Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Mai 2017

Written By NIKE B. on vineri, 12 mai 2017 | 06:03


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In ochii celor din jur pareti obsedat de obtinerea succesului. Nu e rau ca sunteti ambitios, dar cand ii ignorati pe cei dragi, asteptati-va la reactii negative!



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti deschis provocarilor, dar aveti nevoie de mai multa energie decat de obicei. Asigurati-va ca va inconjurati de oameni la fel de energici ca dumneavoastra, carora nu le e frica de putina munca in plus!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se vor petrece schimbari neplacute in cariera. Vi se va da un ultimatum care va preseaza. Seful pare sa nu va mai inteleaga si simtiti ca va priveste cu ochi rai. Mare atentie cum va desfasurati munca!


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu lasati mandria sa stea in calea unei prietenii stranse. Tot orgoliul va orbeste si va face sa ratati o posibila relatie amoroasa.



Horoscop pentru femeia din Leu

Grupul in care va invartiti e destul de exigent si va angajeaza in tot soiul de proiecte solicitante. Chiar daca veti fi ocupat, ceva bani in plus nu strica niciodata, nu?


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Simtiti nevoia sa fiti remarcat, in centrul atentiei. E cazul sa apreciati mai mult ceea ce sunteti, nu aveti nevoie de simpatia celor din jur pentru a va constientiza propria valoare.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca innotati impotriva curentului, riscati sa fiti tras la fund. In loc sa va reprimati emotiile, mai bine le priviti din fata si le analizati sursa.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Conventiile vor fi in centrul atentiei astazi. Veti actiona impotriva traditiilor si asta va starni o serie de nemultumiri. Presiunea la care sunteti supus va face vulnerabil si predispus la greseli majore.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Relatiile apropiate sunt in centrul atentiei astazi. Veti fi nevoit sa lasati deoparte propriile interese, de dragul de a pastra armonia generala. Accentul cade pe grup si nu pe propria persoana.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca acceptati deschis ideea de schimbare in viata dumneavoastra, veti reusi sa va dezvoltati spiritual. Nu va temeti de sfarsituri bruste, noutatile sunt binevenite.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

A cunoaste o persoana in profunzime e o chestiune de timp. Nu va lasati invins de nerabdare, chiar daca relatia dumneavoastra pare ca stagneaza.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o zi buna pentru a incepe noi proiecte. Aveti curajul sa luptati pentru a va indeplini visele. Va simtiti in forma din punct de vedere fizic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții