Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Mai 2017

Written By NIKE B. on duminică, 7 mai 2017 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o zi plina de intalniri, care deschid usile unor posibile relatii amoroase. Cunoasteti oameni noi care sunt atrasi de magnetismul dumneavoastra. O sa aveti de ales cui sa ii oferiti atentia dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi sunteti prins in jocul comentariilor cu tenta sexista. Prejudecatile si stereotipurile va afecteaza judecata. Lupta insa pare sa va binedispuna si sa aduca la suprafata latura dumneavoastra competitiva.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunt in prim plan probleme legate de datorii. Fie ca e vorba de rate, pensii alimentare sau ipoteci, aveti de dat bani.


Horoscop pentru femeia din Rac

Organismul e mai sensibil decat de obicei si se impune o dieta serioasa. Pe de alta parte, apar noi sanse pe plan profesional. Activitati caritabile va pot deshide usi in acest sens.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi va sunt favorizate aptitudinile profesionale. Se intrevede o promovare, care contribuie la imbunatatirea imaginii proprii.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Influentati in mod favorabil o situatie domestica, prin optimismul dumneavoastra. Si cei dragi va sunt recunoscatori si va vin in ajutor.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Discutiile purtate cu partenerul, colegii de munca sau alti asociati vor fi un real ajutor astazi. Veti reusi sa va clarificati astfel o nelamurire care va apasa de multa vreme.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Beneficiati de protectia unei persoane mai in varsta in proiectele pe care le demarati. Veti comunica foarte usor cu reprezentantii autoritatii si cu sefii. Sunteti increzator in fortele proprii si asta nu va aduce decat beneficii.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Permiteti-va sa lasati putin garda jos si sa va batatoriti drumurile cu ajutorul simtului umorului, pe care il aveti din plin. Veti reusi sa va extindeti cercul social si sa va cunoasteti mai bine pe dumneavoastra insiva.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o idee buna sa mai co-optati o persoana in planurile dumneavoastra, daca vreti sa aiba succes. Cu toate acestea, purtati-va ca un prieten, dar actionati ca un spion. Nu strica sa fiti prudent.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Eforturile dumneavoastra de a progresa profesional se lovesc de reticenta celor din jur. Si asta numai pentru ca in lupta pentru succes, ii neglijati prea mult pe cei dragi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti serios si hotarat si prietenii observa acest lucru. Determinarea e reteta succesului, ramaneti pe acest fagas si stabiliti-va bine tintele. Ambitia va va fi rasplatita!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții