Horoscop Urania, Pasul Fortunei 21 – 27 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 19 mai 2017

Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 Mai 2017


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ii veti fascina pe cei din jur prin cunostintele dumneavoastra. Intelepciunea pe care o impartasiti cu cei din jur vi-i apropie pe cei dragi. Oferiti prietenilor exact doza de pragmatism de care se pare ca au nevoie.Horoscop pentru femeia din Taur

Simtul umorului pe care il afisati va fi gustat poate de cei de varsta dumneavoastra. Cei mai maturi il vor gasi insa copilaresc si superficial. Asa ca fiti atent la anturaj, inainte de a lansa orice gluma.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E cazul sa fiti mai afectuos cu cei dragi. Faceti ceva care sa va aduca aprecierea celor din jur. E o zi buna pentru a primi si oferi sprijin.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu fiti timid atunci cand va afisati cartile pe masa astazi. Cei din jur vor profita la cea mai mica umbra de ezitare. Chiar daca nu sunteti prea sigur pe dumneavoastra, mimati hotararea!Horoscop pentru femeia din Leu

Daca va tineti de dieta actuala, sanatatea dumneavoastra va continua sa se imbunatateasca. Nu e cazul sa cadeti in excese culinare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O fapta caritabila nu va trece neobservata! Ganditi-va mai putin la bani si mai mult la binele unui apropiat! Roata se va intoarce in favoarea dumneavoastra!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu gustati glumele celor din jur si vi se va cere sa va destindeti. Umorul e adesea o masca pentru superficialitate si anxietate si dumneavoastra stiti asta prea bine.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Evitati disputele cu rudele astazi. Nici calatoriile sau cumparaturile nu sunt favorizate. Stelele nu sunt astazi prea prietenoase.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti atras intr-o relatie destul de vicioasa, din cauza nevoii acute de a relationa la un nivel mai profund. Pasiti cu prudenta in acest mic vartej al vietii sentimentale!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi veti fi dominat de dorinta de a evada din peisajul cotidian. Va atrag calatoriile, distractia si iesirile. Cautati compania celor la fel de neastamaparati ca dumneavostra.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ca sa puteti duce la bun sfarsit planurile zilei, ar fi bine sa nu va mai ganditi la altii. Stergeti din agenda de astazi task-urile care nu sunt urgente! E si maine o zi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti de infruntat situatii dificile la locul de munca. Veti fi frustrat, dar nu renuntati inainte de a incerca sa gasiti solutii! Incercati sa luati decizii rationale!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5