Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Joi 25 Mai 2017

Written By NIKE B. on joi, 25 mai 2017 | 06:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 25 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 25 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Apar probleme in plan familial. Cei dragi au nevoie de atentia dumneavoastra. Va trebui sa va mobilizati energiile pentru a le fi alaturi.



Horoscop pentru femeia din Taur

O relatie care parea platonica infloreste si devine o frumoasa poveste de dragoste. Rabdarea si optimismul lucreaza mana in mana si va aduc numai beneficii in plan social.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie sa sacrificati o parte din timpul personal pentru rude si situatia nu va prea incanta. Lasati planurile pe care le aveati pentru zile in care veti fi mai liber, oricum nu puteti scapa de datoriile fata de cei dragi astazi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu va accentuati astazi trairile prin gandirea prea profunda a problemelor. Aratati-va sentimentele, dar faceti-o intr-o maniera potolita!



Horoscop pentru femeia din Leu

In loc sa va mai concentrati pe detalii, analizati mai bine imaginea de ansamblu. Riscati sa nu asamblati bine piesele puzzle-ului la care lucrati.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Latura financiara a vietii dumneavoastra e in prim plan astazi. Marirea de salariu de mult promisa pare sa fie pusa in practica (in sfarsit!) E timpul pentru shopping!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Intrati intr-o parioada a norocului, in care aveti parte de intalniri si oportunitati noi. Toate problemele par mai usoare si tintele dumneavoastra sunt tot mai ambitioase.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Problemele de astazi nu au rezolvari rapidde. E nevoie de rabdare su perseverenta pentru a trece peste ele cu bine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Lumea nu e mereu rezonabila. Permiteti-va sa fiti ceva mai rebel, pentru a elibera tensiunea care v-a cuprins.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Acordati mai multa atentie sigurantei la locul de munca! Sunteti predispus la accidente stupide, care vor avea efecte destul de grave.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca nu e neaparat necesar, amanati incheierea intelegerilor sau semnarea actelor pentru alte zile. Nu trebuie sa mai actionati sub impulsul a ceea ce vor altii sa faceti, concentrati-va mai mult pe ce va doriti dumneavoastra de la viata!

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti afectuos si prietenii par sa va raspunda cu aceeasi moneda astazi. Lasati-va dus de val, orice tentativa de a forta lucrurile va crea conflicte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții