Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Mai 2017

Written By NIKE B. on vineri, 26 mai 2017 | 06:15


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Mai 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 26 Mai 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Apar conflicte intre indatoriri si nevoia de a va relaxa, precum si intre ideile pragmatice si nevoia de romantism. E o perioada a frustrarilor si a luptelor cu propriile emotii.



Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea sa va confruntati cu santajul emotional si sunteti in dileme mari. Un prieten va preseaza sa luati decizii neplacute.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti programata o intalnire, in care, daca veti profita de energia si sarmul de care va bucurati, veti crea o impresie excelenta. Nu e vorba doar de viata profesionala, e posibil sa rapiti si ceva inimi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Simtiti nevoia sa faceti schimbari radicale in stilul dumneavoastra de viata astazi. Rabdarea va paraseste si multe din lucrurile cotidiene incep sa va irite.



Horoscop pentru femeia din Leu

Ati reusit sa trasati linia intre munca si placere si asta se va reflecta pozitiv asupra vietii amoroase. Partenerul va e recunoscator pentru timpul pe care il petreceti impreuna.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o idee geniala sa achizitionati o casa mai spatioasa, dar inainte de a imprumuta bani in acest sens, amintiti-va ca trebuie sa ii dati si inapoi! Veti fi nevoit sa traiti pentru a munci si veti deveni mai tensionat ca niciodata.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca simtiti nevoia sa evadati din cotidian, ascultati-va instinctul! Daca ramaneti intr-o situatie neproductiva nu faceti nimanui un bine. Retrageti-va in orice activitate va deconecteaza de la problemele zilnice!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cineva mai putin experimentat va contesta parerea intr-o chestiune legata de munca. Nu lasati orgoliul sa stea in calea acceptarii unei viziuni proaspete.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Petrecerile din ultima vreme v-au cam epuizat. Cateva ore de somn sunt neaparat necesare, mai ales ca va asteapta o serie de reuniuni destul de solicitante cu cei dragi. Sunteti multumit de ce ati realizat pana acum.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va dedicati total unui proiect care va cere perseverenta si dedicare totala. Nu amanati nimic si totul va decurge conform planurilor!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti face cateva favoruri unor prieteni ai dumneavoastra, dar aveti grija sa nu se afle, fiindca s-ar putea ca lumea sa profite de acest lucru. Veti fi satisfacut daca ajutati pe cineva cu niste informatii de care au nevoie si pe care le stiti. Nu le spuneti prea mult prea usor, fiindca s-ar putea sa se obisnuiasca si sa nu iasa nimic bine.

Horoscop pentru femeia din Pești

Negocierile va ies cu succes si sunteti luat in vizor pentru o promovare. Castigati cu usurinta increderea celor din jur si rezolvati rapid toate taskurile pe care le aveti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții