Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Marti 2 Mai 2017

Written By NIKE B. on marți, 2 mai 2017 | 05:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 2 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 2 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Analizati-va situatia in detaliu si apoi luati deciziile corecte. Numai prin atentie puteti lua hotarari lucide. Odate stabilita contururile, puteti actiona.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti mai analitic fata de viata dumneavoastra si ii inundati pe cei din jur afectiune. Cineva din anturaj va inhiba totusi aceste porniri.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti mai practic si aveti viziuni mai clare asupra chestiunilor financiare. Va concentrati mai usor si reusiti sa va croiti cai noi spre succes.


Horoscop pentru femeia din Rac

E cazul sa reununtati la obiceiuri, chiar daca va e greu sa iesiti din rutina. Va agatati prea mult de radacini si de educatia data de familie si uitati ca, totusi, traiti intr-o perioada diferita. Iertati si uitati greselile trecutului!



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca planuiti sa faceti calatorii, nu omiteti nici un detaliu din agenda! Riscati sa compromiteti intreaga escapada din cauza unor mici scapari.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se petrec multe schimbari in viata dumenavoastra si simtiti nevoia sa faceti cateva modificari si in aspectul fizic. O garderoba noua sau ceva mai multe exercitii fizice sunt primele solutii care va vin in minte.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Atitudinea celor din grupul dumneavoastra este ciudata si va chinuiti sa va dati seama care sunt motivele comportamentului lor ciudat. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti schimbari in prieteniile dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista o persoana hotarata sa va descoase pana la ultimul detaliu si adoptati o atitudine ofensiva fata de ea. Poate ca e mai usor sa ii evitati prezenta, decat sa va angajati intr-un conflict obositor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Activitatile de grup va stimuleaza astazi si va binedispun. Sunteti creativ si aveti multe idei bune. Latura mai rebela iese la suprafata si va schimba rutina zilnica.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti cuprins de o pasiune mistuitoare, pe care riscati sa o duceti pana la obsesie. Sunteti predispus sa traiti totul la extrem, lucru care va pune in pericol imaginea publica.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Investitiile facute cu inteligenta va vor aduce beneficii in viitor. Cercetati terenul si pasiti pe el cu incredere!

Horoscop pentru femeia din Pești

Excesele culinare, extravaganta si noptile pierdute va vor aduce pe muchie de cutit. Aveti o viziune superficiala asupra vietii si riscati sa fiti tras in piept de cei care va vor raul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții