Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Luni 29 Mai 2017

Written By NIKE B. on luni, 29 mai 2017 | 05:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 29 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 29 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sanatatea si problemele de munca sunt dependenete una de alta astazi. E important sa va puneti la punct agenda zilnica, pentru a va asigura ca aveti parte si de momente de respiro.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti cam impulsiv in ce priveste alegerea prietenilor astazi. Entuziasmul pe care il simtiti in fata relatiilor pe care le aveti va incetoseaza gandirea rationala. Traiti totul la maxim si riscati sa va epuizati.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Optimismul care va incearca are un efect pozitiv asupra vietii dumneavoastra. Daca reusiti sa va dati seama care e motivul acestei stari de bine, veti reusi sa o prelungiti si in viitor.


Horoscop pentru femeia din Rac

E nevoie sa stabiliti noi limite si sa reduceti nivelul de munca, pentru a nu devia de la scopul dumneavoastra principal. Chiar daca pare dificil, calitatea e mai importanta decat cantitatea.



Horoscop pentru femeia din Leu

Reluati legatura cu vechi prieteni de care va era dor. Rezervati-va timp pentru a arata recunostinta celor care v-au fost alaturi in trecut! Sunteti generos si simtiti nevoia sa va implicati in actiuni caritabile.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Reusiti sa stabiliti un echilibru perfect intre castiguri si cheltuieli. Chiar daca riscati sa pareti cam zgarcit, pastrati-va spiritul econom pentru atingerea scopurilor dumneavoastra marete!


Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi buna pentru a redefini strategiile vechi si pentru a captusi acele ziduri care va tin departe de lume. Nu e vorba de izolare, ci de cunoasterea propriilor limite si capacitati.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

E mai bine pentru dumneavoastra sa va culcati devreme, pentru a va trezi la fel. Nu e bine sa pierdeti noptile, somnul e esential pentru randamentul dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Petreceti timp cercetand posibiltati de calatorie si de aprofundare a studiilor. Doriti sa va sporiti sansele de castig si simtiti ca explorarea unor noi terenuri va va ajuta sa va diversificati metodele de lucru.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu sunteti de acord cu felul in care se comporta un prieten. Veti avea nevoie de tact pentru a va exprima nemultumirea. Riscati sa va bagati intr-o situatie jenanta!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti de platit facturi si sunteti frustrat de lipsa banilor. Dar chiar cand lucrurile pareau mai sumbre, un castig neasteptat apare si va scoate din impas.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca reusiti sa intelegeti mai bine aspectele deranjante ale dumneavoastra si ale celor din jur, veti reusi sa faceti diferenta intre criticile constructive si injuriile aduse cu buna stiinta. Numai asa nu veti reactiona ofensiv, atunci cand nu e cazul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții