Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei saptamana 8-14 Mai 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 8 mai 2017 | 06:39


Horoscop pentru femei saptamana 8-14 Mai 2017: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 8-14 Mai 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Va descurcati in cariera. Progresati destul de mult. Managerii organizatiei in care lucrati sunt impresionati de contributia dumneavoastra. Nu va ganditi prea mult la colegii dumneavoastra. Bineinteles ca sunt invidiosi. Va ajunge auto-critica pe care o practicati, nu aveti nevoie si de critica lor. Viata dumneavoastra privata, insa, pare sa sufere din cauza aspiratiilor dumneavoastra profesionale. Va trebui sa rezolvati problemele pe care le aveti cu partenera, daca aveti una. Daca impreuna nu gasiti o solutie, mai mult ca siguri ca sursa problemei nu este cariera dumneavoastra, ci altceva. S-ar putea ca partenera sa foloseasca activitatile profesionale ca si scuza, fara a-si da, insa, seama ca face acest lucru.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ai parte de o raza de soare in mediul familial si radiezi de caldura si afectiune. Familia si prietenii tai se vor bucura de asta. Zilele astea totusi nu ai grija asa cum trebuie de portofelul tau. Exista sanse sa arunci cu banii incolo si incoace si sa regret apoi in cateva saptamani. Da-ti silinta, de aceea, sa pastrezi ceva bani in portofel. Hormonii tai joaca un rol important. Catre sfarsitul saptamanii s-ar putea dovedi ca te-ai concentrate asupra unei fantasmagorii. S-ar putea chiar sa fi fost foarte entuziasmat. Tine cont de asta pentru a nu-ti prejudicia reputiatia.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ii bagi cuiva bete in roate intr-un mod care atrage atentia tuturor. Toata lumea crede ca ai un motiv personal pentru care o faci. Vei incerca sa negi asta, dar nu ai dreptate si esti perfect constient/a de asta. Te lasi manat/a de sentimente si nu de ratiune. Ai impresia ca intotdeauna actionezi rational si ca nu dai prea multa importanta sentimentelelor atunci cand faci afaceri. Dar acum adevarul iese la iveala ca totusi sentimentele tale in anumite momente iti influenteaza munca. Asta va fi o lectie importanta pentru tine. Te va invata ca sentimentele tale joaca un rol important asupra deciziilor pe care le iei. Cu siguranta ca daca te vei implica emotional in afaceri vei deveni mai uman.



Horoscop pentru femeia din Rac

Se pare ca va reveniti un pic in urma cheltuielilor din ultimele luni. Din momentul in care va veti primi salariul luna viitoare, toate problemele financiare vor disparea. In urmatoarele doua luni trebuie sa aveti grija sa nu cheltuiti banii in mod impulsiv, fiindca vor aparea cateva cheltuieli neprevazute in viitor. Ganditi-va ca sunteti oarecum bogat, in comparatie cu refugiatii din intreaga lume. Acele persoane nici macar nu au parte de apa la discretie, daramite de bani.




Horoscop pentru femeia din Leu

Nu despicati firul in patru saptamana aceasta. Puteti analiza problemele si puteti sa cantariti putin inainte de a lua o decizie, dar orice distinctie superfina nu duce la nimic, in afara de confuzie. Prea multa analiza distruge subiectul despre care se vorbeste. Ascultati-va intuitia si sentimentele. Acest lucru valoreaza mult pentru dumneavoastra. Numai asa veti avea rezultate foarte bune. Curbati-va gelozia saptamana aceasta. Uneori, spuneti ca nu sunteti de fel gelos, dar stiti bine ca nu este asa.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa aveti o inundatie acasa. Nu va fi una grava, dar tot va fi extrem de deranjanta. Daca sunteti cuc ineva, s-ar putea ca supararile sa fie de doua ori mai multe. Nu va lasati acaparat de o persoana pe care tocmai ati cunoscut-o. Stiti bine ca trebuie sa aveti grija cand cineva va ofera ceva. Veti descoperi ca este un lup printre oi. Nu este prea tarziu sa faceti niste reperatii, dar veti avea multe de indurat.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Din punct de vedere financiar ai parte de o supriza placuta in acveasta saptamana. Mai exact, vei primi informatii legate de o mostenire neastepata; asta pica tocmai la tanc. Niste bani in plus te vor ajuta sa faci schimbarile pe care ti-ar placea sa le faci in casa. Mai ai o prioritate, aceea de a devein din ce in ce mai important. Sa iesi undeva in weekend iti va face foarte bine. Imprejurimile pline de prospetime, poate chiar un peisaj rustic, la tara, unde nu ti se aminteste continuu de problemele pe care le ai. Inconjurat de o atmosfera noua, conditiile iti sunt favorabile sa creezi si sa dezvolti idei noi. Aceste idei te pot conduce pe noi cai; va dura ceteva luni pana iti vei pune in aplicare ideile. Acordati-l!



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va simtiti oarecum bine si sunteti fericit saptamana aceasta. Stiti exact ce aveti de facut. In ultimele saptamani, ati facut unele lucruri pentru a putea incheia anumite sarcini. Faptul ca va planuiti din timp activitatile va face viata mai usoara. Faceti-va un program de zi cu zi pentru a va obisnui cu un anumit tipar. Astfel, veti fi mai relaxat, in loc sa fiti stresat. Asta inseamna, de exemplu, ca va trebui sa iesiti la cumparaturi vineri seara. Tocmai aceste lucruri mici si nesemnificative vor scadea stresul si tensiunea din viata dumneavoastra. In mod normal, n-ati fi suportat acest mod de a proceda, dar ati invatat ca e mai bine sa fii organizat din punct de vedere al sanatatii. Si partenerul/partenera va fi satisfacut de modul in care decurg lucrurile.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aceasta criza pare de-a dreptul imposibila, dar daca vreti sa faceti un imprumut sau o ipoteca, faceti in asa fel incat tranzactia sa se incheie saptamana aceasta sau cea viitoare, in cel mai rau caz. Mai ales daca implica efecte pe termen lung. Contractele legate de imprumuturi sau de construirea unei case, de exemplu, trebuiesc semnate saptamana aceasta. Nu intarziati, fiindca s-ar putea ca pozitia pozitiva a stelelor sa dispara. Mai incolo, s-ar putea sa mai apara o mica problema: cineva s-ar putea decide ca vrea sa faca niste schimbari (esentiale). Probabil ca acum va este foarte dificil sa va imaginati toate scenariile, dar in cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor lega de la sine. Daca intarziati cu semnarea contractului, va creati singur probleme.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este o saptamana excelenta sa luati legatura cu oamenii pe care nu i-ati mai intalnit inainte. Oare o sa intalniti o iubire noua? Berbecul acela care si-a notat numele dumneavoastra in agenda lui acum ceva timp va va iesi in cale de mai multe ori saptamana aceasta. Aveti, insa, grija fiindca nu se stie cand va aparea o ocazie noua. S-ar putea sa fie sansa vietii pentru dumneavostra. Ati fi surprins daca ati afla cine este aceasta persoana. Probabil din cauza faptului ca nu este genul de persoana pe care sa o fortati sau pe care sa o neglijati. Dar puteti fi sigur ca nici nu este genul care sa va abandoneze.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Saptamana aceasta, veti deveni mult mai fericit. Nici nu veti cheltui bani pentru acest lucru. Poate un telefon? Numai dumneavoastra stiti pe cine veti suna. Este momentul potritiv sa va apucati din nou de citit. Nu va grabiti. Daca nu vi se pare ca aveti timp, ar fi bine sa va uitati un pic peste programul dumneavoastra si sa faceti niste schimbari. Daca niciodata nu aveti timp de nimic si daca le tot spuneti oamenilor ca sunteti prea ocupat, inseamna ca faceti niste greseli cruciale. Fie va planificati activitatile prost fie nu le planificati deloc. Daca gresiti in ambele moduri, chiar ca este o problema. Poate va dati si dumneavoastra seama ca asa nu merge. Puneti-va intrebarea "Asa trebuie sa traiesc?" si ganditi-va bine la raspuns.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va fi o saptamana superba, plina de aventuri si surprize. Norocul va zambeste! Prietenii si cunostintele dumneavoastra vor fi purtate de starea dumneavoastra de bine. Sa nu fiti surprins daca nu auziti nimic de rau. Practic, oamenii asezati la o masa plina de persoane bine dispuse nu isi mai povestesc problemele, fiindca uita de ele. In timpul intalnirilor de saptamana aceasta, singurele subiecte vor fi cele umoristice. Bucurati-va din plin de aceasta perioada! Aceasta influenta pozitiva va dura cateva luni bune.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții