Zodiac chinezesc weekend

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc weekend 26-28 aprilie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc ...

Citește Horoscopul zilei de Luni 22 Mai 2017

Written By NIKE B. on duminică, 21 mai 2017 | 06:41


Horoscop de azi Luni 22 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 22 Mai 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că, dintr-o dată, eşti mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni. Unii chiar îţi pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aştepţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece. Tu spui că se poate orice şi-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, iar motorul principal al fiecărei acţiuni eşti tu.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Lucrurile bune se clădesc lent, iar lecţia răbdării o vei învăţa şi zilele acestea printr-un eveniment care te convinge că uneori merită să aştepţi oricât până ce ajungi acolo unde speri. După o perioadă lungă de efort şi de răbdare, iată că poţi pune mâna pe rezultatele concrete ale eforturilor depuse şi ai toate motivele să fii mândru de tine. Nu te aştepta, aşadar, la rezultate imediate, pentru că eşti implicat într-un proiect care evoluează extrem de lent, dar măcar ai garanţia că la capăt este exact ceea ce ai planificat.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un prieten ştie când ai nevoie de o vorbă bună în momentele dificile şi, mai ales azi, ai ocazia să descoperi cine îţi este cu adevărat alături, trup şi suflet. Şi tu ai face la fel, la nevoie, pentru el, deci schimbul de sfaturi, de gesturi de susţinere şi de încurajări este la ordinea zilei. Ai un prieten sincer aproape care găseşte întotdeauna cele mai potrivite cuvinte pentru a te îmbărbăta, pentru a te readuce pe linia de plutire, pentru a-ţi alunga dubiile şi teama. Nu sta singur când simţi depresia că-ţi dă târcoale, ci lasă pe cineva să îţi ţină companie, căci prezenţa sa va avea afecte miraculoase!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ai mereu de învăţat din experienţele nefaste, deci nu trebuie să aluneci spre pesimism sau spre severe procese de conştiinţă doar pentru că nu ţi-a ieşit un plan în care ai investit energie. Ascultă de la cei care au trecut prin situaţii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei în momentele critice şi urmându-le exemplul. Ai noroc să primeşti un sfat bun de la cineva care a făcut aceeaşi greşeală în trecut şi a depăşit cu brio momentul, ca atare poţi face ce-ţi spune ca să nu duci prea departe o situaţie neplăcută. O poţi evita ascultându-l cu luare aminte!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Impasul care apare azi pe neaşteptate în planurile tale te dezarmează pe moment, dar nu pentru mult timp. Eşti conştient că nimic nu se va rezolva de la sine, de aceea te ambiţionezi să lupţi cu aceste obstacole şi să nu le laşi să pună stăpânire şi pe tine. Bravo, dai dovadă de tenacitate şi de curaj exact acolo unde alţii ar fi clacat cel mai repede, semn că pe tine nu te opreşte o piedică oarecare. Descoperi în tine resurse de energie care te vor ajuta să repari situaţia foarte repede şi să mergi mai departe mândru de tine!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai nevoie de puţină linişte, pentru că sufletul tău e încărcat de emoţii care nu-ţi fac deloc bine. Detaşează-te de toate, ia-ţi o zi complet liberă şi ocupă-te de ceea ce-ţi bucură inima. Somn, muzică de relaxare, câteva ore de SPA, orice consideri că îţi umple bateriile merită pus azi în capul listei de sarcini, pentru că vor restabili nivelul tău optim de energie. Nu trebuie să faci nimic din ceea ce îţi provoacă stări negative ce teamă, de stres, de oboseală fizică sau psihică, deci adu-ţi aminte, pentru câteva ore, de tot ce doreşte sufletul tău şi oferă-i cu generozitate!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Faci totul ca la carte, chiar dacă cei din jur te ispitesc să încalci unele reguli. Intuiţia ta îţi spune că e mai bine să urmezi căile drepte decât să obţii ceva apelând la tertipuri necinstite. Eşti conştient că adevărul iese întotdeauna la iveală şi, când ceilalţi se vor căi şi vor suferi consecinţele propriilor abateri, tu vei avea curajul să ieşi în faţă şi să spui cu mândrie că ai urmat căile cele bune. Cineva este acolo să judece lucrurile la modul cel mai sever şi tu poţi ieşi cel mai bine din această analiză la sânge, tocmai pentru că nu te-ai abătut de la lege.






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Visezi la clipa când lumea îţi va da dreptate şi va recunoaşte că a greşit în etichetele pe care ţi le-a pus fără să le meriţi. Tu ai răbdare, convins că adevărul va ieşi la iveală într-o zi şi nu e decât o chestiune de timp până acolo. Între timp nu sta pasiv, aşteptând din cer o minune, ci caută argumente, dovezi, documente eventual care să îţi susţină poziţia. Luptă pentru ceea ce ţi se cuvine, că e un drept luat, că e o rectificare de imagine, că e o informaţie eronată împrăştiată în jur, pentru că ai toate şansele să faci lumină.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Trebuie să dai startul unei acţiuni noi, dar ai mai multe direcţii de mers şi nu ştii care e mai bună pentru tine. Intuiţia ta nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să-ţi asculţi cu atenţie vocea interioară care te împinge doar spre una din alternativele oferite. Dă-i curs celei spre care îţi dă ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă. Emoţia momentului este mare, pentru că, atât timp cât nu ai şi o garanţie certă pe care să te bazezi, pare doar o senzaţie dincolo de raţiune.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Simţi nevoia să te înconjori de oameni dragi, de persoane care au un efect tonic asupra ta, şi dacă priveşti în jur, descoperi cel puţin doi prieteni buni care îţi sunt alături cu toată fiinţa. Îi simţi că se implică trup şi suflet, că participă intens la tot ceea ce le spui, şi astfel de momente îţi demonstrează, din când în când, pe cine te poţi baza la nevoie. E modul lor de a-ţi răspunde la situaţii similare când şi tu ai intervenit pozitiv în viaţa lor cu sfaturi, cu emoţii, cu vorbe bune.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cineva drag sufletului tău are nevoie de o vorbă bună, de un ajutor salvator, şi îi demonstrezi câte poţi face pentru el dacă ţi-o cere. Eşti alături de el trup şi suflet, îl încurajezi, îi oferi motive de speranţă, încerci să participi efectiv la rezolvarea problemelor sale şi îţi va fi recunoscător pentru binele pe care i-l faci cu dragă inimă! Eşti capabil de adevărate sacrificii pentru cei la care ţii, fiind modul tău de a le întoarce diverse servicii pe care şi ei le-au făcut pentru tine în momente similare.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Cu atitudinea pe care o ai, totul evoluează în direcţia cea bună. Crezi cu tărie că ceea ce faci are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până vei ajunge la capăt. Ai şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi materializa un gând. Poţi uimi lumea prin ceea ce se naşte din mintea sau din mâinile tale, deoarece investeşti toate resursele tale cele mai bune în acest sens: ambiţie, încredere, plăcerea de a munci, spirit practic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții