Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 3 Mai 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 3 mai 2017 | 05:33


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 3 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 3 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Veti duce o lupta pentru putere cu cineva din anturaj care incearca sa va restrictioneze ambitia si sa va curme aripile in zbor. Nu il lasati sa va intrerupa din drum!



Horoscop pentru femeia din Taur

Activitatile fizice va ofera satisfactii mari astazi. Simtiti nevoia sa va asumati riscuri si sa traiti viata pe muchie de cutit.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Analizati mai profund valorile pe care vi le-ati construit si revizuiti-le, daca e nevoie! Va asteapta o perioada de incercari si provocari si daca nu aveti un sistem bine pus la punct, veti intarzia luarea deciziilor importante.


Horoscop pentru femeia din Rac

Incercati sa va sporiti increderea in sine si nu mai lasati temerile stupide sa va incetineaasca din drum. E mai bine sa luati singur decizii in ce va priveste.



Horoscop pentru femeia din Leu

Gandul va e la distractie si petreceri. Aveti mai multe optiuni in acest sens si e nevoie sa le ierarhizati. O noua relatie se contureaza astazi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E foarte important ca astazi sa va confruntati cu acele trasaturi negative pe care le-ati ignorat in ultimul timp. Greselile trecutului v-au ajuns din urma si va compromit viitorul.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca nu ii sufocati pe cei din jur, o sa va bucurati de relatii mai solide si mai satisfacatoare. Sentimentul de securitate va e zdruncinat de atitudinea suspicioasa pe care o aveti.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Luati viata foarte in serios si va puneti intrebari exitentiale, legate de alegerile pe care le-ati facut. Abia acum va dati seama de drumul pe care ati pornit.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va atrag jocurile de noroc si, din fericire, sunteti si sub protectia planetelor. Energia care va cuprinde contribuie la sansele de castig care planeaza deasupra dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Intuitia e la cote maxime si sunt sanse mari sa faceti presupuneri care se vor dovedi a fi adevarate. Lasati-va dus de valul instinctelor, nu veti da gres!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vedeti propria viata cu ochi mai maturi si mai experimentati. Sunteti acum capabil sa va reorganizati sistemul de valori. Simtiti nevoia sa va schimbati viziunile generale.

Horoscop pentru femeia din Pești

Fiti atent la ce spuneti, nu ganditi prea clar astazi. Riscati sa creati certuri cu persoanele dragi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții