Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 27 Mai 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 27 mai 2017 | 06:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 27 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 27 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va e usor sa relationati cu cei din jur. E nevoie sa creati un echilibru intre nevoia de a va exprima ideile si cea de securitate.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi e o zi importanta pentru a va consolida pozitia la locul de munca. Comunicarea si planuirea unei strategii sunt elementele cheie ale acestui demers. Fiti atent la exprimare!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

O persoana draga va contesta activitatile si asta va face si mai grea intentia de a va mentine pe pozitii. Dar ce e mai important, propria satisfactie sau nevoia de a face pe plac celor din jur?


Horoscop pentru femeia din Rac

In sfarsit, gasiti ceea ce va doreati de mult si va dovediti ca eforturile dumneavoastra nu au fost in zadar. Era doar o chestiune de timp!



Horoscop pentru femeia din Leu

Sentimentalismul dumneavoastra se pune in cale exprimarii clare si a comunicarii eficiente. Daca nu eliminati trecutul din ecuatie, nu veti reusi sa aveti succes in prezent.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ganditi-va ca nivelul de implicare al celor din jur e direct proportional cu ce le oferiti dumneavoastra lor. Nu e indicat sa aveti asteptari prea mari de la oameni care au dovedit ca nu sunt in stare sa se implice in angajamente.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi veti iesi in evidenta prin hotarare si ambitie. Daca mai sunteti si atent la emotiile celor din jur, va veti asigura si cateva maini in plus in proiectele viitoare. Asculati sfaturile celor apropiati!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

E cazul sa mai renuntati la excesele alimentare din ultima vreme. Deja se simt efectele negative, atat asupra sanatatii,cat si asupra aspectului fizic. Putin auto-control nu ar strica.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o idee buna sa adoptati o atitudine mai practica si sa va implicati activ in proiecte. Lasati-i pe cei din jur sa va vada valoarea. Amintiti-va de lucrurile care obisnuiau sa va motiveze si nu ezitati sa va asumati si cateva riscuri!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca o banala discutie telefonica sa devina o adevarata cearta. Discutati ce este important inainte de a trece la subiectele mai dificile, care ar putea starni reactii negative. Exista sansa ca niciunul dintre voi sa nu renunte la punctul sau de vedere.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cineva din anturaj va face avansuri. E deopotriva flatant si periculos, mai ales ca deja sunteti angajat intr-o relatie. E mai bine sa evitati sa fiti singur cu aceasta persoana.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi sunteti invaluit de o energie sexuala pe care nu ati mai experimentat-o de mult. Situatia e cu doua taisuri: fie va indepliniti cele mai salbatice fantezii, fie riscati sa va angajati in aventuri cam riscante.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții