Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 11 Mai 2017

Written By NIKE B. on joi, 11 mai 2017 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 11 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 11 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi nu aveti nevoie decat de cateva ore de somn in plus. Durerile nu va trec insa asa, ci printr-o iesire in aer liber. Tensiunea si durerile corpului sunt un semnal de alarma pe care ar fi bine sa nu il mai ignorati.



Horoscop pentru femeia din Taur

Va chinuiti prea mult sa schimbati filozofia de viata a unei persoane dragi. Nu e neaparat din altruism, cat din dorinta de a sti ca cineva depinde de dumneavoastra. Analizati mai bine motivele "ajutorului" dat.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Drumurile parca devin mai netede in domeniul dragostei. Aveti tot soiul de intalniri la munca si trebuie sa va mentineti concentrarea, altfel riscati sa omiteti ceva esential.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu e o zi buna pentru a insista in crearea noilor relatii sau atasamente. Nu reusiti sa va stapaniti emotiile si veti proiecta o imagine gresita in ochii celor din jur.



Horoscop pentru femeia din Leu

Simtiti ca nu va este indeajuns de apreciata munca. Sunteti sabotat de un coleg si orice tentativa de a-l pune la punct pare in zadar. E cazul sa lasati lucrurile sa curga de la sine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E posibil sa va schimbati domiciliul sau sa demarati proceduri in acest sens. S-ar putea ca asta sa fie noutatea de care aveati nevoie in aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Vi se redeschide o usa a unei relatii mai vechi, care se promite a fi de lunga durata de aceasta data. Ar fi bine ca macar acum sa va tineti promisiunea de a petrece mai mult timp cu aceasta persoana draga din trecutul dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va revin in minte traume ale copilariei. Faceti-va o favoare si relaxati-va, cautati un refugiu in care sa puteti renunta la gandurile negre.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti in starea necesara pentru a spune exact ce aveti pe suflet. Pastrati-va concentrarea si nu deviati de la subiect! Se intrevede posibilitatea unui job mai bun.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va sunt lansate oferte de participare la petreceri, nunti sau alte activitati sociale. Simtiti nevoia sa faceti o schimbare de look, pentru a face senzatie in cercurile in care sunteti invitat.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simtiti nevoia unei schimbari de ritm in viata dumneavoastra. Dar asta nu se va intampla daca veti continua sa va afundati in munca.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca lucrurile nu merg chiar bine in ultima vreme, incercati sa va amintiti care erau lucrurile care va entuziasmau inainte. Recultivati acele emotii si incercati sa vedeti partea plina a paharului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții