Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Cele mai norocoase zodii din luna Iunie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 28 mai 2017 | 07:45


Horoscop Urania luna iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii iunie 2017

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Saturn trece prin zodia ta luna aceasta, de aceea vei fi mult mai realista si atenta la ceea ce faci. Vei reusi sa ii impresionezi pe cei din jur cu profesionalismul tau si iti vei duce la bun sfarsit toate sarcinile.
Desi vei fi un angajat model luna aceasta, se pare ca economiile tale vor avea de suferit din cauza iresponsabilitatii cu care ai tratat acest aspect al vietii tale.
Berbecii par să aibă o viaţă de familie furtunoasă ce poate fi îmbunătăţită totuşi printr-o mai strânsă comunicare cu rudele şi oamenii dragi, îşi pot învigora relaţiile de parteneriat, dar sunt ameninţaţi de o viziune idealistă asupra existenţei.
Daca partea financiara nu va fi punctul tau foarte in luna iunie, atunci cu siguranta acesta va fi dragostea. Pentru nativele din Berbec care sunt single astrele a o surpriza de proportii. Pentru cele care sunt implicate intr-o relatie, iunie va fi o luna de dragoste si romantism.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Nativii din Taur sunt tot mai plăcuţi de cei din jurul lor, îşi impun cu uşurinţă punctele de vedere în interacţiunea cu ceilalţi, se simt mai bine în sfera profesională, însă pot avea probleme în legăturile cu prietenii.
Vei avea de munca in prima parte a lunii, insa asta se va reflecta in castigurile din partea a doua a lui Iunie. Asa ca poti sa te concentrezi la maximum pentru a obtine un profit considerabil.
Desi banii vor fi castigati relativ usor, vei reusi sa ii cheltuiesti foarte repede pentru ca nu analizezi suficient de bine situatia inainte de a investi.




Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Data de 18 iunie 2017 este consacrată sextilului Soarelui cu Uranus şi opoziţiei lui Mercur cu Saturn. Este o zi în care eşti predispus să ocoleşti orice activitate laborioasă ori plictisitoare. Compania prietenilor, discuţiile cu ei, poate chiar o petrecere îţi făgăduiesc momente memorabile. Cu toate astea, poţi fi adus într-o stare extremă de nervozitate de cineva care vrea cu tot dinandinsul să-ţi vâre pe gât ceva neplăcut sau să-ţi dea sfaturi de care nu ai nevoie.

Banii îşi găsesc mai uşor drumul către tine însă par să nu aibă astâmpăr în buzunarele tale, să încerce să ţi le părăsească la fel de repde cum ţi le-au umplut. La această tendinţă concura localizarea lui Marte, a Soarelui şi a lui Mercur în Rac şi a II-a ta casă. Te rupi de o prudenţă excesivă şi eşti dispus să faci nişte manevre financiare temerare, să pui la punct o nouă afacere ori să-i dai amploare uneia existente.

Dragostea poate fi subminată de a o timiditate păguboasă odată cu 6 iunie, din pricina amplasării lui Venus în a XII-a ta casă. Îndeosebi nativii singuri îşi pot pune beţe în roate în apropierea de o persoană care le place şi îi simpatizează. Dacă reuşesc să îşi înfrângă complexele, o jenă nejustificată de nimic, ei au posibilitatea să iniţieze o idilă promiţătoare pe termen lung. Trebuie, totuşi, să fie atenţi să nu se îndrăgostească de cineva care, sub masca iubirii, încearcă de fapt să profite de ei. În cuplurile formate se instalează o intimitate sporită. Atât tu, cât şi partenerul tău, sunteţi tentaţi să petreceţi mai mult timp împreună, într-o împărtăşire a sentimentelor care vă îndepărtează de viaţa socială.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Această lună este excelentă pentru reinventarea şi optimizarea imaginii tale personale şi a modului cum interacţionezi cu ceilalţi. Eşti sprijinit în acest sens de tranzitul lui Marte, şi apoi cel al Soarelui şi al lui Mercur în Rac. Eşti capabil să îţi scoţi la lumină personalitatea cu ceea ce este mai autentic şi mai de preţ în ea, să faci ceva remarcabil şi o impresie bună celor din jur.

Încrederea în tine însuţi ţi se înalţă până la cer, nu mai eziţi să faci ce-ţi place şi să îţi evidenţiezi originalitatea, individualitatea. Câteodată, este totuşi indicat să-ţi controlezi impulsul de a-i minimaliza pe alţii, de a fi prea agresiv în impunerea ţelurilor şi intereselor tale. Viitorul îţi pare senin, promiţător şi eşti satisfăcut de tot ce iese din tipare, prejudecăţi şi conformisme.

Oricum, riscul de a fi egocentric, prea preocupat de tine însuţi este micşorat de ieşirea lui Jupiter din aspect retrograd. Ai, aşadar, prilejul să-ţi întăreşti şi armonizezi relaţia cu familia. Mai mult decât atât, te simţi motivat să-ţi încurajezi şi să-ţi ajuţi cu tot ce poţi oamenii îndrăgiţi, să le asiguri siguranţă, să-i protejezi! În acelaşi timp, poţi fi stimulat să-ţi măreşti sau modifici locuinţa, ba chiar să te muţi într-o altă casă, mai spaţioasă.

Spre sfârşitul lui iunie, te angajezi în discuţii numeroase, fertile cu oamenii, primind şi dăruind sfaturi utile. Tentaţia de a-ţi examina pe toate faţetele proiectele, acţiunile poate determina amânarea sau ratarea unor oportunităţi. De asemenea, este nevoie să-ţi prioritizezi activităţile şi să nu te rătăceşti în detalii nesemnificative.



Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

În această lună, Leul este focalizat mai ales pe zona astrologică a Racului şi a XII-a sa casă, o regiune traversată mai întâi de Marte, şi apoi, în ultima decadă a lui iunie, de către Soare şi Mercur. Asta înseamnă că te orietnezi mai mult decât de obicei pe pe viaţa personală, privată, că eşti asaltat de aspecte din trecut atât pozitive, cât şi negatove.

Într-un fel sau altul, este necesar să te ocupi de bilanţuri, să extragi concluzii, lecţii de viaţă din ceea ce ţi s-a petrecut în ultima vreme, să desluşeşti ce este bine să păstrezi din trecut şi ce anume nu-ţi mai foloseşte ori îţi îngrădeşte dezvoltarea. În acest fel, eşti pregătit de fapt pentru un ciclu nou al existenţei, pentru relansarea ta către obiective esenţiale.

Dacă eşti născut în zodia Leului, este probabil să fii atras frecvent spre singurătate pentru a reflecta, a medita, a-ţi conştientiza simţămintele tăinuite. Pe de altă parte, pari să fi însufleţit de o sporită compasiune faţă de persoane apropiate, ajunse într-un necaz, să acorzi dezinteresat ajutor acestora.

Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Încă de la începutul lunii, prezenţa lui Marte în Rac şi a unsprezecea casă a Fecioarei aduce în prim plan prieteniile şi activităţile de grup. În a treia decadă din iunie, Soarele şi Mercur tranzitează aceeaşi regiune astrală, continuând şi întenţind influenţele marţiene.

Mai sociabil decât altădată, te integrezi cu uşurinţă în diverse colectivităţi şi ai cele mai inspirate idei atunci când eşti printre oameni, mai cu seamă printre unii animaţi de aceleaşi credinţe şi idealuri ca şi tine. Iei parte la numeroase acţiuni, petreceri şi discuţii cu amicii, ai ocazia să închegi noi prietenii şi să-ţi extinzi cercul social, numărul de contacte utile.

Pe 9 iunie 2017, Luna plină poposită în Săgetător şi a patra casă a Fecioarei vesteşte fie o împlinire, fie o situaţie încurcată în familie. În cel de-al doilea caz, te poţi vedea silit să îţi reanalizezi priorităţile, să dai mai puţină atenţie activităţii sociale ori profesionale astfel încât să te focalizezi pe relaţiile cu rudele sau persoanele îndrăgite.

Jupiter, în parcurs direct din 9 iunie 2017 în Balanţă îţi măreşte încrederea în tine însuţi, în valoarea ta şi în atuurile personale. Marte profită de acest lucru pentru a-ţi insufla înclinaţia de a le impune altora deciziile şi opiniile tale. Nu are rost să forţezi nota întrucât conjunctura astrologică generală îţi permite să îţi scoţi la iveală natural, de la sine, calităţile de lider.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ambiţia crescândă care te caracterizează în această lună se împleteşte cu dorinţa de a te debarasa de superficialism şi a explora în adâncime orice îţi propui să faci. Marte în Rac şi Venus în Taur te însufleţesc să îţi depăşeşti limitele exterioare şi interioare, să realizezi ceva cu adevărat important.

În plus, amplasarea lui Mercur în Gemeni te invită să te deschizi spre laturi noi, necunoscute ale lumii şi ale trăirii. Ai şansa să pleci într-o călătorie şi/sau să primeşti veşti bune din străinătate, să intri în contact cu oameni de pe meleaguri îndepărtate.

Datorită revenirii lui Jupiter în aspect direct în Balanţă, te simţi tot mai bine în pielea ta şi mai satisfăcut de viaţa ta. Asta nu înseamnă însă că te complaci în inerţie şi nu îţi propui obiective majore. Oportunităţile răsar mai des în calea ta sau chiar ţi le creezi singur datorită optimismului şi încrederii în ţine însuţi. Nu eşti dispus totuşi să fii înlănţuit de obligaţii, nu vrei să depinzi de alţii, ci să fii liber ca pasărea cerului!

Dacă influenţele de mai sus sunt prezente în decursul aproapei întregii luni, există o serie de aspecte astrale ale căror ecouri sunt de mai scurtă durată: Pe 3 iunie 2017, trigonul dintre Venus şi Jupiter te încarcă cu o vitalitate ieşită din comun, ce te îmboldeşte să te dedici unor activităţi sportive, în aer liber. Meşteşugul vorbirii te ajută să-i convingi pe cei din imediata ta apropiere de viabilitatea ţelurilor şi convingerilor tale. Posezi căldură sufletească şi generozitate, aşa că oamenii îţi caută cu insistenţă tovărăşia.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă în această lună, mai întâi Marte, apoi Soarele şi Mercur te îndeamnă să-ţi depăşeşti graniţele lumii exterioare, Jupiter te inspiră să-ţi explorezi universul interior. Ţi se asigură în acest fel un echilibru benefic, care nu permite neglijarea sau, din contra, exacerbarea unor laturi ale personalităţii şi existenţei tale.

Cutezător, optimist, însetat de aventură şi inedit, eşti dornic să faci ceva nou, să-ţi extinzi limitele cunoaşterii şi să înţelegi misterele vieţii. Ai posibilitatea să călătoreşti mai mult decât de obicei, să faci cunoştiinţă cu oameni interesanţi de pe meleaguri îndepărtate, să primeşti veşti bune, poate aşteptate de multă vreme, din străinătate.
În acelaşi timp, poţi avea o oportunitate legată de studii, eventual şansa de a urma nişte cursuri într-o altă ţară. Năzuinţa de a-ţi perfecţiona abilităţile, a-ţi lărgi aria competenţelor îţi poate fi înlesnită de o persoană întâlnită recent, una excelând într-un domeniu care te pasionează. Este o perioadă de-a lungul căreia poţi avea rezultate foarte bune la teste şi examene.



Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Conjunctura astrală iniţială creată de Mercur, Jupiter şi Neptun pune accentul pe parteneriate, prietenii şi familie.

Asocierile din plan personal, social şi profesional beneficiază de un plus de comunicare şi înţelegere reciprocă. Ai priceperea de a insista pe punctele, interesele comune din astfel de conexiuni, aşa că poţi extrage din ele satisfacţii, avantaje importante. Chiar dacă întâmpini dificultăţi în legăturile de parteneriat, apelezi la negocieri şi compromisuri având darul de a le destrăma.

Activitatea ta socială devine tot mai intensă şi mai fertilă, înlesnindu-ţi mărirea cercului de prieteni. În această perioadă, oamenii cunoscuţi îţi deschid drumul spre noi oportunităţi, imposibile în alte circumstanţe. Viitorul pare să-ţi fie mai senin decât altădată, şi ai posibilitatea să îţi împlineşti un vis, un ţel esenţial sau măcar să faci însemnaţi paşi înainte către materializarea sa. Te simţi excelent alături de persoane care sunt pe aceeaşi lungime de undă ca şi ţine, îţi împărtăşesc credinţele şi idealurile. Poţi să te dedici împreună cu ele unor acte caritabile.

Problemele din această lună tind să fie unele legate de familie. Fereşte-te să îi percepi pe cei apropiaţi printr-o prismă idealistă, să-i vezi aşa cum ţi-ar place să fie, şi nu aşa cum sunt cu adevărat. În caz contrar, este de aşteptat să fii expus unor dezamăgiri ori să-i provoci să facă gesturi extreme pentru a-ţi demonstra că îi interpretezi greşit, le ceri lucruri care nu sunt conforme cu personalitatea, speranţele şi nevoile lor.

În ultima decadă din iunie 2017, Soarele şi Mercur convieţuiesc în Rac şi a opta casă a Săgetătorului. Ţi se impune sau eşti pe cale să faci o transformare majoră, aşa că nu te mai complaci în inerţie şi comoditate. Vrei să ajungi la miezul lucrurilor şi te scuturi de orice urmă de superficialitate atât în relaţiile cu alţii, cât şi în demersurile tale notabile. Poate că ai reuşit să constaţi că ţi se întâmplă mereu aceleaşi lucruri negative şi să descoperi că aceste tipare sunt provocate de idei şi simţăminte fixe, "paralizii" mentale şi sufleteşti de care trebuie să scapi. Nu are rost să-i acuzi pe alţii pentru neîmplinirile tale, ci să te lupţi să trăieşti potrivit valorilor tale adânci, astfel încât să nu ai regrete mai târziu în viaţă.



Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Marte, prezent în Rac din 4 iunie 2017 îşi dă întâlnire spre finalul lunii în acest sector astrologic cu Soarele şi Mercur. Forţele concentrate în a şaptea ta casă de aceste corpuri cereşti aduc în prim plan relaţiile parteneriale din plan personal, social, profesional şi financiar.

Singurătatea nu îşi mai are vreun loc în viaţa ta! Eşti tot mai popular, mai apreciat şi mai căutat de oameni datorită atitudinii tale încrezătoare, a umorului tău, a înzestrării de a-i însenina, a-i face să se simtă în largul lor şi a-i încuraja să fie ei înşişi.

Conexiunile, asocierile în doi îţi înlesnesc cele mai mari realizări, beneficii. Poţi descoperi, la un moment dat, că nu ai cum să faci ceea ce-ţi doreşti , să-ţi împlineşti un vis fără ajutorul consistent al cuiva apropiat. Tocmai de aceea, este necesar să fii cu băgare de seama faţă de impulsurile războinice inspirate uneori de Marte, care te poate provoca să fii prea ţâfnos, prea orgolios şi pus pe ceartă.

Foloseşte mai degrabă energia marţiană pentru a-ţi îmbunătăţi comunicarea cu partenerii tăi, a înlătura orice lucru având potenţialul de a vă dezbina. De altfel, odată cu 21 iunie, Soarele şi mai ales Mercur te sprijină în această direcţie, îţi stimulează abilitatea de a negocia, a media şi a pune la punct compromisuri avantajoase pentru ambele părţi.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mai întâi Marte, apoi Soarele şi Neptun ţin morţiş să-ţi atragă atenţia asupra stării de sănătate, să te convingă să-ţi îmbunătăţeşti tonusul fizic şi mental. Această conjunctură astrală este prielnică renunţării la fumat sau la un alt tabiet păgubos, adoptării unei noi diete ori lansării într-un program regulat de exerciţii fizice.

Pe de altă parte, relaţiile cu rudele ţi se armonizează şi ai prilejul să participi mai des la plăcute reuniuni de familie. Te simţi stimulat să îţi reamenajezi casa, să ţi-o personalizezi, să îi dai o faţă nouă, mai frumoasă.

Eşti înclinat să te focalizezi pe pasiunile, hobby-urile tale, şi îţi poţi îndruma creativitatea spre o preocuparea artistică sau intelectuală. Abordezi existenţa cu optimism, cu inima uşoară, şi ai ocazia să îi guşti mai mult decât de obicei deliciile, să-ţi depăşeşti graniţele cotidianului şi să faci ceva deosebit, poate în compania unor oameni originali, ieşiţi din comun, sau într-un loc îndepărtat de casă.


Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Lui Marte, situat în Rac, i se alătură în a treia decadă a lunii Soarele şi Mercur, creându-se astfel un climat astrologic ce te înarmează cu un potenţial energetic revărsat în activităţi creative, recreative, fizice, hobby-uri şi dragoste. Eşti dăruit cu inspiraţie în aproape tot ceea ce faci, însă îţi poate veni greu să te dedici prea mult timp unui singur demers serios. Eşti înclinat mai curând să te joci cu viaţa, să te avânţi într-o joacă de-a vacanţa, să nu-ţi refuzi mai nimic din ceea ce îţi oferă traiul şi să-ţi asumi mai multe riscuri decât altădată.

Sprijinit şi de Venus în Taur, ai prilejul să străluceşti în societate, să relaţionezi cu o grămadă de oameni şi să te scalzi sub luminile reflectoarelor, să fii frecvent în centrul atenţiei.

Mercur tranzitează între 7 şi 21 iunie 2017 tărâmurile Gemenilor, aşa că traiul îţi este echilibrat de o comunicare fericită cu familia, cu părinţii ori copiii. Preocupările legate de rude, cămin sunt accentuate, dar nu-ţi răpesc pofta de a te bucura de viaţă. Neptun retrograd în Peşti îţi poate totuşi afecta negativ interacţiunea socială şi modul cum te oglindeşti în ochii altora. Este nevoie să te dezbari de iluzii despre tine însuţi, să nu-ţi supraestimezi impactul asupra altora, să nu te plasezi pe un soclu închipuit şi să colaborezi cât mai mult cu cei din preajma ta.

Influenţelor de ansamblu anterioare li se alatură un şir de aspecte astrale de mai scurtă durată...

Cuadratul dintre Soare şi Saturn din 4 iunie 2017 îţi scade nivelul energetic, pare să te descurajeze cu prea mare uşurinţă înaintea unor circumstanţe tensionate, stresante, dar trebuie să eviţi să-ţi ocoleşti întru totul responsabilităţile.

Visarea cu ochii deschişi tinde să pună stăpânire peste tine pe 14 iunie 2017, în urma cuadratului lui Mercur cu Neptun. Îţi poate fi dificil să te apleci asupra unor demersuri ce necesită concentrarea faţă de detalii, însă imaginaţia îţi iese din matcă şi îţi favorizează proiecte creative. Ţine-ţi în frâu înclinaţia de a interpreta remarcile sau criticile altora drept atacuri la propria-ţi persoană!

În data de 20 iunie 2017, Venus în sextil cu Neptun îţi înlesneşte o perspectivă mai clară şi mai pozitivă asupra lumii, a rolului tău în ea. Cineva apropiat te ajută să-ţi dezvălui posibilităţi de a te dezvolta, a evolua, ignorate până acum. Ai şansa să te relaxezi, să te deconectezi, să izgoneşti stresul adunat în ultima vreme.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții