Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 6 Mai 2017

Written By NIKE B. on vineri, 5 mai 2017 | 05:48


Horoscop de azi Sambata 6 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 6 Mai 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu trebuie sa tratezi impasul in care te simti blocat ca pe cel mai rau lucru, pentru ca si piedicile au rostul lor. De data aceasta, stand o vreme pe loc, mai ai timp de gandire, ti se ofera ragazul necesar pentru a mai trece totul in revista si a ajusta ce se mai poate. Nu sta pe loc lasand orele sa treaca inutil, ci implica-te serios in analiza problemei in care ai ramas captiv, pentru ca poti gasi solutia salvatoare. Un pic detasat de miezul evenimentelor, fara sa te impinga nimic de la spate sa actionezi imediat, vezi altfel iesirea din impas.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

De nu se stie unde, vine o veste excelenta care te face fericit. Poate e o sansa rara de a te remarca sau de a-ti implini un vis, doar pentru ca prinzi un val favorabil care te propulseaza direct la tinta propusa. Nici tie nu-ti vine crede cat de norocos poti fi pentru ca da, e o chestiune de noroc sa ajungi in varf. Altadata, ai fi muncit mai mult pentru acelasi rezultat, dar azi te afli sub o aripa protectoare si in niste auspicii astrale atat de bune, incat chiar si cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragostea are nevoie si de lucruri palpabile pe care sa se bazeze, nu numai de emotii aprinse si de vorbe dulci. Partenerul asteapta de la tine un gest concret prin care sa inteleaga mai bine ce intentii ai de la relatia voastra. Un angajament solid, un proiect comun care sa consolideze relatia sau o investitie in care amandoi sa implicati resurse mari de timp, de bani si de energie sunt dovada clara ca amandoi sunteti dispusi sa mergeti mai departe cot la cot. Depasiti faza iubirii incipiente si treceti la o etapa superioara: claditi ceva impreuna.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Te simteai nesigur pe tine, calcai ca pe coji de oua si aveai un sentiment ciudat ca nimic nu e stabil in planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice si garantii care vor alunga starea de incertitudine. Devii din ce in ce mai sigur pe ceea ce faci si increderea aceasta te motiveaza sa mergi mai departe cu capul sus, calcand din ce in ce mai ferm si apasat, cu senzatia ca mergi in directia cea buna. Probabil esti sustinut de cineva care-ti diminueaza emotiile si fricile ce te-au impovarat inainte, si cat timp esti sub protectia sau indrumarea sa, totul merge bine. Lasa teama deoparte, esti in siguranta!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Doar indiferenta te-ar putea scapa azi de o situatie neplacuta pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te baga asadar in nicio actiune cu factor de risc oricat de mic, pentru ca nu esti pregatit sa faci fata unei surprize care ar putea strica si mai rau. Cu cat ramai mai rece la tot ce se petrece in jur, cu atat sansele de a nu fi atins de efecte negative creste, dar e greu de crezut ca vei putea sta deoparte fara sa te implici cat de cat, de parca pericolul te-ar atrage ca un magnet.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Fii foarte atent la persoana care incearca azi sa ti se bage pe sub piele cu linguseli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru ca urmareste sa te induca in eroare si sa se foloseasca de tine. Intentiile sale sunt clar negative, dar daca nu ramai realist si nu observi la timp ca ceea ce spune e praf in ochi, i-ai putea pica in plasa. Vrea sa-ti castige increderea si prietenia ca apoi sa extraga de la tine informatia sau sprijinul de care se poate folosi in avantaj propriu.







Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Unele lucruri ajung la final, intr-o zi, si nu are rost sa ramai atasat de cele de demult. Lasa trecutul sa se duca, gata, ce a avut de oferit, e deja amintire si ai folosit cu succes. Acum conteaza directia spre care te indrepti, iar viitorul e de-a dreptul promitator, numai ca nu poti vedea viitorul daca tu stai inca blocat in trecut. Deschide poarta care face trecerea dintre ce a fost si ce va fi si asteapta cu incredere ce are viata sa-ti ofere de acum inainte. Se apropie evenimente minunate, care au legatura cu tot ce ai trait pana acum, semn ca, bune, rele, evenimentele trecute le-au generat pe cele care urmeaza. Asteapta-le cu interes si optimism!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Apreciezi enorm sprijinul celor din jur la problemele tale actuale si vei vedea cat de important e sa ii atragi si pe ei in rezolvarea acestora. Toti vin cu idei si cu propuneri, si ajunge doar sa le pui cap la cap pentru a extrage concluziile care vor multumi pe toata lumea. Tu esti doar in centrul acestor discutii aprinse, cel care aduna la un loc un grup mai larg de persoane pentru un scop comun, tu esti cel care prezinta subiectul, ca mai apoi sa inceapa furtuna de idei generatoare de solutii salvatoare. E o placere sa urmaresti cum se manifesta entuziasmul tuturor!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nimeresti intr-un mediu foarte violent, in care se spun lucruri dure, se apeleaza la nervi, ceea ce tensioneaza relatiile cu cei care iti apar in cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine sa-ti tii si tu sub control nervii, pentru ca atmosfera creata poate fi de fapt scanteia unui scandal si mai mare, pentru ca si tu esti iritabil si-ti sare tandara imediat. E nevoie de o imensa toleranta din partea ta, desi ti se vorbeste urat, dar decat sa torni si tu gaz pe foc, mai bine te retragi cat timp este inca liniste.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O noutate de zile mari se iveste la orizont - un castig nou, un job nou, o colaborare noua - dar cere si din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma aceasta scanteie abia intrezarita intr-o flacara. Nu te crampona de detalii si fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru ca nu ele conteaza, ci concentreaza-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naste in mintea ta. Ai mai trecut prin astfel de situatii, ai deja experienta, deci ajunge doar sa pui mana pe unelte si sa construiesti concret ceea ce deocamdata e ca un gand undeva in mintea ta. Fii sigur ca se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializata curand!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi. Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții