Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 Mai 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 10 mai 2017 | 06:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ritmul vietii dumneavoastra pare sa se accelereze astazi. Totul va pare mai viu, mai alert si mai revigorant. Ideile buna va sunt la indemana.



Horoscop pentru femeia din Taur

E ciudata contradictia intre nevoia de singuratate si cea de a impartasi emotii cu o persoana draga. Cu toate acestea, e perfect normal, pentru ca exact acea persoana va face sa va izolati de restul lumii. Ce-ar fi sa purtati o discutie deschisa cu cel care va bantuie gandurile?

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Socializarea este favorizata astazi. Relatiile vi se consolideaza fara prea mult efort.


Horoscop pentru femeia din Rac

Va redefiniti valorile si credintele, in special cele legate de aspiratiile profesionale. E o zi in care va veti da seama daca actualul drum pe care pasiti este si cel care vi se potriveste cu adevarat.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi sunteti mai curajos si vreti sa incercati ceva ce nu ati mai facut niciodata. Simtiti nevoia sa iesiti din rutina si sa faceti ceva memorabil. Din fericire, un prieten e pe aceeasi lungime de unda si va acompaniaza.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va ies in cale mai multe oportunitati. Analizati cu atentie care ofera satisfactii de moment si care va promit beneficii pe termen lung. Apoi, nu ramane decat sa va dati seama ce e mai important pentru dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi buna pentru a va pune la punct caminul, daca nu ati prea avut timp de asta in ultima vreme. Va preocupati de redecorarea si armonizarea spatiului in care va desfasurati activitatile.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va concentrati toata energia pe rezolvarea problemelor din domeniul muncii. Simtiti ca va asteapta un inceput nou si vreti sa va asigurati ca totul va fi in ordine pentru a-l intampina cum se cuvine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va simtiti norocos in dragoste si sunteti mai recunoscator pentru ce aveti decat de obicei. Il apreciati pe partener si va dati seama ca, in ciuda defectelor, il preferati in preajma dumneavoastra. Pastrati sentimentele bune!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti foarte solicitat de atributii, atat la domiciliu, cat si la job. Va veti simti epuizat la sfarsitul zilei. Cineva din jur isi pune ordine in viata si sunteti afectat si dumneavoastra de schimbarile pe care le face.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi, o singura metoda pare sa va relaxeze: o aventura de o noapte va incarca bateriile. Pe de alta parte, simpla conexiune, de orice fel cu cei din jur, va aduce satisfactii de moment. E o zi a usilor deschise!

Horoscop pentru femeia din Pești

Timpul va preseaza, avand in vedere ca aveti de rezolvat multe probleme delicate, care necesita atentie sporita. E o zi a gandirii ascutite si a ideilor stralucite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții