Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Mai 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 mai 2017 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vi se ofera o pozitie mai buna la locul de munca si nu trebuie sa fiti timid sau rezervat in cereri. Puteti sa accepati cu gratie oferta, dar nu plecati capul. Se va profita de bunavointa dumneavoastra!



Horoscop pentru femeia din Taur

E cazul sa va relaxati intr-o escapada salbatica alaturi de prieteni. Faceti ceva iesit din comun si veti descoperi noi sanse si in dragoste!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Petreceti mult timp cu cineva apropiat, dar o faceti din obligatie. Timpul trece mult mai repede, de aceea ar fi bine sa va ierarhizati atributiile, pentru a nu lasa ce e mai important in urma.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu e cazul sa va angajati in activitati solicitante din punct de vedere fizic. In schimb, ar fi bine sa va concentrati atentia pe consolidarea relatiilor profesionale.



Horoscop pentru femeia din Leu

Toate obstacolele si problemele din cariera par sa se dizolve astazi. Va simtiti bine cu propria persoana si cu directia in care ati apucat-o. In sfarsit, munca va este apreciata la adevarata ei valoare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O persoana care v-a cam impovarat in ultima vreme e gata sa isi ia zborul si sa renunte la protectia dumneavoastra. Chiar daca prietenia nu se sfarseste, va simtiti usurat de o responsabilitate.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca va vine greu sa va exprimati sentimentele, poate e cazul sa le scrieti. Asta va va ajuta sa va puneti ordine in ganduri si va fi o punte intre dumneavoastra si persoana careia ii sunt adresate parerile.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cheltuiti ceva bani in vant si nu va dati seama daca asa ati reusit sa va relaxati, sau deja regretati mana larga. Lasati grijile pe mai tarziu, meritati si cate un exces din cand in cand.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti din ce in ce mai popular, pe masura ce demarati tot mai multe proiecte de echipa. Orgoliul personal este influentat de felul in care va percep cei din jur.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O relatie noua va iesi la lumina. Gasiti un real sprijin in partener, chiar daca nu il cunoasteti de prea mult timp. Aveati nevoie de ceva nou in viata amoroasa.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi buna pentru a va imbunatati relatiile si pentru a va spori popularitatea. Intelegerea mutuala si empatia va batatoresc calea in fata celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Pești

Pregatiti-va pentru o schimbare de peisaj si pentru o serie de persoane care va vor stimula, fizic si psihic. Va asteapta escapade romantice care va vor condimenta ziua.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții