Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania si cum te eliberezi de stres in functie de zodie

Written By NIKE B. on duminică, 16 aprilie 2017 | 06:18


Cum te eliberezi de stres în funcție de zodie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.



Zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Daca un plan nu-ti iese cum ti-ai propus si pierzi controlul asupra situatiei, asta te scoate de-a dreptul din minti. In loc sa reactionezi impulsiv si sa se duca de rapa si ultima ta sansa, mai bine retrage-te si gandeste bine cum iti iei revansa. Scrie pe hartie ce ai de facut, ca sa-ti limpezesti gandurile si sa castigi un pic de timp. Cel mai bun remediu antistres pentru tine este un sport agresiv, precum kickboxing. Te vei simti ca noua dupa o sedinta intensa de antrenament!




Zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti foarte calma din fire, iar cand te streseaza ceva, e de obicei legat de bani. Nu mai dormi bine noaptea pana nu gasesti o solutie ca sa-ti platesti ratele, facturile sau sa achizitionezi un obiect necesar in casa. In perioada sarbatorilor, nimic nu te exaspereaza mai tare decat sa nu-ti ajunga bugetul pentru toate lucrurile pe care ti le doresti. De stres te scapa instantaneu tocmai micile sesiuni de shopping. Cititul, uitatul la televizor sau gatitul sanatos sunt si ele activitati care te ajuta sa uiti de griji!



Zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te streseaza groaznic ideea de singuratate, mai ales la sfarsit de an, cand toata lumea petrece alaturi de cei dragi. Prin urmare, chiar daca esti single momentan, iesi neaparat cu familia sau cu prietenii. Cum te linistesti cand te napadesc gandurile negre? Pune mana pe telefon si suna un prieten sau, mai bine, scoate-l in oras ca sa vorbiti pe indelete despre problema care te framanta. Cateva zile petrecute departe de sursa de stres fac si ele minuni.

Zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti foarte sensibila din fire, asa ca te stresezi usor si te framanti chiar si fara sa fie cazul. Uiti de probleme cand esti acasa, intre lucrurile tale, inconjurata de oamenii dragi, de sot, de copii. In intimitatea propriului camin ai timp sa-ti analizezi emotiile si astfel le faci fata mult mai usor. Mai ales daca ti se ofera afectiune si atentie de catre partener. Marea, nisipul, scoicile functioneaza in cazul tau ca un calmant natural, asa ca o vizita de o zi pe litoral e terapie curata chiar si pe timp de iarna!



Zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Innebunesti daca faci eforturi ca sa impresionezi pe cineva, iar acela nu apreciaza rezultatul final si treci neobservata. Iar cand iti face figuri vreun aparat de care depinzi ca de aer, precum computerul sau telefonul, e o minune daca nu dai cu ele de pamant. Cand esti foarte stresata, cea mai mare greseala ar fi sa te izolezi. Iesi cu prietenii, socializeaza si-ti vei recapata rapid optimismul! O noapte intr-un club sau o cina la un restaurant cu pretentii iti ridica moralul instant.


Zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Aglomeratia te streseaza si te oboseste. Mai ales in perioada asta din an, e de asteptat sa te simti la capatul puterilor prin magazine. Cand stresul pune stapanire pe tine, poti incerca sa... deretici prin casa. Fa curat in dulapuri, printre documente. Pentru altii e enervant si obositor, pe tine sa faci ordine te relaxeaza, caci dezordinea te scoate din minti! Alta sursa majora de stres este aceea ca vrei sa faci totul de una singura, oricat ar fi de solicitant si de complicat. Imparte si altora din sarcinile tale! Te vei detensiona imediat...


avon.ro%20


Zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nimeni nu reactioneaza bine cand e pacalit, dar pe tine o nedreptate te intoarce pe dos zile la rand. Greu reusesti sa te detasezi dupa ce-ti dai seama ca ai fost amagita. Si nu ti-e deloc usor sa iei decizii, ti se pare un calvar sa alegi si te framanti mult pana sa faci asta. Nu schimbarile te sperie, ci gandul ca poate nu vei luat decizia corecta, tu avand un spirit justitiar pronuntat. Esti stresata? Ai nevoie de timp cu acea persoana speciala care-ti este prieten si confident si ale carei sfaturi te linistesc, iti dau incredere si te echilibreaza.






Zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nimic nu-ti alunga linistea mai abitir decat o suspiciune. Daca si-a facut loc in mintea ta ideea ca esti mintita sau inselata, nu mai ai stare. Pentru ca flexibilitatea nu e punctul tau forte, te enerveaza si schimbarile de ultima ora, care te scot din rutina sau te obliga sa te abati de la planurile puse la punct in detaliu. Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu detii controlul asupra oamenilor si intamplarilor din viata ta. Ca sa te destresezi, incearca meditatia, rugaciunea, muzica si alte activitati spirituale. Desi pentru tine cel mai bun calmant este s.x.l...



Zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cel mai tare te streseaza munca neterminata, deadline-urile care nu suporta amanare, mai ales daca ajung sa-ti afecteze timpul liber. Si nu suporti sa stai degeaba. De exemplu, la coada in magazin sau la semafor. Simti ca explodezi pur si simplu cand pierzi timpul intr-un mod atat de inutil! Patrupedele te ajuta sa te inveselesti, asa ca ia-ti un animalut de companie ca sa scapi de stres. Sa alergi seara cu cainele prin parc ar fi pentru tine mana cereasca! Sau mergi la fitness si transpira acolo. Vei lasa toate grijile in sala de antrenament...




Zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cand iti doresti ceva cu ardoare si n-ai idee cum sa obtii acel lucru, stresul te copleseste. Un plan bine pus la pus functioneaza ca o terapie pentru tine. Pe masura ce-ti vin in minte solutii palpabile, te linistesti si te inveselesti. O alta situatie peste care treci cu greu este aceea in care munca nu ti-e rasplatita conform asteptarilor, de exemplu cand nu esti platita pentru un proiect suplimentar la serviciu. Cum scapi de stres? Miscarea e o solutie pentru Capricorni. O drumetie pe munte sau un sport care necesita concentrare si socializare, precum tenisul, sunt facute pentru tine.




Zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Daca nu castigi o confruntare in care stii ca ai dreptate, cu greu depasesti momentul. Constrangerile de orice fel iti pun capac. Daca esti nevoita sa faci un lucru pentru ca „asa trebuie“, fara explicatii, devii o bomba cu ceas. Ca sa te destresezi, incearca jocurile pe computer sau pe telefon. La fel de relaxant este sa-ti rezervi cateva ore ca sa te uiti la filme, sa citesti, ori pur si simplu sa asculti muzica preferata. Cel putin pentru moment, astfel de activitati iti distrag atentia si uiti de orice necaz.

answear.ro%20

Zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Intalnirile de grup, in care esti nevoita sa expui lucruri care tin de viata ta personala, sunt pentru tine un calvar. Nu suporti sa fii trasa de limba si te panichezi cand trebuie sa „dai din casa“. Esti super stresata? Ca sa te simti in elementul tau ai nevoie de apa. Mergi la SPA, daca-ti permite bugetul. Petrece o zi intreaga la piscina, in sauna si jacuzzi. Sau creeaza-ti acasa mica oaza de rasfat: o baie fierbinte si parfumata. Meditatia e si ea un mod de a dobandi pacea interioara, impacandu-te cu tine si cu Universul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții