Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Joi 11 Mai 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 10 mai 2017 | 06:30


Horoscop de azi Joi 11 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 11 Mai 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si te dezarmeaza, pentru ca suna cu totul altfel decat te asteptai. Pe moment, ai tendinta de a aluneca spre depresie si tristete, dar dupa un scurt ragaz in care treci in revista cele auzite, iti readuni fortele si pornesti pe o alta cale. E mai bine sa renunti acum la un plan care se dovedeste a fi nerentabil, care nu duce nicaieri, pentru ca sigur ai tu si un plan de rezerva in maneca. Pune-l imediat in aplicare si nu insista sa mai resuscitezi un plan fara sorti de izbanda!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Azi te joci de-a iubirea in cel mai copilaresc mod, pentru ca nu e momentul sa discuti despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o incarcatura capitala. Ia-o mai usor, bucura-te de tot ce simti, de fluturii din stomac, de distractia care insoteste fiecare clipa petrecuta in doi, fara sa pretinzi de la celalalt angajamente de cursa lunga. Vor veni si ele, dar azi cel mai bine e sa tratezi iubirea ca pe o aventura frumoasa in doi in care fiecare e liber sa experimenteze si sa se simta bine.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare. Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca stai ca pe ghimpi. E o asteptare placuta totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipa la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori sa sari deja peste unele etape ca sa vezi deja acel punct atins. Nu te grabi, chiar si aceasta asteptare are rolul ei, pentru ca te face sa privesti cu si mai multa bucurie evenimentul ce te va face fericit.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Colaborezi destul de greu cu ceilalti, pentru ca nu ai parte de tovarasi pe masura ta. Unii mai mult te incurca, altii nu stiu altceva decat sa critice ceea ce fac ceilalti dar cel mai mult te deranjeaza incompetentii care se bat cu pumnul in piept ca le stiu pe toate. E groaznic sa fii liderul unor astfel de oameni care nu stiu sa urmeze sfaturile sau indrumarile tale, incat va trebui sa pui chiar tu efectiv mana sa faci totul in locul lor.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai ocazia de a povesti de un succes din trecut care sta la baza reusitei tale de astazi. Mai sunt inca persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai facut in trecut, cu ce te-ai laudat in anii anteriori, deci scoate-ti palmaresul de la naftalina si spune singur care iti sunt realizarile mai vechi. Daca tu nu spui, cine s-o faca? Lasa modestia la o parte si spune celor dispusi sa asculte prin ce etape ai trecut pana ai ajuns aici. Poti fi un exemplu si pentru altii care inca mai vaslesc din greu sa te ajunga!






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Azi ai o sansa cu totul speciala de a te remarca,d e a atrage toate privirile asupra ta, pentru ca esti, de departe, cel mai bun intr-o confruntare. Increderea deplina care ti se citeste pe chip te ajuta sa iesi in evidenta si astfel toata lumea sa-ti remarce suprematia si calitatile. Lumea va vorbi despre tine azi in termeni elogiosi, semn ca ti se recunoaste valoarea si unicitatea intr-un anumit domeniu, ca atare fa un pas in fata si arata lumii mai clar la ce esti tu cel mai bun. Orice examen, orice confruntare de forte, orice comparatie cu restul lumii te aseaza pe tine in prim plan, pentru ca meriti toate laudele prin ceea ce reprezinti. Ai motive sa fii mandru de tine!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu poti trece, deocamdata, la etapa urmatoare a unui plan de la care aveai mari sperante si totul din cauza unei piedici venite de la o persoana care incearca sa-ti mai taie avantul. Nu renunta la scopul tau, dar asculta totusi sfaturile sale, pentru ca e posibil sa fie o idee buna, care va duce acolo unde vrei sa ajungi, dar pe alte cai decat ai ales tu prima data. Daca cineva te opreste, nu inseamna neaparat ca iti vrea raul, ci doar iti atrage atentia asupra unor puncte slabe in planurile tale, pe care le poti repara sau ocoli la timp.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza in jurul tau din cauza unui amic ce isi elibereaza nervii pe oricine, mai bine iesi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru ca valvataia e gata sa izbucneasca. Sunt momente cand a ignora, a te face ca nu auzi, a trece mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat sunt cele mai bune reactii in cazul momentelor critice. Taci si suporta situatia, chiar daca nu-i convine, pentru ca numai asa poti dezamorsa mai repede bomba!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai o suma de bani la dispozitie, dar nu o poti canaliza intr-o singura directie ca sa scapi de o plata mai consistenta, ci trebuie s-o dramuiesti in asa fel incat sa acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii ale acestei perioade. Daca e vorba de sosirea unor bani care ti se cuvin, si acestia vin cu taraita, nu toti deodata ca sa poti simti ceva de pe urma lor. Venind putin cate putin, practic se si duc imediat. Ideal ar fi daca gasesti brusc o a doua sursa de venit pentru ca da, se poate intampla azi si o asemenea minune!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti tras in prea multe directii si nu te poti concentra eficient, asa cum vor colegii tai de la tine. Incearca sa le dai impresia ca esti un om de incredere, ca iti asumi responsabil toate sarcinile care iti revin, chiar daca, in sinea ta, esti neatent si pus pe glume. In anumite medii trebuie sa imbraci haina omului serios care lasa o impresie ireprosabila, altfel vei fi imediat etichetat gresit. Ia lucrurile mai in serios!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții