Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Joi 4 Mai 2017

Written By NIKE B. on joi, 4 mai 2017 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 4 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 4 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va cam paraseste simtul umorului astazi si cei din jur sunt indusi in eroare de atitudinea dumneavoastra ursuza. Dar compensati prin talentul de a-i convinge ca e doar o faza.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sentimentele dumneavoastra sunt dinamice astazi, dar le tineti in frau cu succes. S-ar putea sa fie necesar sa va sustineti cu hotarare un punct de vedere care va fi contestat de superiori. Rabdarea si tactul sunt elementele cheie ale zilei.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ati avut parte de o "supradoza" de familie si rude si simtiti nevoia sa evadati din acest peisaj. Ati fost suprasolicitat de cei dragi si ati avut curajul sa va exprimati nemultumirea.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu sunteti prea deschis la ideile celor din jur si aveti tendinta sa ii invinuiti pe ei pentru nereusite. Mai bine v-ati revizui atitudinea fata de problemele zilei.



Horoscop pentru femeia din Leu

Norocul va suradde si va aduce in cale un venit neasteptat. Ceea ce e perfect, avand in vedere ca aveati de platit niste datorii mai vechi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E timpul sa faceti o schimbare in aspectul dumneavoastra fizic. S-ar putea sa fie de ajuns un machiaj nou si o culoare mai indrazneata la par. Nu va avantati in lucruri prea complicate!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Va scade realismul si riscati sa va expuneti punctele slabe. Sunteti mai vulnerabil decat de obicei. Fiti atent cu cine interactionati si cui va deschideti sufletul!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi e bine sa cereti o parere a unui prieten, asociat sau ruda, pe marginea unei probleme legale. Dezbaterile, contradictiile si discutiile intense sunt la ordinea zilei.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi buna pentru regenerare emotionala. Va dedicati timpul pentru a-i consilia si asculta pe cei din jur. Aveti dispozitia necesara pentru intalniri intime.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti ambitios si simtiti ca sunteti capabil de a infrunta cu succes provocarile. Orice impediment v-ar iesi in cale, va va scoate din sarite. Orogliul si spiritul competitiv sunt pe focuri.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acum simtiti nevoia sa aveti mai multi bani, mai mult prestigiu, mai multa atentie. Dar nu va lasati dorintele sa alerge prea departe! Daca faceti lucrurile treptat, probabil ca va veti bucura mai multa vreme de pe urma castigurilor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi sunteti nevoit sa faceti pe victima, numai pentru a ridica stima de sine a unui prieten. Din pacate, simtiti nevoia de distractie si un prieten deprimat nu va ajuta in efuziunile dumneavoastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții