Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 31 Mai 2017

Written By NIKE B. on marți, 30 mai 2017 | 19:53


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 31 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 31 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea planetelor favorizeaza o atmosfera patimasa alaturi de partener, iar dvs. nu ati fost niciodata impotriva exprimarii directe a sentimentelor. Daca va aflati intr-o relatie serioasa, va veti da seama ca dragostea ce o simtiti unul pentru celalalt este ceva real. Daca tocmai ati inceput o legatura amoroasa, este bine sa nu aveti retineri.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi ar fi indicat sa va ganditi ceva mai mult la viitor si sa incercati sa puneti bazele unei relatii pe care o considerati cu adevarat speciala! E posibil ca din pricina diversilor factori prezenti in vietile voastre sa nu reusiti momentan sa aduceti relatia acolo unde v-ati dori.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti gata sa ii arati persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine. Asa ca, daca vrei sa pui la cale ceva special, poate ca ar fi bine sa te uiti la un film romantic, din care sa te poti inspira!


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca cineva la care tine-ti pare a fi foarte intens la intalnirea de azi, cauza sta in pozitia palnetelor. Partenerul dumneavoastra este concentrat asupra unei probleme pe care o vrea rezolvata si nu va asculta nici o scuza. Este posibil sa nu ai cum sa eviti sa-ti joci rolul ce-ti revine. Desi acest lucru poate face sa te simti deprimata vei redeveni zambitoare in curand deci nu va faceti griji.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu iti dai seama care sunt intentiile exacte ale partenerului de viata si asta te face sa simti ca pasesti pe nisipuri miscatoare. E o zi in care simti nevoia sa ai o oarecare siguranta in ce priveste viata sentimentala si pui intrebari lamuritoare in acest sens. Partenerul nu iti intelege schimbarea subita de atitudine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi este o zi prielnica romantismului! De asemenea, siguranta de sine pe care o resimtiti va poate determina sa preluati conducerea in ceea ce priveste o anumita relatie. Nu va temeti ca partenerul dvs ar pute interpreta aceasta atitudine ca fiind prea pretentioasa sau insistenta! De fapt, va fi chiar placut surprins sa constate aveti atata incredere in dvs incat sa faceti acest pas. Asa ca nu mai asteptati si actionati!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi s-ar putea sa vi se para ca cei indragostiti sunt favorizati excesiv. Alinierea planetelor va face sa fiti reticent cu "dulcegariile" pe care le vedeti ca expresie a dragostei pe care si-o poarta persoanele din jurul dvs.. Atitudinea dvs. este mai rezervata si vi se pare ca tot ce va inconjoara este lipsit de stil.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi este o zi speciala, in care dragostea si romantismul se transforma in aventuri incredibile! Daca ati inceput recent o noua relatie, ziua de azi va va ajuta sa va dati seama ca ati "atras" in viata dvs o persoana cu adevarat speciala! De asemenea, sunteti pe cale sa faceti unele descoperiri extraordinare.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ar fi indicat sa nu va mai agatati atat de puternic de o anumita relatie! Daca pana acum ati urmarit o anumita persoana avand un singur scop in minte si nu ati reusit sa ajungeti nicaieri, atunci cel mai bine ar fi sa renuntati si sa va indreptati atentia spre altcineva! Singura problema ar fi ca este mai usor de spus decat de facut!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aspectul favorabil al zilei consta in faptul ca cineva pare sa fie hotarat sa va intre in gratii, incercand sa va cucereasca cu declaratiile de dragoste. Cu toate acestea, dvs. aveti un ritm propriu in care va place sa mearga lucrurile, si va veti simti presat/a de ideea de a lua o decizie atat de importanta. De fapt, nu este nicio graba, daca sentimentele sunt sincere, admiratorul va va placea si maine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi trebuie sa dati dovada de foarte multa inventivitate daca doriti sa atrageti atentia unei persoane care v-a starnit interesul din ziua in care ati cunoscut-o. Va trebui initiati o conversatie care sa-i starneasca interesul sau orice alta activitate din care sa va puteti da seama daca doriti sa duceti relatia cu aceasta persoana la un alt nivel.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cu toate ca astazi sunteti destul de indiferent fata de tot ce va inconjoara, veti avea surpriza sa constatati cat de mult va afecteaza totusi o anumita atmosfera, reusind sa starneasca in dvs curenti emotionali intensi. Fiti pregatit pentru orice fiindca alinierea planetelor v-ar putea aduce astazi elemente noi si surprinzatoare in relatia dvs! Lucrurile bune abia acum incep sa se intample - asa incat veti avea si mai mult de castigat daca va veti folosi imaginatia!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții