Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 21 Mai 2017

Written By NIKE B. on duminică, 21 mai 2017 | 06:33


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 21 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 21 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E cazul sa aratati celor din jur care va este adevarata valoare. Sunteti foarte popular si atrageti privirile oriunde ati merge. Tendinta de a va asuma riscuri se manifesta in special in domeniul financiar.



Horoscop pentru femeia din Taur

Partea mai masculina a personalitatii dumneavoastra iese astazi la suprafata. Pentru femei, va insemna ca vor duce o lupta in care vor dovedi ca pot detine controlul. Pentru barbati, va insemna o lupta pentru suprematie dusa cu un reprezentant al aceluiasi sex.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Analizat-va cu ochi obiectivi situatia de la serviciu! Daca nu sunteti multumit de ce constatati, astazi e cea mai buna zi pentru a va exprima nemultumirile, pentru ca reusiti sa empatizati cu cei din jur.


Horoscop pentru femeia din Rac

Evitati tendinta de a rezolva probleme grave cu solutii facile. Sunteti tentat sa abandonati lucrurile inainte de a le duce la capat. Sunt totusi lucruri care necesita mai multa atentie.



Horoscop pentru femeia din Leu

Un prieten nu se simte prea bine si, chiar daca nu v-o cere, poate ar fi bine sa ii acordati putin din timpul dumneavoastra. Daca oferiti sfaturi, oferiti-le din inima, nu din minte!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar parea ca a da vina pe altii pentru esecuri e simplu, dar e esential sa va asumati responsabilitatea pentru erorile trecutului. Altfel veti ramane aceeasi persoana superficiala pe care nimeni nu se va baza.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti hotarat sa progresati pe toate planurile si nu mai vedeti altceva in fata ochilor. E bine sa va consoldati legaturile cu cei mai in varsta, se vor dovedi a fi un real sprijin.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu veti reusi sa ganditi prea clar astazi. Ar fi bine sa separati lucrurile palpabile de fantezii. Daca va implicati sentimental in lucruri pragmatice, totul va iesi pe dos.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi aveti nevoie de un ghid, altfel va simtiti pierdut si incapabil de a duce la bun sfarsit lucrurile. Dezvoltarea spirituala se apropie de sfarsit, gasiti ce aveati nevoie in ideile celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti intr-un stadiu de re-analizare a muncii pe care o depuneti. Va dati seama daca sunteti apreciat sau nu la adevarata valoare. Pastrati-va calmul si fiti rational! Nu ati vrea sa gresiti in fata sefilor, nu-i asa?


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Primiti semnale de dragoste confuze, care va pun in situatii jenante. Le puteti evita, daca aveit rabdare si sondati mai mult terenul, inainte de a lua orice initiativa.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o perioada foarte emotionala pentru dumneavoastra, simtiti nevoia sa fiti alintat si protejat de cei dragi. Va petreceti timpul in sanul familiei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții