea, o dată revenit, în casa a V-a, a sentimentelor, același Mercur îi va sensibiliza în ideea de a recunoaște unde au greșit, unde nu au înțeles corect sensul unor gesturi ori semnificația unor cuvinte, să-și ceară iertare ori să provoace o împăcare.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, Capricornii vor încerca să rămână lucizi, obiectivi, să nu se lase duși de sentimente pe cărările ascunse ale complicațiilor afective. Comunicarea cu ei va fi destul de comodă, pentru că nativii vor aborda un ton prietenos, vor manifesta o atitudine omenoasă, caldă, plină de respect și înțelegere față de partenerul de dialog. Deplasările de scurtă durată sau pe distanțe mici (escapade, excursii, vizite) vor fi plăcute, recreative sau profitabile din punct de vedere educativ, cultural, permițând îmbogățirea universului de cunoaștere, delectare, bucurie sufletească. Perioadă în care pot obține aprobări și derogări prin felul delicat și convingător prin care își vor expune și susține cauza, făcând o impresie frumoasă, stârnind compasiunea sau, după caz, admirația. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, răstimp solicitant, învolburat de apele unor evenimente care privesc, în funcție de biografia și problematica personală a fiecărui nativ, viața publică, funcția, cariera, numele sau familia, casa, averea, patrimoniul. Uneori, în cazuri rare, pot fi lovite de aripa Lunii Pline din Balanță, care se va produce în ziua de 11 aprilie, pe axa caselor IV - X, ambele registre existențiale. Pentru acești nativi însă, operează cu o putere și o semnificație sporită, și un Careu în T, cu vârful de descărcare al acestei tensiuni astrale în Capricorn, prin intermediul planetei Pluton, ceea ce imprimă o notă profundă, de eveniment cu rezonanță esențială în viața lor. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, sentimente de îngrijorare născute, pentru părinți, din felul în care se poartă copilul lor. Fapt sporit și de traseul planetei Mercur care, devenind retrogradă din 11 aprilie, le va introduce îndoiala și nesiguranța în suflet. De aceea, pentru moment, nu știu cum e mai bine să procedeze. Din 14 aprilie, după ora 13:27', meditație asupra unui plan de acțiune.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, posibile mici avantaja bănești ce rezultă dintr-o activitate retribuită (prime, avansuri, gratificații, înlesniri, etc.). Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, lumea reprezentărilor superioare, a studiilor superioare, a conștiinței și aspirațiilor este deranjată de impactul pe care îl va avea faza Lunii Pline în Balanță (casa a IX-a, pe harta cerului lor astral). Vărsătorii vor trece prin momente de mai scurtă sau mai lungă durată, prin crize de conștiință. Unele vor avea aspectul unei furtuni interioare, care va dura un ceas-două, altele vor fi mai profunde, mai responsabil abordate și vor dura mai mult. Uneori, efectul gândurilor care au generat respectivul conflict interior s-ar putea prelungi mult după această etapă, în funcție de „dezordine” sau de rigoarea interioară a Vărsătorilor. Impact răscolitor al unor informații sau evenimente care, cum se spune în popor, „cad ca un trăsnet”. Drumurile sunt teoretic, total neindicate, dar, firește, că neavând încotro, mulți vor parcurge distanțele necesare cu diferite mijloace de transport. Un sfat: nu conduceți sub imperiul nervilor, nu vă „ambalați” pe drum în dispute care să vă abată atenția, nu mergeți cu persoane care conduc vehiculele în mod vicios sau periculos. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, un interes de familie este lezat de o situație specială provocată de un context public, oficial, profesional la care Vărsătorii s-ar putea vedea obligați să renunțe. Pe 14 aprilie, după ora 13:27', momente de stinghereală, atitudine lipsită de respect sau abuzivă, egoistă, incorectă a unor prieteni față de un Săgetător. Din 11 aprilie Mercur va intra în mișcare retrogradă și va crea premize pentru revenirea la o decizie luată nu cu mult timp în urmă cu privire la soarta unui bun patrimonial sau funciar (casă, teren, etc.). Soluția finală va fi posibilă peste trei-patru săptămâni.



Horoscop Pești pentru săptămâna 8-14 Aprilie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, posibile discuții privitoare la condițiile unui contract, premize pentru o colaborare, discuții preliminare în vederea integrării nativului într-un colectiv de lucru , ceea ce îi va face plăcere. Între 9 aprilie, după ora 15:35' și noaptea de 12 aprilie, vâlvă în regimul banilor. Nu este neapărat obligatoriu să se piardă sau să se „dea” bani dar discuțiile, situațiile, premizele, condițiile, contextul în care se vor desfășura evenimentele îl va solicita pe nativul din Pești din toate punctele de vedere (emoție, luciditate, capacitate de decizie, analiză, calcul matematic, rezonabilitate, evaluare generală a situației, cunoaștere a perspectivelor, etc.). Factorul astral care va genera această forfotă de trăiri, gesturi și sentimente va fi dat de Luna Plină care se va construi pe axa celor două case ale banilor și avea avea menirea să atragă noul, ineditul, să instaureze surpriza ca factor declanșator. Între 12 aprilie, după ora 01:42' și 14 aprilie la prânz, moment al reflexiei, al reculului, al întoarcerii în forul interior, al analizei circumspecte a evenimentelor de dată recentă și nu neapărat ale celor legate de bani. Din 14 aprilie, după ora 13:27', în viața Peștilor se pot produce evenimente minore (telefoane, discuții, informații primite, întâlniri) menite să-l pună pe nativ în situația de a se delimita de anumite evenimente ce depășesc cadrul personal de viață și să-l plaseze într-un context mai larg, social sau profesional. Peștii vor încerca, în această etapă, să asiste ca la teatru la viața care se desfășoară în preajma lor. Din 11 aprilie, Mercur va intra în mișcare retrogradă și îi va face să se gândească de două, sau de mai multe ori, înainte să spună „da”, chiar și în chestiunile cotidiene ale existenței lor sau să revizuiască acceptul pe care l-au dat. Vor urma trei săptămâni de îndoieli și ajustări permanente ale opiniilor într-o chestiune de educație, formare profesională, călătorie, comunicare.



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 8-14 Aprilie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții