Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 14 Mai 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 mai 2017 | 06:25


Horoscop de azi Duminica 14 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 14 Mai 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti prea ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este o zi cam agitata in mediul tau familial, de parca s-ar perinda foarte multa lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup si suflet in tot ce fac cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dorind sa le preiei cumva pe umerii tai, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program de astazi. Ceilalti se simt usurati ca ai intervenit tu, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era un raspuns de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea veste care soseste, deci te poti relaxa si tu, finalmente, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Relatia de iubire nou inceputa inainteaza intr-o directie promitatoare ce te motiveaza sa depui si mai multa pasiune in acest sens. Primesti din partea celui care ti-a furat inima, energie pozitiva, interes de a cladi ceva solid impreuna, sustinere si intelegere, adica valorile potrivite pentru o iubire adevarata si de viitor. Primesti din partea sa anumite semnale care iti ofera garantii certe ca te vei putea baza pe el de acum inainte, ca si el doreste sa mergeti mai departe cu incredere deplina in relatia care prinde contur din ce in ce mai bine.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Te indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera azi sa te ajute intr-o problema pe care nu o poti gestiona de unul singur, dar nu are rost sa-l privesti cu suspiciune. E posibil ca sprijinul sau sa fie sincer si real si doar tu esti cel care nu are incredere in oameni, poate pentru ca te-ai pacalit altadata cu privire la prietenia altora. Daca nu accepti sprijinul sau, s-ar putea sa pierzi o prietenie frumoasa, poate chiar un ajutor de nadejde pe termen lung, deci nu mai fi atat de indiferent la gesturile de apropiere.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Privind in jur, ai tendinta de a spune ca totul merge prost, ca nu primesti nimic bun de la ceilalti, ca esti blocat intr-o zona neagra, dar te inseli! Nu e genul tau sa te lasi coplesit de insatisfactiile minore ale vietii de zi cu zi; tu ai teluri mult mai inalte si o viziune mult mai tonica asupra viitorului, dar in loc sa privesti la ceea ce te asteapta dincolo de oprelistile actuale, bati pasul pe loc analizand ce nu merge. Elibereaza-te, cumva, de aceste frici distructive, care nu te caracterizeaza. Legea compensatiei functioneaza: daca nu primesti ceva azi, ti se ofera altceva mai bun maine!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai vrea sa te odihnesti mai mult, dar nu prea ai parte de liniste. Ziua incepe agitat, de parca ai avea multe de facut in timp scurt, dar mai tarziu vei reusi sa-ti revii la starea de pace interioara mult dorita. Daca apare vreo provocare matinala, spune-i da imediat, pentru ca ai suficienta energie pentru a o duce la capat cu succes, cum ar fi o excursie, o drumetie, poate chiar si ceva sport. Dar seara ar trebui dedicata unor activitati mai sedentare, in care sa-ti refaci energiile. Linistea vine pe inserat.






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te afli intr-o companie aparent placuta, dar dupa cateva discutii, vei incepe sa-i privesti pe ceilalti cu un dram de suspiciune, de parca ai presimti ca au si ceva de ascuns. Nu te baza intru totul pe promisiunile lor, pentru ca ai putea avea de suferit de pe urma generozitatii iesite din comun dar care nu se va materializa in nici un fel. Mai bine te bazezi doar pe fortele proprii, decat sa crezi tot ce ti se promite acum sus si tare!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi. Ca pleci undeva la tara, la padure, la mare, sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice asupra psihicului si fizicului, pentru ca aceasta pasivitate te ajuta sa redevii tu insuti.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Priveste in jurul tau sa vezi cata lume s-a adunat in jurul tau! E o placere sa socializezi, sa conversezi, sa legi noi relatii, pentru ca aceasta zi te ajuta sa-ti maresti cercul de cunostinte extrem de usor. Imagineaza-ti ca azi faci rapid colectie de cateva zeci de carti de vizita, pe care, intr-o zi, le vei folosi, in sensul ca multi dintre oameni cu care ai sansa de a intra azi in contract, vor juca la un moment dat un rol important in planurile tale. Tine-i minte, memoreaza-le fetele, numele, functiile in societate, ca sa poti uza, candva, de asa-zisa prietenie pe care o legi astazi cu acestia. Si ei te vor tine minte, si ei te vor cauta candva!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Discuti la modul foarte serios cu o persoana care a trecut prin cateva probe majore de destin si observi la el transformari uluitoare. Esti curios sa afli cum a reusit sa ajunga la fel, si ii asculti povestea cu urechile palnie, pentru ca te regasesti cumva in experienta sa. Simti ca ai putea sa-i urmezi exemplu si sa faci si tu unele schimbari benefice in viata ta. Asculta deci ce-ti transmite cel din fata ta, pentru ca nu o face nici ca sa se laude, nici ca sa castige admiratia lumii, ci pentru ca stie ca exemplul lui poate fi urmat si de altii pentru a-si gasi calea potrivita. El poate fi mentorul tau intr-un moment de cautare de sensuri.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Desi ti-ar placea ca toate sa fie bine asezate pe un fagas stabil, trebuie sa accepti faptul ca, pana la stabilitate, e nevoie de schimbare. Accepta din mers toate schimbarile pe care trebuie sa le faci, pentru ca nu vei ajunge acolo unde iti doresti daca te cramponezi de lucrurile arhi-cunoscute si deja batute in cuie in viata ta. Te afli la mijlocul unui proces de schimbare pozitiva, si trebuie sa accepti faptul ca in fiecare zi te dezvolti, mai pui o caramida la cel care vei fi maine, ca trebuie sa inaintezi pas cu pas spre tinta propusa, fara a te complace intr-o lunga si pasiva stare de confort.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții